Şimdi Ara

1000 - 1500 TL Arası Sadece Kasa Toplama İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlangıç olarak kullanabileceğim genelde oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok. İlk etapta 1000 - 1500 TL arası, daha sonradan geliştirilebilir bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. İhtiyacım olan sadece kasa, monitör ve diğer ekipmanlarım tamam. Çok aşırı yeni oyunlar oynadığım yok genelde Pay Day ve CS GO oynuyorum ama yine de ileride bilgisayarımı geliştirmek isteyeceğimden eminim.

Bir de bu linkteki bilgisayarlar işe yarar mı? Neden bu kadar ucuz, sonradan geliştirlebilir mi? Bana pek güven vermediler.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/i5-3-nesil-16gb-ram-2tb-hdd-4gb-e-karti-231138113#

• zortzi Z kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşma.Bütceni biraz daha arttırabilirsen ileride yükseltme ve şimdiki performansı konusunda senin yararına olur.Bu bütceye i5 + düşük bir ekran kartı alıp sonra ekran kartını değiştirebilirsin ya da i3 + orta seviye bir ekran kartı şeklinde dengeli bir sistem oluşturulabilir.
    Hazır sistem olarak:http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs750ti-i3-6100-8gb-1tb-gtx750ti-pmu70343

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 20 Temmuz 2016; 14:55:57 >
  • Bahsettiğin i5 ve düşük ekran kartı için bir sistem önerebilir misin? Bir kaç aya ekran kartını değiştirebilirim çünkü, öylesi daha iyi sanırım.
  • zortzi Z kullanıcısına yanıt
    Bir kaç aya ekran kartı alacaksanız ekran kartı almanıza gerek yok.Dahili gpu ile bir kaç ay idare edebilirsininiz.
     1000 - 1500 TL Arası Sadece Kasa Toplama İçin Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 20 Temmuz 2016; 20:04:38 >
  •  1000 - 1500 TL Arası Sadece Kasa Toplama İçin Tavsiye

Forumdan bakarak bunları topladım? İşe yarar mı sence APU olarak, daha sonrada ekran kartı yerleştirmek istediğimde sorun olur mu ve PSU falan gerekli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.