Şimdi Ara

1000 dak 10 gb 1000 sms 79 tl. taahhüt bitiyor .89 tl 2000 dak diyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 dak 10 gb 1000 sms 79 tl. taahhüt bitiyor .

telefon açtı turkcell. 89 tl 2000 dak diyorlar 12 gb diyor.

ikisi de platinum tarife.

ben açıkçası daha zamlı fiyata geçmek istemiyorum. ama kaldırmlar demekki 1000 dak olanı.

ne öneririsniz? geçebileceğeim bir tarife var mı?

10 gb internet ve 1000 dak ideal aslında bana..

• Vodafone red lere bak derim o fiyata 20 gb veriyor birde whatsapp youtube spotfy ucrersiz internetden yemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnatla turkcell eyi çeki yav martavalını bırakıp vodafone geçmeni engelleyecek bişey yoksa bekleme derim hemde şu an aldığın paketin 2 katı veriyorlar

Ayrıca youtube falan paketten yemiyor.

Karadenizi gezdim bu yıl vodafone çekmediği hiç bir yer görmedim yayla ve iç kesimler dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakansah kullanıcısına yanıt
    İmzami atarim hocam

Aybi fiyata vodafone telekom du yalari veriyor

Vodafone 20gb + bircok pass paketiyle netinden yemeyen uygulamalar vs

.turk telekomda 10gbliktarife 39tl zaten vodafonede 49du

• Herkes vodafone veya türk telekom demiş. Arkadaş çekmiyor çekmiyor konuşma esnasında sürekli ses gidip geliyor. Bulunduğum il ve ilçede de aynı sorunlar var. Bırakında herkes sevdiği operatörü kullansın.
  • Hocam platinum olarak sana göre tek uygun tarife bu gibi gözüküyor. öyle paketlere de göz atmanı tavsiye ederim. http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/turbo-bizbize-7gb-paketi?source=CMS#ya
  • 4.5gnin tek cubugunda bile 5 10mbps hiz alabiliyirsun

7gblik tarifeye 75tl veren enayidir bence turkcellde boyle musteriler buldukca dahada zamlar dusurur gblari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı paketi kullanıyorum. 24 eylülde taahhütüm bitiyor benim de. Açıkçası bulunduğum ilçede 2 ay öncesine kadar çok iyi çeken Turkcell (3g 3 çubuk) hiç çekmez oldu. Ya tek çubuk gözüküp hiç bağlanmıyor ya da EDGE'e düşüyor. Telefonlarımız kapalı çıkıyor, konuşurken kesiliyor. 10 lira fazla olsun sıkıntı çıkmasın diye turkcell kullanıyoruz, sonuç hüsran. Aradım Platinum müşteri hizmetlerine uzun uzun anlattım, ertesi gün döndüler. Bölgeniz yatırım alacak bölgeler arasında, tarih belli değil?!

Ay sonu yıllardır kullanmadığım Türk Telekom'a geçiyorum. Aynı bölgede Vodafone 4.5G 3 çubuk çekiyor gözüküyor bir hız testi yapıyorum 8-10 mbit, turkcell'in 3G'sinden kötü. Türk telekom taahhütlü olarak 39 TL'ye aynı paketi veriyor, ben taahhütsüz olarak gireceğim. 49 TL 1000 dk 1000 sms 10 gb. Turkcell gerçekten sinyal güçlendirir de türk telekom çekmezse filan geri taşırım diye taahhüt vermek istemiyorum.

Ama aynı Turkcell hala zam yapma peşinde... Yeni paketler çok mantıksız, zaten pahalı olanı hala daha da pahalandırmak nedir?

• Türk telekomda aynı tarifeye 30-31tl civarı birşey ödüyorum. Vallahi içim acıdı arada ki farkı görünce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1000 dak 10 gb 1000 sms 79 tl tarifesini kullanıyordum. Sırf bu saçma dayatma yüzünden ben de Vodafone'ye geçtim. 63 TL'ye Red15 15gb 2000 dk sabit hat ve Vodafonelilerle sınırsız tarifeye geçtim. Hem de whatsapp, twitter , facebook + 2 ay da youtube paketten yemiyor. Harika bir olay. Çekim gücü de eskisine göre ciddi şekilde artmış bulunduğum bölgede. Şimdilik sıkıntı yok devam. Turkcell iyi eyvallah ama fiyatları gerçekten abarttı.
  • Türktelekom da 1000dk 1000sms 8gb lık paket kullanıyorum 24 tl +1.5tl telsiz vergisi ile 25.5tl ödüyorum 2gb daha fazla olan tarifeye sırf türkcell diye 80tl istemek nedir arkadaş yazık günah vallahi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.