Şimdi Ara

1000 lira civarı telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aksine çok oyun oynayan birisi değilim. Günlük kullanım kasmasın o önemli benim için. He tabi arada canım sıkılırsa falan oynarım ama genellikte oyun için bilgisayar kullanıyorum ve telefon yerine bilgisayar başında vakit geçiren birisiyim ama bataryada tabiki iyi olmalı günlük kullanımda akşama kadar dayanabilmeli.
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    vergi zammı da geliyor onu napacaz
  • Operatör telefonu bana göre alınmaz ve bire zenfone kağıt üstünde özellikleri iyi duruyor olabilir ama gerçekte değil bana göre Sony serilerinden düşünün stabilite-şarj açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spy_Hero kullanıcısına yanıt
    şu anda da lg g2 p70 z1 ve gm4g arasında kaldım onları eledim sayılır. Mağazada deneyerek ve f/p olarak inceleyerek bir sonuca verecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: embriyo_terk

şu anda da lg g2 p70 z1 ve gm4g arasında kaldım onları eledim sayılır. Mağazada deneyerek ve f/p olarak inceleyerek bir sonuca verecem.

Gm 4G'yi eleyin bence Google desteği çok güzel duruyor ama ana konusuna bakarsanız çok kronik sorun var gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

SAMSUNG TECRUBESI KOTU OLMUS evet bı sure sonra kasma ve donma samsunglarda sık olan bırsey..

1000lıraya kesınlıkle onerım cuma gunlerı gece 10dan sonra turuncu ındırımde 999a dusup sabaha tekrar "1200e CIKRTILAN 32LIK g2 DIR,kullanıorum memnunum.

dıger onerımde xperıa m4 aqua oda fp cıhazdır daha guncel modeldır,su toz gecırmez,saglam kasa ıyı batarya avantajları var.

lenovo ıse aveadakı s90 modelı oneırrım,gm falan almayın gıdıp adam akıllı telefon alın basınız agrımasın dokunmatık degıl basmatıktır gm ler.

1000 lira civarı telefon

bence basmatik demeniz yanlış gm kullanıyorum ve dokunmatik basmatik filan değil diger telefonlar gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• embriyo_terk kullanıcısına yanıt
    hocam fp gm4g oneririm 700 tl ye alınacak en iyi telefondur

• quote:

G2 yi gm ile kiyaslamayin,cok faha ustun g2

• Arkadaşlar elbette g2 daha üstündür onu kıyaslamıyoruz zaten hani benim ihtiyaçlarım doğrultusunda gm 4g yeter mi yetmez mi olayı var. Hani fazladan 300 tl daha vermek gereksiz olabilir. Birde gm 4g çoğu sorunu atlattı gibi ben konuyu başından beri takip ediyorum en son radyo bile geldi. g2 de de sararma sorunu vs mevcut ve güncelleme alacak mı 5.1 den sonra muamma. Hani kendim test ettikten sonra daha net bir görüşe sahip olacam
  • Bende telefon bakıyorum şu anda G2 alıcaktım bayada araştırdım sitelerden felan videoları felan izledim bir kaç yerde kötü yorumlarda olsa %90 güzel bir telefon demişti bir arkadaşında dediği gibi turuncu indirimle 16 gb lıkla 32 gb lık aynı fiyata geliyor bi süreliğine o firsatı bul ve al derim z1 ise sağlam telefon diyorlar ama görüntü kalitesinede önem verrim diyorsan bence g2 bi kaç video var z1 ile g2 karsılastırması felan onları izle bi
    kasmaz merak etme, 8 çekirdek 2 gb ram daha ne olsun?. ayrıca lenovo'nun arayüzü hızlı öyle samsung'un arayüzü gibi kasıntılı değil. Ben lenovo p70'i incele diyorum hala.
  • Welar W kullanıcısına yanıt
    hala aklımda merak etmeyin bayramdan sonra o 4 telefonu incelemeye gideceğim bizzat test ederek ama z1 in indirimi bitmez umarım olurda ona da karar verebilirim
  • Bende bayramdan sonraya kadar almassam inceleme sonucunu yazmani isterim g2 bana yakin gorundu biraz sanada z1 gorunmus gibi nedeni nedir

z1 sakın alma. yıl olmuş 2015 TFT ekranlı telefon mu alınır?
  • kadirato K kullanıcısına yanıt
    Ya 2 si de hemen hemen aynı özelliklere sahip ama sony nin kasası ve kamerası daha iyi gibi görünüyor. Ayrıca internetteki karşılaştırma videolarına baktım tepki süresi daha hızlı gibi geldi videolarda. Ama ekranı kötü duruyor ya da g2 nin ekranı çok parlak ondan da olabilir. Birde ekranı videodan anlamak oldukça zor normal floresan ve güneş ışığında incelemek lazım o yüzden tam net konuşamıyorum.
  • Welar W kullanıcısına yanıt
    Cidden o kadar mı kötü oluyor ya?
  • hiz konusunda sanise farklari var sadece oda pek sorun cikarmaz bence ses kalitesindede lg kat kat onde diyolar cok hos bi haporloru varmis

kötü kötü. ips ekrandan şaşma derim.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    hocam bu indirim her hafta olmuyor mu ? Misal bugün olmadı da. Birde sadece internet üzerinden mi oluyor yoksa mağazada da oluyor mu ?
  • quote:

hocam bu indirim her hafta olmuyor mu ? Misal bugün olmadı da. Birde sadece internet üzerinden mi oluyor yoksa mağazada da oluyor mu ?

Her hafta cuma 22de turuncu indirim oluyir ama tvlerden telefonlardan tablrtlerden bazi modeller indirime giriyor misal 2yada 3 ay onceydi sanirsam her yerde 999du o zaman xperia zr yi 739a çekmişlerdi sayemde birvarkadasta almisti,gecen hafta g2 de vardi,tahminince ellerinde fazla stok olanlari yapiorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.