Bildirim
1000 beygir'e çıkarmak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
GEÇEN YIL İSTANBULDA Bİ MUSTANG KULLANDIM VE HAYRAN KALMIŞTIM.HİÇ BİR ELEKTRONİK SİSTEMİN OLMAMASI KONTROLÜN ZOR OLMASI SÜRÜŞ KEYFİNİ ARTIRIYOR.
MÜMKÜNSE ARABANIN BİR RESMİNİ BURAYA KOYABİLİRMİSİN ?
İÇİMİZ AÇILSIN ? -
Şuan da orijinal bi araç. Hiçbir değişiklik yapmadım. Satmayı düşündüm bi ara ama dediğim gibi hayvani bi araç yapmak istiyorum. 1000 beygir'e çıkartmak benim hayalim ...bide nos koymak tabiiki....quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
GEÇEN YIL İSTANBULDA Bİ MUSTANG KULLANDIM VE HAYRAN KALMIŞTIM.HİÇ BİR ELEKTRONİK SİSTEMİN OLMAMASI KONTROLÜN ZOR OLMASI SÜRÜŞ KEYFİNİ ARTIRIYOR.
MÜMKÜNSE ARABANIN BİR RESMİNİ BURAYA KOYABİLİRMİSİN ?
İÇİMİZ AÇILSIN ?
Tabii ki koyabilirim fakat nereye,nasıl? eğer bi tarif ederseniz sevinirim.... -
Şimdi Post Reply tuşunu tıklıyorsun msj yazacağın yerin altındaquote:
Orijinalden alıntı: maledictum
Şuan da orijinal bi araç. Hiçbir değişiklik yapmadım. Satmayı düşündüm bi ara ama dediğim gibi hayvani bi araç yapmak istiyorum. 1000 beygir'e çıkartmak benim hayalim ...bide nos koymak tabiiki....
Tabii ki koyabilirim fakat nereye,nasıl? eğer bi tarif ederseniz sevinirim....
Alıntıları Göster
''Buraya resim koymak için tıklayın'' diye bir seçenek var orayı tıklatıp Resimi bilgisayardan koyabilirsin.
-
yarın'a atsam olur değil mi?quote:
Şimdi Post Reply tuşunu tıklıyorsun msj yazacağın yerin altında
''Buraya resim koymak için tıklayın'' diye bir seçenek var orayı tıklatıp Resimi bilgisayardan koyabilirsin.
Alıntıları Göster
şuan elimde fotosu yokta akşam çekip yarın gönderirim.
yardımınız için çok sağolun :) -
Rica ederiz Bekliyoruz,quote:
yarın'a atsam olur değil mi?
şuan elimde fotosu yokta akşam çekip yarın gönderirim.
yardımınız için çok sağolun :)
Alıntıları Göster
Sevgiler -
ya eski bir resmi akşam çekip yarına yenisini gönderiyim...
-
Süper araç Valla kazasız belasız kullanquote:
ya eski bir resmi akşam çekip yarına yenisini gönderiyim...
-
çok sağol ya biraz geç oldu ama :)quote:
Süper araç Valla kazasız belasız kullan
Alıntıları Göster
yarın'a daha sağlam bi resmini gönderirim şimdi simsiyah yaptım ve ortası kırmızı yani tam tersi oldu.ama güzel oldu.... -
1000 beygir hemde mustangquote:
çok sağol ya biraz geç oldu ama :)
yarın'a daha sağlam bi resmini gönderirim şimdi simsiyah yaptım ve ortası kırmızı yani tam tersi oldu.ama güzel oldu....
Alıntıları Göster
hmm
zaptedebilecekmisin 1
benzin istasyonun mu var bu da 2 :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Nitrogliserin
1000 beygir hemde mustang
hmm
zaptedebilecekmisin 1
benzin istasyonun mu var bu da 2 :D
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
hmm
zaptedebilecekmisin 1
-
giden benzin olsun ama arkadaşlar nasıl çıkartıcağım bi şekilde tavsiye veren yok mu?....quote:
Orijinalden alıntı: Guestquote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
hmm
zaptedebilecekmisin 1
Alıntıları Göster
-
araban şahane güle güle kullanquote:
giden benzin olsun ama arkadaşlar nasıl çıkartıcağım bi şekilde tavsiye veren yok mu?....
Alıntıları Göster -
araba gerçekten mükemmelquote:
Orijinalden alıntı: Buraks23
araban şahane güle güle kullan
Alıntıları Göster -
turbo charger kitleri takarsın çift zamanlı 4 zamanlı ama bunlar motorun tipine ve hacmine göre değişir.en yüksek beygir artışını böyle sağlayabilirsin.ama işte mustang gibi bir arabada nasıl uygulanır bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: visualize
araba gerçekten mükemmel
Alıntıları Göster
pistonlar bile değişerek beygir artşlı sağlanabiliyor.istanbulda biri bmwyi 800 beygir yapmıştı bi ilgilen
www.da-motorsport.com
-
bu arada mustangler orginal kalmalı benim fikrimquote:
turbo charger kitleri takarsın çift zamanlı 4 zamanlı ama bunlar motorun tipine ve hacmine göre değişir.en yüksek beygir artışını böyle sağlayabilirsin.ama işte mustang gibi bir arabada nasıl uygulanır bilmiyorum.
pistonlar bile değişerek beygir artşlı sağlanabiliyor.istanbulda biri bmwyi 800 beygir yapmıştı bi ilgilen
www.da-motorsport.com
Alıntıları Göster
-
ya araştırmalarım banada orjinal kalmalı diyor fakat... öle yani :)))quote:
bu arada mustangler orginal kalmalı benim fikrim
Alıntıları Göster
-
çok güzel alette kontrol edilmez o 1000hp ile..ön tekerleri oynatmaman lazım hiçquote:
ya araştırmalarım banada orjinal kalmalı diyor fakat... öle yani :)))
Alıntıları Göster -
bence buralarda pek uraşma git adam gibi bir tunung shop'a orada professional bir şekilde halletsinler çunkü bunu yapabilmen için motor bloğunun falan değişmesi lazım benim açtığım bir topiç vardı 1000HP'lik canavar die orayı eğer okuduysan görürsünquote:
Orijinalden alıntı: tunedpipe
çok güzel alette kontrol edilmez o 1000hp ile..ön tekerleri oynatmaman lazım hiç
Alıntıları Göster
bide cüzdanının epey kabarık olması lazım yani
-
9- 14 psi lık blower iyibi besleme senin işini görür bide 4 adet benzin pompası bide benzin istasyonu olay tamamdırquote:
Orijinalden alıntı: AppleWolf
bence buralarda pek uraşma git adam gibi bir tunung shop'a orada professional bir şekilde halletsinler çunkü bunu yapabilmen için motor bloğunun falan değişmesi lazım benim açtığım bir topiç vardı 1000HP'lik canavar die orayı eğer okuduysan görürsün
bide cüzdanının epey kabarık olması lazım yani
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- devirdaim ne zaman değişir
- 205 55 r16 ile 215 55 r16 arasındaki fark
- komple araç boyama fiyatları
- radyatör neden delinir
- motul orjinal sorgulama
- corolla gr
- mustang mach-e fiyat
- e dcs6 şanzıman
- peugeot 2008 allure 2024
- mg türkiye fabrika
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X