Şimdi Ara

1000 lira altı, hafıza kartı destekli telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk akıllı telefonum olacak kendisi. Müzik çalar olarak bolca kullanmayı düşündüğümden ve fotoğraf falan sürekli pc ye atıp hafıza boşaltmak istemediğimden micro sd destekli olması çok önemli benim için. Çok hızlı olmasına gerek yok da aynı anda birden çok uygulama, milyonlarca tarayıcı sekmesi falan açan biriyim. Pc de de ipad de de aynı şekil takılıyorum, o yüzden ram in yüksek olması iyi olacak gibi. 2 gb ramli modellere bakındım ancak hepsinde bazı dezavantajlar var. Zor kullanılacak kadar küçük olmasın, cepte de rahat dursun diyerekten 5 5.5" civarı aletlerle ilgileniyorum.

GM Discovery 2 plus: bi satışa çıkmadı, çıakrsa da 32 gb micro sd desteği gelecek diye biliyorum, min 64 olsa çok iyi olurdu.

Asus Zenfone 5 : Ekran boyutuna göre kasası fazla büyük.

Samsung galaxy grand 2 : 1.5 ram var, işlemci falan bilmiyorum, ekran büyüklüğü falan çok ideal ama ekran kalitesi çok kötü ve içime sinmedi alet, kalitesiz hissettirdi.

Samsung S4 : Bu alete önyargılıyım biraz, daha doğrusu Samsung'a önyargılıyım.

Sizler ne önerirsiniz, deneyimli arkadaşlarsınız, faydalanalım deneyimlerden :) Keşke G2 de kart desteği olsaydı, düşünmeden basardım parayı.

• kardeş 800 tl mis gibi zenfone 6 al arkadaşım aldı çok memnun her gördüğünde dua ediyor bana telefon güncelleme falan alıyor 4.4.2 var şuan pili süper gidiyor zaten.. Ekran biraz büyük gelirse 1000 tl ye xperia z1 compact al paralel ithalat veya z al normal 1000 tl
  • Zenfone 6 yı inceledim, kocaman adamım, kocaman ceplerim var, sığmadı :) Kocaman adamın parmakları da kocaman, arkadaşların telefonlarda denedim, 5"ten aşağısını kullanamam ben, Z1 compact yalan o yüzden. Normal Z1 e baktım pahalı, Z de bayağı eski alet, güncelleme falan sıkıntı çıkarır mı diye tırsıyorum. Bir de Z de hafıza kartı max 32gb ymiş, 16 da içinde var da, ben min 64 le gezinmek istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinden_ersin -- 14 Kasım 2014; 3:33:42 >
  • Kardeşim bende Xperia z var şuan Son sürümde 5 güncellemesi alacak tek sıkıntı ses telefonda müzik tutkunu isen aman alma o zaman sana önerim yok benim malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta buyuklukte sd kartlı ve guncelleme olacak 1000tl de ılk aklıma gelen xperıa Z oldu bır goz onunde bulundur ıstersen.
  • G3 alabilirsiniz.
    Bütçe sınırlı heralde?

• S4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G2 32 GB MODELİNİ ALIN HAFIZASI YETER
  • Mr xXx kullanıcısına yanıt
    G2 32 yi çok düşündüm, yeterli değil hafıza malesef. 4 5 yıldır dandik Nokia X3 te 16gb kartla gezdim, uygulama, video fotoğraf vs yok sadece müzik. Telefonun da en büyük işlevi müzik dinlemek olacak, o yüzden kurtarmıyor malesef. Spotify vs ile de uğraşmak istemiyorum.

G3 malesef çok pahalı.

Xperia Z yi düşünmeye başladım da, ses sıkıntısından kastın nedir? Kulaklığı mı iyi besleyemiyor, hoparlörleri mi sıkıntı? Hoparlörler umrumda değil :)
  • Kardeşim kulaklık sorun yok hep müzik dinleyeceksen eğer kulaklık girişi kapalı yapıda olduğu için zamanla laçka olup kapak kapanmayabilir bu bir ikincisi hoparlör çok düşük ses veriyor mono olduğu için.. O kadar eleştirdim birazda artısına gelelim müzik konusunda WALKMAN uygulaması süper Ötesi kutu içinde çıkan kulaklık dandik yinede zevk veriyor.. Cihaz darbelere karşı bi nokia kadar dayanıklı birde cihazı fazla su ile haşır neşir edersen konuşurken arada ses gidip geliyor.. Isınma sorunu o kadar yok pil ömrü güzel 2300 Mah olmasına rağmen iyi iş çıkarıyor daha başka sormak istediğin bişey?

• Ben Casper VIA V8c kullanicisiyim. 16GB hafizasi var bana da yetmiyor. Ayriyeten 2GB taktim o da yetmedi. Yeni hafiza karti almayi düşünüyorum. 4.7" ,telefonda 30dan fazla uygulama ve oyun yüklü RAM kullaniminin %35'i geçtiğini görmedim. 2GB RAM var. İstersen arastirabilirsin. Ben 833TL'te getirdim.

• Eski bir gmd magduru olarak gmd onermem,en guzeli xperia Z bakinin.

