Şimdi Ara

1000-1200 tl civarı telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba son bir kaç gündür detaylı bir şekilde olabildiğince gerek türkçe gerek ingilizce yorumlara incelemelere bakarak 1000-1200 tl fiyat civarlarında telefon araştırıyorum.Ancak kesin bir sonuca varamadım.Ne istediğime gelirsek kamerasının iyi olması öncelikli ama mümkünse performansınında iyi olmasını tercih ederim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attilathehun15 -- 17 Ekim 2015; 21:50:26 >

• Arka kamera önemliyse o fiyat aralığında g3 çok iyi bir seçenek ön kamera ön plandaysa xperia c4 öneririm performans konusunda g3 iyi bir cihazdır ama ısıyı hissettiriyor
  • Hocam lg g3 1500 civarında değil mi yanlış hatırlamıyorsam bir de kamera konusunda sony daha başarılı herhalde benim için öncelik o
  • attilathehun15 A kullanıcısına yanıt
    lg g3 1100 tl civarına kadar indi kamerayı c4 ile kıyaslarsak arka kemerada g3 daha başarılı ama ön tatmin etmeyebilir
  • attilathehun15 A kullanıcısına yanıt
    g3 alın
  • lg g3 derim
  • Herkes G3 demiş fakat G3 çok kasıyor ve ısınıyor 2 ay önce kayınıma aldık hiç memnun kalmadı geçen hafta sinirlenmiş kırmış telefonu. Kendine Z3C aldı çok memnun kaldı hele şarjı müthiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    4000 tl telefon önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g3 aşırı ısınma yapıyor servisten çıkmaz telefon haberin olsun. asus zenfone 2 almanı öneririm. ya da biraz daha bekle bütçeni yükselt daha güzel bir telefon al
  • civi255 C kullanıcısına yanıt
    Hocam xperia c5 almayı düşünüyorum 1400 tl civarı tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attilathehun15

Hocam xperia c5 almayı düşünüyorum 1400 tl civarı tavsiye eder misiniz?

hocam güzel telefon android 6.0 güncellmeside gelecek yakında sony duyurdu geçenlerde. Ben derim ki z5 çıksın c5 ve z3 ün fiyatları düşer. Biraz daha beklemeni öneririm hem z3 alırsın fiyatı düşer büyük ihtimal. Yinede karar senin dostum
    Hocam z5 ne zamana çıkar tahmini?Bir de telefona benim istediğim tarzda hocam kamerası çok iyi ve normal kullanım için yeterli.Z3 e gerek var mı bilmiyorum bu telefonu kendime yeterli görüyorum ama sizinde görüşünüzü almak isterim
  • z5 bu ay içersinde geleceği söylenir fakat gelse bile 3000 tl üstü bir fiyatla karşımıza çıkacak. Ben sana z5 i al demiyorum. 1 ay sabret z5 çıksın z3 veya c5 ultra al sende niye şimdi fazladan para veresin :)
  • asus zenfone 2 ninde kamerası çok iyi bilgin olsun gayette hızlı bir telefon sadece büyük bir telefon
    Hocam c5 in görünümü de büyük ama ele sığıyor köşeleri yok gibi bir şey yani kullanımı rahat bugün denedim
  • Bu fiyat aralığında kesinlikle z2 öneririm. distr. garantili bulunabileceğini düşünüyorum
    Yok hocam bir yanlış anlaşılma olmuş aslında ben z3 le c4 arasındaki farkı sormak istemiştim
  • poten_za kullanıcısına yanıt
    hocam bütçem birazcık arttı şuan c5 i araştırıyorum bilginiz var mıdır?
  • C5 ultra ben de bakıyorum fakat o fiyata z2 veya z3c daha mantıklı bence. Ön kamera çok iyi diyorlar ama z2 veya z3c de kötü selfie çekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poten_za kullanıcısına yanıt
    Hocam kamerası dışında ekranı tasarımı felan da çok hoş bence eli büyük biri olmama rağmen elime rahat sığıyordu 6 inç boyutuna rağmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.