Ps4 pro için termal macun vs. değişimi yapan ter var mı? kaliteli bir yer olmak şartıyla fan sesi baya var. Muhtemelen işlemcideki terman macun ped neyse artık bitmiştir. istanbul içi olursa sevinirim. Ve ben burda yaptırdım adamlar işi biliyor bendeki ps4 ses çıkarmıyor artık diyen arkadaşları konuya bekliyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4 Pro Termal Macun Değişimi Hizmetleri
PlayStation 4 Pro oyun konsolunuzun performansını ve ömrünü en üst düzeye çıkarmak için düzenli olarak termal macununu değiştirmeniz gerekebilir. Termal macun, işlemci ve soğutucu arasında ısı transferini iyileştiren önemli bir bileşendir.
Termal Macun Değişiminin Faydaları:
- İyileştirilmiş Soğutma: Yeni termal macun, işlemcinizin daha verimli bir şekilde soğumasına yardımcı olur ve aşırı ısınmayı önler.
- Arttırılmış Performans: Konsolunuzun bileşenleri daha düşük sıcaklıklarda çalışabileceğinden, performansı artabilir.
- Uzatılmış Ömür: Termal macun değişimi, konsolunuzun dahili bileşenlerini korumaya ve ömrünü uzatmaya yardımcı olur.
PS4 Termal Macun Değişimi Fiyatı
PS4 termal macun değişimi fiyatı, bulunduğunuz konuma, servis sağlayıcısına ve konsol modelinize göre değişebilir. Ortalama olarak, bir PS4 Pro termal macun değişimi 100-200 TL arasında bir ücret karşılığında yapılabilir.
Diğer Ek Ücretler
Termal macun değişiminin yanı sıra, bazı servis sağlayıcıları şu ek hizmetleri de sunabilir:
- PS4 Temizliği: Konsolunuzun içini ve dışını temizlemek için ek bir ücret talep edilebilir.
- PS4 Fan Temizliği: Konsolunuzun fanlarının temizlenmesi, soğutma performansını artırabilir ve ek bir ücret karşılığında yapılabilir.
Servis Sağlayıcıları
PS4 termal macun değişimi hizmetleri sunan pek çok servis sağlayıcı vardır. Güvenilir ve deneyimli bir servis sağlayıcı seçmek önemlidir. Yerel elektronik mağazaları, oyun konsolu tamir merkezleri ve çevrimiçi platformlar gibi kaynakları kullanarak servis sağlayıcıları hakkında araştırma yapabilirsiniz.
Sonuç
PS4 Pro konsolunuzun termal macununu düzenli olarak değiştirmek, performansını en üst düzeye çıkarmak, ömrünü uzatmak ve aşırı ısınma sorunlarını önlemek için hayati önem taşır. Bir servis sağlayıcıdan profesyonel termal macun değişimi hizmeti alarak, konsolunuzun sağlığını ve oynanabilirliğini uzun yıllar boyunca koruyabilirsiniz.