Bildirim
1000-1300 tl telefon tavsiyesi cumartesi alınacak
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
G2 32 gb iyi olur discoveryden sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: DonanımHaberinReisi
G2 32 gb iyi olur discoveryden sonra
Teşekkürler başka önerisi olan varmı arkadaslar -
lg g2 eskisede gayet iyi iş görür. Galiba 5.0 lolipop da gelmiş bence lg g2 al pişman olmazsın çok fazla telefonu zorlamassan seni rahatsız edecek kadar ısınmaz.quote:
Orijinalden alıntı: atakangenquote:
G2 32 gb iyi olur discoveryden sonra
Teşekkürler başka önerisi olan varmı arkadaslar
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Sivazlı
lg g2 eskisede gayet iyi iş görür. Galiba 5.0 lolipop da gelmiş bence lg g2 al pişman olmazsın çok fazla telefonu zorlamassan seni rahatsız edecek kadar ısınmaz.
Teşekkürler başka önerisi olan varmi -
Xperia Z2 hocam.quote:
Orijinalden alıntı: atakangenquote:
Orijinalden alıntı: Sivazlı
lg g2 eskisede gayet iyi iş görür. Galiba 5.0 lolipop da gelmiş bence lg g2 al pişman olmazsın çok fazla telefonu zorlamassan seni rahatsız edecek kadar ısınmaz.
Teşekkürler başka önerisi olan varmi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quaick
Xperia Z2 hocam.
Hocam butcemi çok aşıyor z2 malesef -
1300 altinda g2 32lik alin discoveryden sonra ilac olur uzmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
1300 altinda g2 32lik alin discoveryden sonra ilac olur uzmez
Peki hocam teşekkürler herkes g2 diyorsa alıyorum elite bi sevdim aslında beyazı çok güzel duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: atakangen
quote:
1300 altinda g2 32lik alin discoveryden sonra ilac olur uzmez
Peki hocam teşekkürler herkes g2 diyorsa alıyorum elite bi sevdim aslında beyazı çok güzel duruyor.
Elite almayın sorunlu cihaz g2 32 gb daha iyidir. -
Ayni paraya g3 32 alinabilirken neden iki nesil eski g2 alinirki? G3 32 yada htc e8 oneririm -
32lik.G2 eliteden de s4 tende daha iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: superwera
32lik.G2 eliteden de s4 tende daha iyidir.
Tmm ozmn g2 alacağım. -
1300 tl civari butceniz varsa alabilirsiniz hocam xperia z2. Cogu arkadas hediye cekiyle vs 1150 tlye getiriyor z2'yi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Quaick
1300 tl civari butceniz varsa alabilirsiniz hocam xperia z2. Cogu arkadas hediye cekiyle vs 1150 tlye getiriyor z2'yi.
Hocam nasil yapiliyor magazlarda fiyati 1699 tl birtek magazalardan alabiliyorum. -
Bugun lg g2 yi aldim suanlik memnunum aldigimda sarji 80 felandi full parlaklik wifi acik takildim 5 saat oldu sarj suan 38 ama telefon cok isiniyor ve kamerasi.cidden.vasat -
quote:
Bugun lg g2 yi aldim suanlik memnunum aldigimda sarji 80 felandi full parlaklik wifi acik takildim 5 saat oldu sarj suan 38 ama telefon cok isiniyor ve kamerasi.cidden.vasat
Hayırlı olsun kaca aldın kac gb ? -
quote:
quote:
Bugun lg g2 yi aldim suanlik memnunum aldigimda sarji 80 felandi full parlaklik wifi acik takildim 5 saat oldu sarj suan 38 ama telefon cok isiniyor ve kamerasi.cidden.vasat
Hayırlı olsun kaca aldın kac gb ?
Tesekkurler hocam 32 gb beyazini vatandan aldim 1299 liraya. -
quote:
Android lolipop guncellemesinide yapin isi acisindan faydasi oluyor cunku -
quote:
quote:
Android lolipop guncellemesinide yapin isi acisindan faydasi oluyor cunku
Suanda otoda yok hocam nasil yapabilirim ve bir sakincasi varmi
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- samsung türkiye garantili ne demek
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X