Şimdi Ara

100 TL'ye Bilgisayar için 2+1 ses sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2+1 ses sistemi arıyorum 100 TL bütçem var bilgisayar için olacak.
    Arkadaşımda da Logitech Z313 var sanırsam ama 100 TL civarı almıştı. Onuda kullandım hoşuma gitti ama belki daha iyisi vardır diye bi sormak istedim. Onun tek sevmediğim yani ki ben zaten o kadar çok yüksek ses açmıyorum, sesi mesela %80-%90 lardan sonra sesi bozuyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 26 Nisan 2017; 20:35:57 >

• 100 TL lik bir üründen ne bekliyorsunuzki. Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

100 TL lik bir üründen ne bekliyorsunuzki. Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşım.

Zaten onun için bir şey demedim yeterli geliyor dedim ama bugün bulamadım kipa da stok bitmiş, teknosada z213 vardı vatandada pahalıydı bidaha bende almadım 100 liralık mala 240 lira vercek degilim
  • Creative İnspire T3300 ve Logitech Z313 arasında kaldım şöyle güzel bir fiyata bulsam alsam birini ya.

Sizce hangisi daha iyidir?
  • Yorumlarda logitech daha çok bas ağırlıklı yazılmış, Özellikle çok oyun oynayan ve film izleyen biriyseniz memnun eder ama müzik konusunda sıkabilir bu durum ben olsam T3300 seçerdim genel olarak daha dengeli bir sistem gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Yorumlarda logitech daha çok bas ağırlıklı yazılmış, Özellikle çok oyun oynayan ve film izleyen biriyseniz memnun eder ama müzik konusunda sıkabilir bu durum ben olsam T3300 seçerdim genel olarak daha dengeli bir sistem gibi duruyor.

Genellikle müzik amaçlı arada bir film filan. Arada pek fark olmadığı için fiyat olarak ikisinden birini alabilirim arkadaşımda Z313 var memnun bende denedim gayet hoşuma gitti ama Creative hiç kullanmadım ondan dolayı pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum kararsızım o yüzden.
  • Deneme imkanın olup beğendiysen tercih edebilirsin o zaman ben genel yorumlara göre bir yorum yapmıştım, İkinci el düşünürsen Edifier markasına bakabilirsin bu arada tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Deneme imkanın olup beğendiysen tercih edebilirsin o zaman ben genel yorumlara göre bir yorum yapmıştım, İkinci el düşünürsen Edifier markasına bakabilirsin bu arada tavsiye ederim.

Tamamdır teşekkür ederim buradaki marketlerde bulursam alıcam hangisi varsa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xieorn

quote:

Yorumlarda logitech daha çok bas ağırlıklı yazılmış, Özellikle çok oyun oynayan ve film izleyen biriyseniz memnun eder ama müzik konusunda sıkabilir bu durum ben olsam T3300 seçerdim genel olarak daha dengeli bir sistem gibi duruyor.

Genellikle müzik amaçlı arada bir film filan. Arada pek fark olmadığı için fiyat olarak ikisinden birini alabilirim arkadaşımda Z313 var memnun bende denedim gayet hoşuma gitti ama Creative hiç kullanmadım ondan dolayı pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum kararsızım o yüzden.

arkadaş haklı logitech e alışık iseniz farketmezsiniz pek ama başka marka ses sistemi ile karşılıklı kıyaslayınca logitech in sesi biraz buğulu gibi kalıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.