Şimdi Ara

1000-1450 tl arasi KARARSIZ KALDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aklimda bir suru telefon var cok kararsiz kaldim bana yardimci olursaniz cok sevinecegim

Simdi aklimdaki telefonlarin sevmedigim ozelliklerini yazacagim siz de bana yardimci olursaniz mutlu olurum

Iphone 5s dusunuyodum sarji dayanmiyo ve cok kisitlayici dediler

Asus zenfone 2 32 gb midelini dusunuyodum ama cok buyuk cebime sigmasi sikinti

Lg g3 de ayni sekilde buyuk ve isinma sarj sorunlari oldugunu duydum

Sony tasarimini sevmedim

Samsunga hic girmeyin dilim bir kere yandi

Htc one m8 ben begendim ama eski bi telefon oldugu icin tereddutte kaldim ve cok kotu elestirilerini okudum
    Durum boyle arkadaslar onerilere acigim

Telefonda olmasini istedigim ozellikler;
    --Şarji en azindan bir gunu cikarsin
    --Oyunlarda performansi iyi olsun cok oynamam ama yine de arada canim sikildikca bakarim
    --Tasarimi guzel olsun
    --En azindan 2 yil beni gotursun
    --Donma kasma olmasin
    --En az 32 gb olsun
    --Cebime sigacak buyukluktr (En fazla 5 inç ) ve mumkunse samsung olmasin

Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bende aynı durumdayım. Ama yorumlara takılma bence. 5 telefon arasında kaldım hepsindede olumsuz yorum dolu. Huawei P8 bulabilirsen bence onu inceleyebilirsin. Hem yazılım güncellemesi hemde donanımsal parçalar olarak Huawei çok ileride.

Not: Lite modeli değil direk P8 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdencitlak -- 18 Ocak 2016; 18:57:09 >
  • Sonyin hangi modeline baktınız, bence duruş olarak gayet iyiler. Tamam bazı modelleri biraz çirkin ama genel olarak beğeniyorum ben

• erdencitlak E kullanıcısına yanıt
    bende arkadasla ayni fikirdeyim lite alma ama
    -kullanici konularinda problem yasayanlar gelip sürekli yorum yaparlar. gsmarena ve phonearena da yapilan testleri iyice incele

• Yorumlariniz icin tesekkurler akadaslar Sony nin tasarimi genel olarak hosuma gitmiyor en son iphone 5s ile htc one m8 arasinda kaldim iphone kamera iyi stabil ama kisitliyor insani htc one m8 kamera cok iyi degil ve oyun performansindan bihaberim ama tasarim ve ses olarak bir numara

P8 diyen arkadas icin de sunu soyleyebilirim gercekten guzel telefon ama cok uzagim su anlik iphone ve htc arasindayim ne dusunuyorsunuz

• Iphone 5S ve HTC M8 arasında kaldıysan kesinlikle IPHONE 5S al. Düşünme bile
  • Peki neden oldugunu aciklqr misiniz?

• fthdsmm F kullanıcısına yanıt
    1500 tlye g4 alınır yada m5 alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.