ya eski bir resmi akşam çekip yarına yenisini gönderiyim...
Bebeğim benim ya.bunu hergün okşuycaksın.kullanmaya başlamadan önce oturup biraz sohbet edip gaza getireceksin ki kısrak gibi gitsin.Yerim ben onu yaaaaa.
jet yakıtı dediğin olay yalan olur.Power booster lar war aslında 130 okatn benzin oluyo kendileri 90 litrelik bi depoya 50 - 60 ml kadar koyuyosun ve boooooom.araç baya baya öttürüyo ortalığı.yanlız burda dikkat edilmesi gereken nokta 50 - 60 ml olayı lakin daha fazlasında piston kollarını kaputtan fırlarken görebilirsin.bu da pek hoş bişiy diildir yani.
bahsettiğim power booster olayını drag makinelerinde kullanıyolar ama katkı olarak diil yakıt olarak.
quote:
Orjinalden alıntı: maledictum
harika ona hassas davtanmak gerkki yamuk yapmasın aynı 60 sn deki gibi cok klass araba bence 1000bg r grtrk yok orginalide guzel... ama o arabarlın motor hacimleri olabildigince buyuk yane tunning için elverişli yapmak seninde hakkın (ewin altında petrol reservi var galiba )
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
quote:
Orjinalden alıntı: maledictum
harika ona hassas davtanmak gerkki yamuk yapmasın aynı 60 sn deki gibi cok klass araba bence 1000bg r grtrk yok orginalide guzel... ama o arabarlın motor hacimleri olabildigince buyuk yane tunning için elverişli yapmak seninde hakkın (ewin altında petrol reservi var galiba )
+ 1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme