Şimdi Ara

1000₺ civarı öneri istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 yılının sonlarına doğru almış olduğum Sony Xperia SP iyi günde kötü günde gayet memnun kaldığım bir telefondu fakat artık yeni telefona geçme vakti geldiğini düşünüyorum.
    1000TL bütçem var aradığım özellikler.
    1-Arka ve Ön kamerası bu bütçe civarına en iyisi olmalı.
    2-Ram biraz fazla olursa en azından stabil olcağını düşünüyorum.
    3-Sarjı ve dayanıklılığıda iyi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyranlıMirage -- 15 Eylül 2016; 20:35:36 >

• Benim de bütçem 1000 liraydı ama 700 liraya xiaomi mi4 sipariş verdim daha iyisini göremedim çünkü. Hem de 300 lira cebimde kalmış oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1000 lira ve biraz üzeri samsung j7 ve a310, 1000 lira altı ise General Mobile GM 5 Plus var aklımda olanlar. GM 5 Plus hem özellik hem görsel olarak hem de fiyat olarak daha avantajlı duruyor.
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    so good kullanıcısına yanıt
    Peki bu Honor 7 nasıl ?
  • 13 aydır memnunum bır yamugunu gormedım kameraları ıyı yazılım stabıl batarya gunu rahat cıkartıyor

c4

http://shiftdelete.net/sony-xperia-c4-en-iyi-selfie-telefonu-secildi-61156
  • cihazın adı her ne kadar TT honor olsa da sonuçta üretici huawei, bir nevi huawei alıyormuşsun gibi düşün sonuçta huawei başka firmaya ürettiği cihazı kendi marka adıyla ürettiği bir üründen daha kaliteli yapacağını sanmam. ayrıca Avea'nın tutmayan in touch serisinden sonra TT hem in touch serisinin verdiği kötü izlenimi silmek hem de markaların birleşmesinden sonra hiç bir masraftan kaçmayarak yaptığı yatırımlardan biri de Honor serisi olduğunu düşünüyorum.

Bana sorarsan bütçene yakın 3 model belirle ve önce kullanıcıların sayfalarını, sonra da git büyük mağazalarda bu cihazların teşhirlerini incele ona göre ver son kararını. Bu arada honor 7 bütçeni biraz aşmıyor mu hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.