Şimdi Ara

1000 dolara alınabilecek notebooklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Takma adını sevmedim.. İmzanı da.. Mümkünse değiştirir misin? Veya ne anlama geldiğini izah edersen sevinirim.. Öyle GOD MOD bizi biraz rahatsız eder. İşin içine Tanrı'yı karıştırmayın.. O'nun ismini de olur olmaz yerlerde kullanmayın. Hoş GOD, ALLAH kelimesini karşılamıyor da.. Yine de çağrıştırması sinir bozucu.. God-Human.. Tanrı-İnsan.. Ne demek şimdi bu???
  • kardeşim LAZraili61 in yanlış anlaşıldıgının bende farkındayım ben TRABZON luyum kesinlikle laz değilim bir iki kere kullandım forumalrda bu nick i ve hepsi aynı olsun diye değiştirmedim....
    god human ise , The God Father filminin isminde oldugu gibi ,tanrı baba anlamında değil en büyük baba anlamında oldugu gibi god human ı kullanıorum..
  • Sevgili kardeşim. Laz olabilirsiniz, olmayabilirsinizde. Bu önemli değil. Tanrı-Baba diye bir şey İslam inancına aykırı. Belki Rum kökenli olabilirsiniz. Müslüman olmayabilirsiniz. Buna sözüm yok. Bu yüzden dini inançlarınız böyle bir takma adı makul görmenize neden olabiliyordur. Ancak müslümanlar için bu oldukça sakıncalı bir durum oluşturuyor. Bu hristiyan inancını çağrıştıırıyor.

Oysa islam inancına göre ALLAH, doğmamış, doğurulmamıştır. Bence bunu bir daha gözden geçirin.
    Tabii sizin seçiminiz. Ancak illa bunu çağrıştıracak bir takma isim istiyorsanız. HUMAN kelimesinin önüne Great, Miracle, Unique gibi sıfatlar getirebilirsiniz..

Örneğin..
    GREAT-HUMAN -> Büyük insan , MIRACLE-MAN -> Mucize (Harika) İnsan, UNIQUE - HUMAN -> Eşsiz, benzersiz Adam gibi..

Ancak kişiyi küfre götürecek GOD - HUMAN gibi bir takma isim oldukça sakıncalı.. GOD kelimesi sakat kardeşim. :)))) Ecnebiler her kavramı sulandırdıkları gibi GOD kelimesini de sulandırmışlar. Madem GOD Tanrı anlamına geliyor. Onu öyle ulu orta kullanmamanız gerekir.

Lise talebesiyken tanıştığım koyu hristiyan bir yabancı dil öğretmeni vardı, İngiliz asıllı.. Konuşurken bir şeye şaşırmış yanında "Allah - Allah.." demiştim..
    Bana kızmıştı.. Öyle şaşırma anlamında "Allah Allah" demen çok yanlış. "Allah'ın ismini ona yakışır şekilde kullan" demişti. Mor olmuştum..

Ancak her koyun kendi bacağından asılır. Karar sizin..

NOT: Trabzona özel bir sempatimiz var ailecek. Babam Trabzon erkek öğretmen okulu mezunu. (Okul şimdi kapanmış tabii, deniz kenarındaydı. Ziyaret ettik, tepeye çıkıp kuşbakışı seyrettik Trabzon'u) Aslen de Artvinliyiz. Kökenimiz Gürcü. :)

EDİT: OLay dizüstü tavsiyesinden çıktı sayemde. Ancak ben yerinizde olsam büyükbir teknoloji mağazasına gider. Kullanım şeklime göre 12" veya 15" bir dizüstü seçerdim. Marka olarak da şu sıralar ACER oldukça iyi satıyor ve fiyat - performans oranları da oldukça iyi. Gidin dokunun, görün bakın.. beğenerek alın bir tane.. Ama HP almayın.. Özellikle Pavillion serisini..

Hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 11 Ekim 2008; 20:28:12 >

• arkdaşım önerilerin için sağol ,şunu belirmek isterim ki bnm kökenim de türk bende türküm. Laz kelimesi bnm için lakaptan öteye gecemyecek bişeydir..
  • Merhaba;
    Sanırım anlaşamadık. Laz, Çerkez veya Gürcü olmanız veya olmamanız bir şey değiştirmiyor. Ben imzanızdaki GOD-HUMAN kelimesini yazıyorum. Siz ısrarla Laz olmadığınızı söylüyorsunuz. Ben Gürcü kökenliyim. Bunun tersini söylesem aslımı inkar etmiş olurum. Laz olmadığınızı niye ısrarla vurguluyorsunuz anlamadım. Konumuz bu değil.

Bir önceki mesajımda bu kadar şey yazdım bana verebildiğiniz cevap ben Türküm, Laz değilim midir yani?

Neyse, bu son mesajımdı yazacaklarımı bir önceki mesajda yazdım.. İyi geceler..
  • takma adını sevmedim diyinci açıklama gereği duydum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu başlık geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.