Bildirim
1000 1400 aralığında tv tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben de bakıyorum ama kanal geçiş hızı, gerçek hz hızı ve ses kalitesini de göz önünde bulundurun... Bulursanız lütfen bana da haber edin ayrıca :) -
Geçen hafta pazar günü babama bimeksden philips 40pfk4100 hd uydu alıcılı led tv aldık. Şatış fiyatı 1399 tl idi. ben internetten araştırmış 1150 tl kadar bulmuştum o gün bimeks de aldığımız tv ye indirim yapmışlar 1098 tl ye aldık. Uzatılmış 3 yıl artı garanti de yaparak 1189 tl ye fatura kesilmiş oldu.Kurulumunu da dün yaptılar akşam biraz gidip baktım oldukça iyi fiyata iyi tv diye düşünüyorum. -
Yok o boyutlarda şu an ki dolar kuruyla mümkün gibi görünmüyor sizin dediğiniz philips e de baktım ama panel 50 hertz ti sanarım bu yüzden tercihimi 32 inç ten yana değiştirdim o boyutlarda araştırmaya devam tavsiyelere de açığım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X