Şimdi Ara

%100 TT NET :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BUNDAN KESİN EMİNİM %100 TT NET CÜNKÜ MSN'EM ARADA Bİ ACILIP KAPANIYOR VE BİLGİSAYARIM SİTELERE GEÇ BAĞLANIYOR

%100 TT NET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastss -- 31 Ağustos 2007; 9:48:24 >

• evet ttnetten kaynaklanıyor ben sabahdan beri öyle diyorum yaw 1 gun girmeyin nighta ölur musunuz ki
  • EVET

• walla kusura baqmayın sizde hiç akıl yoq sadece bi msn inin kapanıp açılmasından ttnet i suçlu buluosan yazık sana sen su an dh da dolaşabiliosan ttnet te hiç bi sorun yoqtur demektir knight ta kaç kere bu dc sorunları oldu sonra düzeldi önce mantıklı düşünüp sonra gelin buraya yazın he bu arada geç bağlanması senin sorunun benim anında bağlanıo msn dede sorun yoq nie yoq ttnet bana torpil mi geçio saçmalamayın ltfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T4yFuN -- 31 Ağustos 2007; 10:11:55 >
  • kesin ttnet cünkü bi adam var sabah beridir tezgahta hiç dc olmuyordurolsa bıkkınlık verir insana bi saatten sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: T4yFuN

walla kusura baqmayın sizde hiç akıl yoq sadece bi msn inin kapanıp açılmasından ttnet i suçlu buluosan yazık sana sen su an dh da dolaşabiliosan ttnet te hiç bi sorun yoqtur demektir knight ta kaç kere bu dc sorunları oldu sonra düzeldi önce mantıklı düşünüp sonra gelin buraya yazın he bu arada geç bağlanması senin sorunun benim anında bağlanıo msn dede sorun yoq nie yoq ttnet bana torpil mi geçio saçmalamayın ltfn

bana bak once mesajını editle kimseye hakaret edemessin ayrıca ben Postahanenin lojmanında oturuyorum alt katımızda telekom var ve şu an orda kimse yok millet grev yapıyor anladın mı ? eger sorun hala turk telekomda değil diyorsan sana bi dosya indirim aktarım hızını gösteririm mesajını editle kimseye hakaret edemessin
  • ttnetde grev olabilir ama bizim bukadar berbat hizmet almamıza sebebiyet veriyolarsa ay sonu faturada indirim yapmalılar kendine müslüman olmak böyle birşey sanırım
  • zuhahah kavgaya bak kesin ttnet - haır deildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

ttnetde grev olabilir ama bizim bukadar berbat hizmet almamıza sebebiyet veriyolarsa ay sonu faturada indirim yapmalılar kendine müslüman olmak böyle birşey sanırım

eee onlarda öyle ne yaparsın adamların en işe yaramazı 2 milyar alıyor ama hallerinden memnun değiller insan bir kez olsun şükreder işte bu hava yollarındaki olay gibi dunyanın parasını alıp geçinemiyoruz diye grev yapıyolar...
  • Tükürdüğümün Telekomu
    TTNET
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

Tükürdüğümün Telekomu
    TTNET

benim evin hemen altında çalışıyolar(!) her gecerken pis pis bakıom onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slauter -- 1 Eylül 2007; 12:36:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slauter

quote:

walla kusura baqmayın sizde hiç akıl yoq sadece bi msn inin kapanıp açılmasından ttnet i suçlu buluosan yazık sana sen su an dh da dolaşabiliosan ttnet te hiç bi sorun yoqtur demektir knight ta kaç kere bu dc sorunları oldu sonra düzeldi önce mantıklı düşünüp sonra gelin buraya yazın he bu arada geç bağlanması senin sorunun benim anında bağlanıo msn dede sorun yoq nie yoq ttnet bana torpil mi geçio saçmalamayın ltfn

bana bak once mesajını editle kimseye hakaret edemessin ayrıca ben Postahanenin lojmanında oturuyorum alt katımızda telekom var ve şu an orda kimse yok millet grev yapıyor anladın mı ? eger sorun hala turk telekomda değil diyorsan sana bi dosya indirim aktarım hızını gösteririm mesajını editle kimseye hakaret edemessin

Bu sadece msn kopması değil anlık net kopması işte , hem oyunda dc veriyor , hem msn gidiyor aynı anda saniyelik ney kopması çok başıma geliyor.. Ve ayrıca güya internet hızını katlayıp duruyorlar ben gittikçe yavaşladığnı görüyorum

• quote:

saçmalamıssın kardeş:D LoL diyorum sana:D ttnet oyundan yabancılarla konusmayı dene bi istersen ve sende sorun olmayısının sebebi ortuduğun yerdeki adsl portunun farklı olmasından sanırsam.ttnet her bölgeye bi port werio ve suan sende lag mag yoksa emin ol bi kaç gün sonra sendede olcaq:D oyundan lag olunca anlasılıo fakat bu oyundan diil:D

• Sorununuz şu arkadaşlar anladığım kadarıyla Upload'ınızda bir sıkıntı varhttp://speedtest.ttnet.net.tr adresine girip bi test yapsin sorun çekenler buraya yazsın Download sorunsuz cıkacak anladıgım kadarı ile upload hızı cok düsük cıkacak .
  • Bende ttnet sanıyordum ama az önce bir yazı geçti teknik bir sorun olduğunu ve sorunu çözmeye çalıştıklarını yazdılar belki okuyan olmuştur.
  • her 30 dk da bi oynadığım online sitesinden, indirdiğim r ap d shareden ve msnden düşüyorum

SORUN KİMDE SİZCE ?
  • her 30 dk da bi oynadığım online sitesinden, indirdiğim r ap d shareden ve msnden düşüyorum

SORUN KİMDE SİZCE ?
  • CanLarı Cehenneme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.