Şimdi Ara

1000 lira civarı telefon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yani şu anda turuncu indirimle 999tl olan z1 en ucuz fiyatıyla satılmıyor öyle mi ? geçenlerde 739 a satılmıştı diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: embriyo_terk

yani şu anda turuncu indirimle 999tl olan z1 en ucuz fiyatıyla satılmıyor öyle mi ? geçenlerde 739 a satılmıştı diyorsun.

Ya yanlis okudun yada modelleri karistirdin xperia zr yazmisim ZR..yani z1 degil o baska bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    pardon hocam yanlış görmüşüm konu da hep z1 lafı geçince gözler otomatik öyle görüyor
  • Zenfone 2 konusunda bence de kağıt üzerinde özellikleri çok iyi ama pek o fiyata değmez. Yurt dışı fiyatının biraz üstünde olsa alınırdı ama baya üstünde. Aylardır ZF2 bekliyordum ama fiyat ve birkaç özelliği vazgeçirdi. OnePlus ONE araştırdım ve dün aldım yarın öbür gün gelir sanırım. Tavsiye ederim.
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında satılıyor sanırım sadece. Siz nasıl aldınız ?
  • embriyo_terk kullanıcısına yanıt
    Forumda bir arkadaştan aldım, 1 haftalık cihazmış. Sıfır gibi yani aksesuar falan da var yanında uyguna geldi baya. Sahibinden'de birçok ilan var incelemenizi tavsiye ederim. Temiz çok kullanılmamış bir cihazı 1000-1100 civarına bulursanız kaçırmayın. Pasaport kayıtlı olmasını tavsiye ederim.
  • benimde aklımda lenovo vibe x2 var ama kararsızım, fiyatı 900-1000 arası.
  • Meizu M1 note incele derim

• Huawei G7 fazlasıyla işini görür bence incelemeni tavsiye ederim. Hız performas ve batarya süresi gayet iyi.

• Arkadaşlar lg g2, xperia z1, xperia c4 arasında kaldım sanırım diğerlerini eledim. Yorumlarınıza ihtiyacım var kullananlar bilgilendirebilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.