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için. Sony Z ya da iyi fiyata denkgetirebilirsem Z1 düşünüyorum, GMD2 ve Zenfone 5 de halen düşünülenler arasında. Casper a hiç güvenemiyorum. Hepsinin artısı eksisi var malesef, mantıklı olanı yorumlar doğrultusunda seçeceğim.

MR xXx, ilgilendiğin için ayrıca sağol. Kapak çok umrumda değil, su koruması olaki çay vs dökülürse şeklinde bir öneme sahip, havuza falan dalmam aletle :D Hoparlörün tek amacı çalar saat, tablet vs de var o tarafta kullanılacak. Dayanıklılık önemli, sevindim böyle olmasına.
  • Kardeşim z1 tavsiye ederim pil konusu daha iyi arkadaşlarımda var 2 gün gidiyor neredeyse bütçeyi biraz aşarsan 1200 é alabilirsiniz tek eksiği z daha hafif

• Z ve zenfone 5 yada g3beat olur

• mersinden_ersin M kullanıcısına yanıt
    Dostum 2. El şöyle 1 aylik Htc desire 816 al , hrm muzik video keyfi boom sound hoparlor , hem 5.5" hd ekran , hemde microsd destegi , ram de 1.5 gb , ayrica en onemlisi kasmayan en stabil arayüz sense 6. Bir dene kurcala magazalarda hosuna giderse bakarsin.

Örnek bir ilan :http://sahibinden.com/187803634

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 16 Kasım 2014; 14:42:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinden_ersin

Zenfone 6 yı inceledim, kocaman adamım, kocaman ceplerim var, sığmadı :) Kocaman adamın parmakları da kocaman, arkadaşların telefonlarda denedim, 5"ten aşağısını kullanamam ben, Z1 compact yalan o yüzden. Normal Z1 e baktım pahalı, Z de bayağı eski alet, güncelleme falan sıkıntı çıkarır mı diye tırsıyorum. Bir de Z de hafıza kartı max 32gb ymiş, 16 da içinde var da, ben min 64 le gezinmek istiyorum :)

Z de class10 64gb kartlar çalışıyor

• xperia z nin 64gb sd kart desteklediğini yazmışlar deneme şansım olmadı.Bataryası biraz sıkıntılıydı onuda güncelleme ile düzeltmişler.Android l de alacak.indirimlerle uygun fiyata alınabilir.
  • Lumia 1320 kamerası her ne kadar 5mp olsa da iyi çekimler yapıyor ekran 6' batarya 3400 şarj aletinin yerini unutursunuz sd kart da destekliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinden_ersin

İlk akıllı telefonum olacak kendisi. Müzik çalar olarak bolca kullanmayı düşündüğümden ve fotoğraf falan sürekli pc ye atıp hafıza boşaltmak istemediğimden micro sd destekli olması çok önemli benim için. Çok hızlı olmasına gerek yok da aynı anda birden çok uygulama, milyonlarca tarayıcı sekmesi falan açan biriyim. Pc de de ipad de de aynı şekil takılıyorum, o yüzden ram in yüksek olması iyi olacak gibi. 2 gb ramli modellere bakındım ancak hepsinde bazı dezavantajlar var. Zor kullanılacak kadar küçük olmasın, cepte de rahat dursun diyerekten 5 5.5" civarı aletlerle ilgileniyorum.

GM Discovery 2 plus: bi satışa çıkmadı, çıakrsa da 32 gb micro sd desteği gelecek diye biliyorum, min 64 olsa çok iyi olurdu.

Asus Zenfone 5 : Ekran boyutuna göre kasası fazla büyük.

Samsung galaxy grand 2 : 1.5 ram var, işlemci falan bilmiyorum, ekran büyüklüğü falan çok ideal ama ekran kalitesi çok kötü ve içime sinmedi alet, kalitesiz hissettirdi.

Samsung S4 : Bu alete önyargılıyım biraz, daha doğrusu Samsung'a önyargılıyım.

Sizler ne önerirsiniz, deneyimli arkadaşlarsınız, faydalanalım deneyimlerden :) Keşke G2 de kart desteği olsaydı, düşünmeden basardım parayı.

1,5 GB RAM yazan cihazlara kanma sana 1,3 kalıyor
    5" üstü cihazlar fazla büyük, kullanışlı değil sonuçta TV değil cep teli bu yanında taşıyorsun. Asus 5'in de kasası devasa zaten yazdığın gibi.
    2 GB RAM'den aşağı olmasın ve yazdığın modeller gibi uygun fiyatlı olsun dersen seçenek az.

Discovery 2+ veya Casper VIA V8C alabilirsin. V8C'de 16 GB ROM'dan net 13 GB kalıyor, bazı cihazlarda bu ancak 11 GB. 2 GB RAM'den de 1,93 GB kalıyor çoğunda 1,73 GB civarı bu rakam. Çoklu uygulama açmak için ideal bir cihaz sıkıntı yaşamazsın ara yüzü hafif, kasmıyor.
    Yalnız V8C kulaklık kötü olduğu için kaliteli bir kulaklık alman şart.

Bir de müzik çok önemli madem HTC ONE (M7) temiz ikinci el alabilirsin 850 TL civarına. Süper ötesi ses var orijinal kulaklıkla...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.