merhaba arkadaşlar ben bi toplama pc yapmak istiyorum sistemle ilgili fazla bir bilgim yok fazla uzatmadan söyliyim 1000 tl ile max 1500tl arasında bir kasa toplamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. İlerde yükseltebileceğim şekilde olabilirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler
MSI 970A-G43 197 TL Gskill Ripjaws 2x4 GB 1600 MHz Ram 243 TL Xigmatek ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W 248 TL Sapphire R7 265 2 GB 256 Bit 376 TL WD 1 TB Caviar Blue Harddisk 135 TL AMD FX 6300 284 TL
Toplam 1483 TL.
İlerde ekran kartını ve işlemciyi upgrade yapabilirsin.
İleride 1 ram daha eklersin bu sistem tadından yenmez dostum. İstediğin her oyunu açabilecek bir düzenek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 5 Ağustos 2014; 0:27:15 >
hangisi daha iyi şimdi bunların kasaların görünüşlerini pek beğenmedim kasaları değiştirme imkanım var mı 2 side uprade edilebiliyor mu? kusura bakmayın fazla soru soruyorum ama 1 kere alıyoruz pc :D
quote:
Orijinalden alıntı: topayli
hangisi daha iyi şimdi bunların kasaların görünüşlerini pek beğenmedim kasaları değiştirme imkanım var mı 2 side uprade edilebiliyor mu? kusura bakmayın fazla soru soruyorum ama 1 kere alıyoruz pc :D
Görünüş değil performans önemli :).Bu arada,arkadaş upgrade edilebilmek için ram ve işlemci koymuş.Tebrik ediyorum kendisini,şaşırttı . Benim önerdiğim kasada ekran kartını ve işlemci ve ekran kartı.Bna sorarsan arkadaşın pcsi şimdilik daha güçlü,upgrade edildiğinde zaten arada bir fark kalmaz.İstediğinizi seçin.
hacı senin önerdiğin kasadan kalmamış vatan computerda önerebilceğin başka kasa var mı yarın alıcamda bunu :D
quote:
Orijinalden alıntı: topayli
hacı senin önerdiğin kasadan kalmamış vatan computerda önerebilceğin başka kasa var mı yarın alıcamda bunu :D
Baktım,güzel görünüyormuş kasa .Zalman Z3 önerebilirim aslında sana güzel kasa istiyorsan.Onun psusu yok,ayrı bir psu almalısın. Eğer istersen şöyle olabilir:
Zalman Z3 Plus 122 TL Xigmatek Tauro 80 Plus 600W 167 TL.
Dostum kasayı 600w psu koymak koşuluyla değiştirebilirsin 1500 liralık dediğin için öyle bir seçenek sundum. Ve arkadaşın dediği gibi kasa değil içindeki sistem önemli. İçine renkli fanlar koyunca zaten kendini belli ediyor hangi kasa olursa olsun