Şimdi Ara

1000 beygir'e çıkarmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: maledictum

ya eski bir resmi akşam çekip yarına yenisini gönderiyim...

Bebeğim benim ya.bunu hergün okşuycaksın.kullanmaya başlamadan önce oturup biraz sohbet edip gaza getireceksin ki kısrak gibi gitsin.Yerim ben onu yaaaaa.
  • Beygir artırmak için jet yakıtı kullanılabilirmi peki ? Arabaya zararı olurmu?
  • jet yakıtı dediğin olay yalan olur.Power booster lar war aslında 130 okatn benzin oluyo kendileri 90 litrelik bi depoya 50 - 60 ml kadar koyuyosun ve boooooom.araç baya baya öttürüyo ortalığı.yanlız burda dikkat edilmesi gereken nokta 50 - 60 ml olayı lakin daha fazlasında piston kollarını kaputtan fırlarken görebilirsin.bu da pek hoş bişiy diildir yani.
  • bahsettiğim power booster olayını drag makinelerinde kullanıyolar ama katkı olarak diil yakıt olarak.
  • quote:

harika ona hassas davtanmak gerkki yamuk yapmasın aynı 60 sn deki gibi cok klass araba bence 1000bg r grtrk yok orginalide guzel... ama o arabarlın motor hacimleri olabildigince buyuk yane tunning için elverişli yapmak seninde hakkın (ewin altında petrol reservi var galiba )
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

harika ona hassas davtanmak gerkki yamuk yapmasın aynı 60 sn deki gibi cok klass araba bence 1000bg r grtrk yok orginalide guzel... ama o arabarlın motor hacimleri olabildigince buyuk yane tunning için elverişli yapmak seninde hakkın (ewin altında petrol reservi var galiba )

+ 1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.