Şimdi Ara

1000-1400 TL arası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, telefondan pek anlamamakla birlikte hızlı, donma problemi yaşamayacağım, ısınmayan bir telefon arıyorum. Fiyat aralığı 1000-1400 arası. Gittiğim Bimeks Vatan ve Teknosa'da edindiğim bilgilere göre kararım iPhone 5s (1370 tl) ya da Lenovo K5 Note (1000) arasında olacak gibi. Çünkü Sony hakkında birçok olumsuz eleştiri yaptılar ve ben zaten Samsung istemiyorum. Fakat önerilerinize açığın.
    Telefon ararken Android'de en az 2gb RAM olmasına dikkat ettim. Kamera benim için çok önemli değil.
    Lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: namikazenaruto

Merhabalar, telefondan pek anlamamakla birlikte hızlı, donma problemi yaşamayacağım, ısınmayan bir telefon arıyorum. Fiyat aralığı 1000-1400 arası. Gittiğim Bimeks Vatan ve Teknosa'da edindiğim bilgilere göre kararım iPhone 5s (1370 tl) ya da Lenovo K5 Note (1000) arasında olacak gibi. Çünkü Sony hakkında birçok olumsuz eleştiri yaptılar ve ben zaten Samsung istemiyorum. Fakat önerilerinize açığın.
    Telefon ararken Android'de en az 2gb RAM olmasına dikkat ettim. Kamera benim için çok önemli değil.
    Lütfen yardımcı olur musunuz?

Garanti sorunun yok ise mi5 yada olmadı c7,c5 e bak,1000tl lik ise p9 lite (3gb),huawei g8.

• Söylediklerinize baktım. Samsung istemiyorum. Huawei g8 ile HTC One a9 aklıma yattı gibi. Fakat HTC pahalı ve internetten alamayacağım malesef. Babamı internet alışverişine alıştıramadım henüz. Alacağım telefonu 5-6 sene hızlı/sorunsuz bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. O yüzden 5S kötü bir tercih mi olur?

• quote:

Söylediklerinize baktım. Samsung istemiyorum. Huawei g8 ile HTC One a9 aklıma yattı gibi. Fakat HTC pahalı ve internetten alamayacağım malesef. Babamı internet alışverişine alıştıramadım henüz. Alacağım telefonu 5-6 sene hızlı/sorunsuz bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. O yüzden 5S kötü bir tercih mi olur?

5S ihtiyaçlarınızı karşılarmı peki.

• Benim için hızlı olması önemli. Kamera pek önemli değil. Telefondan video izlediğim olsa da film vb uzun şeyler izlemiyorum. 5S'in beni endişelendiren 2 noktası var sadece. Biri birkaç sene sonra kullanımının zorlaşacağı söylentileri; ikincisi ekran boyutu biraz küçük. 5.5 inç de büyük geliyor fakat.

• namikazenaruto kullanıcısına yanıt
    Doğru demişler,rom atmanız lazım bir süre sonra,bu işlemleri biliyor iseniz alınabilir.

• Anladım. Ben de bu tip işlemleri bilmediğim için almamam daha iyi olacak gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Huawei G8, HTC One A9 ile Lenovo K5 Note arasında mağazaya gidince karar vereceğim. Bu başlığa deneyimlerimi yazarım.

• quote:

Anladım. Ben de bu tip işlemleri bilmediğim için almamam daha iyi olacak gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Huawei G8, HTC One A9 ile Lenovo K5 Note arasında mağazaya gidince karar vereceğim. Bu başlığa deneyimlerimi yazarım.

K5 note karar kılar iseniz 32gb modeline bakın derim.

• Hocam Sony xPeria m5 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha doğrusu 1000-1400 arası önerdiğiniz bir Sony telefon var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namikazenaruto -- 21 Kasım 2016; 13:54:08 >
  • quote:

Hocam Sony xPeria m5 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha doğrusu 1000-1400 arası önerdiğiniz bir Sony telefon var mı?

Sony telefonlarının yarısı kronik sorunlu,m5 de onların arasında.

• K5 Note mu P1 Pro mu?
  • P1 Pro bence aradaki fiyat farkını hak edecek bir üstünlüğe sahip değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namikazenaruto -- 21 Kasım 2016; 16:30:11 >
  • madcap35 M kullanıcısına yanıt
    Huawei p9 Lite falan düşünmüyor musunuz?

• namikazenaruto kullanıcısına yanıt
    P1 Pro fiyatı daha fazla yalnız çelişkili olmuş cümle biraz anlayamadım

P9 Lite için sar değeri yüksek gözüküyor, olabilirdi aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcap35

P1 Pro fiyatı daha fazla yalnız çelişkili olmuş cümle biraz anlayamadım

P9 Lite için sar değeri yüksek gözüküyor, olabilirdi aslında.

iphoneların da sar değeri fazla ama o kadar konu olmuyor ne yazık ki...
  • serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Anlık yaşıyoruz, en değerli şey sağlığımızı önemsemiyoruz.
  • madcap35 M kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim şuydu; k5 Note öneririm. P1 Pro fiyatı yüksek olmasına rağmen bu fiyat farkını hak eden bir özelliğe sahip değil bence.

Cümlemde anlatım bozukluğu olmuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namikazenaruto -- 21 Kasım 2016; 22:11:19 >
  • Huawei P9 Lite aldım. Tasarımı oldukça şık. Olumlu olumsuz deneyimlerimi daha sonra paylaşırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.