Şimdi Ara

1000/1200 tl civarı ufak makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6s kullanıyorum artık bazı alanlarda yetmiyor. Uzun yıldız pozlaması, gece çekimleri vs 1000-1200 tl ye ufak 2. El olarak nasıl bir makine alabilirim? YouTuberların vlog kamerası olan canon g7x çok güzel aynı şekilde Sony rx100 m3/4/5 ama onlarda en az 2500-3000 bin tl ne alabilirim bu fiyata? Memleketim Rize olduğu için yaylalara da çok sık gidiyorum birazda geniş çekmesi beni daha çok memnun eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 23 Aralık 2017; 13:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Uygun fiyatlı aynasız makineler belki bir alternatif olabilir.
  • Olympus e-m10 mark 1 nasıl acaba 1000-1400 tl arası 2.eli baya zengin?

• up

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Bende daha düşük bütçeyle bir dslr arayışı içerisindeyim. Sizin bütçede alternatif daha geniş.
    Geniş gövdeli aynalı makiner...
    Belirttiğim gibi gövdesi daha büyük ve ağırlık olarak daha ağırlar. Fotoğraf kalitesi olarak tatmin edicidirler ve lensleri piyasada bolca bulunur, dilerseniz 2.el lensleri daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
    Öneri olarak Canon Eos 650D,600D; Nikon D5200, D3300 gibi makineleri önerebilirim. Bilhassa 650D ve D5200 daha ön planda, daha güncel ve daha üst segmentte. 1.200 TL civarına çok uğraşırsanız bulabilirsiniz.

DSLR Aynasız Makineler...
    İçerisinde ayna mekanizması olmamasından ötürü gövdesi küçük ve ağırlık olarak hafiftir. Yanınızda daha çok bulundurabilir neredeyse cebinizde bile taşıyabilirsiniz. Küçük boyutta olması sizi yanıltmasın sonuçta bir DSLR makinedir ve fotoğraf kalitesi giriş-orta seviye aynalı makineler ile aynıdır. Bazı markalarda APS-c sensör ve bazılarında da MFT(4/3) sensör bulunmaktadır. APS-c sensör daha büyüktür ama MFT sensörler de yabana atılacak cinsten değiller ve son yıllarda APS-c sensörlere ter döktürüyorlar.
    Öneri olarak: APS-C sensörlü Canon ve Sony makineler M, M10; Nex 5r,5n,Alpha 6.... MFT Sensör olarak OLympus'un OMDEM10, epm2.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki sony a6000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Olympus e-m10 mark 1 nasıl acaba 1000-1400 tl arası 2.eli baya zengin?

bence tercih doğru. Mark 1 için 900 - 1000 tl, mark 2 için 1400 tl ye denk gelir ise iki makine de alınabilir. Daha fazla para verilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.