Şimdi Ara

Renault Megane 4'den sonra 200-250.000 ekleyerek ne alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. 2018 çıkışlı 2017 model Renault Megane 4 1.5 DCI dizel otomatik Joy donanım seviyesine sahip bir aracım var. Değişen, boya, tramer hiç bir şeyi yok. 196.000 km'ye geliyor artık yavaştan. Tahminim 750.000 civarı bir piyasası var 3 aşağı 5 yukarı. Bu fiyatın üstüne 200-250.000 ekleyerek ne alınabilir sizce?

-B segment araç istemiyorum.

-Manuel vitesli araç istemiyorum.

-Aslında istediğim araç skalası çok geniş, her türlü tavsiyeye açığım. Audi Q7 3.0 TDI bir SUV'da olabilir, 2021-2022 model bir Megane 4'de olabilir yine.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kenarda 300 bin civarı ekstra bir paranız varsa dediğiniz q7 yi alabilirsiniz. Golf 7 falan bakabilirsin 1 liraya araç bakmak zor iş az zorlasan sıfır b segment alıyorsun yok desen 7 yaşında 100 binde c segmenti geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane binen kişinin Q7 3.0 TDI tarzı bir araçla alabilse dahi başa çıkabileceğini zannetmiyorum,yanlış anlamayın.

Golf 7 veya 308 2017 sonrası makyajlı kasa düşünülebilir.

• 6-7 yaşında tucson Elite/plus

3-4 yaşında civic Executive

1-2 yaşında kona

2024 Bayon

• Ben bu bütçede yakıt ekonomisini de düşünüyorsam 2019-2020 makyajlı Eco Civic bakardım. Megane da olabilir ama Megane'dan Megane'a geçmek istemezdim tekrar. Tabii ki Corolla, Golf vs. de bakılabilir ama Golf 7/7.5'un inanılmaz şişik bir piyasası var. O bütçelerde DSG'si patlamak üzere olan ya da kazası ağır olanlar bulunabiliyor.

• ben yeni yenidir kafasındayım. 1000-1100 civarına 1.0 tsi dsg skoda scala kovalardım. hacim ve konfor olarak başarılı araç. az yakar. mtv uygun vsvs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 2 Eylül 2024; 12:10:34 >
  • Ben de yeni olsun derim. Dacia tercih edilebilir bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Talisman yokmu o paralara

• Q7 filan bulaşmayın hocam sadece cebinizi değil en ufak arızada zamanınızı motivasyonunuzu herşeyinizi alt üst eder biraz daha güncel megane en iyisi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten 1 milyon tl araç almada sıkıntılı bir rakam, nerden tutsan elinde kalıyor.

Sıfır b segment istemiyorum diyelim.. yani 1 milyon tl para veriyorum hacimli bir şey olsun istiyorum ama

2017 - 2018 Skoda octavia var 100 bin km civarı, bakımlısını bulmak lazım dsg nasıl ?

Yine focuslar var km 100 bin km üstü, şirket çıkması mı? Rent den çıkmamı bilinmiyor!? Sahibinden bulmak lazım.

Dacia duster a o parayı veresem gelmiyor.

Skoda scala baksam, b mi c mi belli değil. Yine şirket rent ihtimali yüksek

Ticari sınıfta rifter - Berlingo manuel alsam sıfır, Hadi vites atayım önemli değil! Her sene vize, trafik sigortası yüksek, psa grubu dizel sıkıntısı vs.

Sonuç 1 milyon tl de benim için hep soru işareti bakmak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.