Şimdi Ara

%100 Yerli Üretim Termal Macun Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese, Ben Ege, 11. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 3 yıldan beri üzerinde çalıştığım termal macun projem sonunda bir yarışmada üst turlara atladı ve takım arkadaşımla beraber pazar günü jüri karşısına çıkacağız. Takım arkadaşım Umut yakın zamanda aramıza dahil oldu fakat onun sayesinde sizlere bunu kuru kuru değil, bir siteyle sunabiliyorum. Macun piyasadaki kullanılan popüler termal macunların bazılarıyla aynı, bazılarıyla ise birkaç derece farklı sonuçlar gösterdi. Şu anlık hala geliştirilme aşamasında olan bir proje olduğunu belirteyim fakat birkaç küçük değişiklikle daha yüksek bir performans alabileceğimize inanıyorum. Şu anlık formülü açıklamıyorum fakat kullanılan malzemelerin hepsi ya el yapımı ya da Türkiye üretimi yani %100 yerli bir macun. Bu sayede maliyet kullanılan malzemelere göre oldukça düşük. Sizlerden ricam pazar günkü sunumumuz için sitemizdeki ankete katılmanız, isterseniz e posta adresinizi ekleyip gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. İsterseniz de destek ve önerileriniz için sitenin en alt kısmından bizlere instagram veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Herkese çok teşekkür ederim.

Site Linki: 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal macun uygulama - Yeni
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.