Şimdi Ara

1000 lira civarı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bayramdan sonra vergilerde gelmeden önce bir telefon almayı düşünüyorum. Öncelikle beklentilerimi söyleyeceğim. Çok ağır oyunlar oynamam 2-3 tane orta seviyede (heartstone, subway surfers falan) oynarım. 5-6 tanede sosyal medya programı kullanırım. Sesinin çok iyi çıkmasına gerek yok ama kötü de olmasın. Aynısı kamera içinde geçerli. Ortalama birşey ihtiyacımı görür ama en önemli unsur kasmaması - şişmemesi . 3 yıldır samsung galaxy wonder kullanıyorum 2.3 ten sonra güncelleme gelmedi ve telefon ilk 6 ayından sonra kullanılamaz oldu. rehbere girerken bile 5 dk beklediğimi aramalarıma kasmasından cevap veremediğimi bilirim. Hani telefon bu tepedeki yazdığım programları kurduğumda kasmamalı. Beni en azından 2-3 sene götürsün kasmadan. Şarjıda sömürmesin. Akşamı çıkarsın yeter zaten çok telefonu elinden düşürmeyen biriside değilim. Başkada bir beklentim yok.

Aklımdaki telefonlar :

Vodafone smart 6
    GM android one 4G
    Zenfone 2

zenfone 1k limitini geçiyor ama hani parasını hakediyor derseniz onu da düşünebilirim. Diğer telefon önerilerine de açığım.
    Bu telefonlara sahip olanlar yorum yaparsa daha iyi olur.

• Dediğin telefonlara baktım Zenfone 2 ve vodafone smart6 ikisininde teknik özellikleri iyi. Güncelleme konusuna gelince ikisinde güncelleme gelir ve seni idare eder rahat 2-3 sene. Belki 1000 tl ye G2 de alabilirsin.Ama tasarım olarak vodafone çok beğendim bide bataryası 3000mAh bu batarya seni çok rahat 1 gün götürür tabi full oyun oynamazsan.
  • bende genel özelliklerine bakınca vodafone smart 6 nın çok iyi olduğunu görüyorum ama telefonlardan çok çakmadığımdan kullananlara sormak daha mantıklı. Hani kimisi şey diyor 1920x1080 e o ekran kartı gider mi kasar oyunlarda falan. Benim bilgim yok bu konularda. Teknosa vatana falan gidipte oyun yükleyip oynama imkanımda olmadığından kullanan insanların yorumları çok daha önemli hale geliyor. Şimdilik kiyas.la diye bir site var onu kullanıyorum kıyaslamak için ama android one saf android e sahip olduğu ve 2 yıl boyunca güncelleme alacağı için iyi bir alternatif gibi. Zaten çok yüksek bir beklentim yok oyun konusunda. Sadece telefon akıcı olsun yeterli. Birde fiyat olarak smart 6 dan da 200 lira daha uygun.
  • Valla android one da gayet güzel bir tel. Hemde 200 lira cebinde kalır hemde saf android yani her zaman diğer tellerden önce alıcak. Ama yinede youtube dan inceleme videolarına bak bi fikrin olur en azından.
  • lenovo p70 hepsinden iyi.
  • erol4030 E kullanıcısına yanıt
    peki sebebi nedir kardeş biraz daha açıklayabilir misin ?
    bataryada ötürü mü yoksa diğer teknik özellikleri de daha mı iyi ?
  • Gm4g guzel telefon hocam. Kullaniyorum memnunum bi sorun varsa cevaplayabilirim. Size gore bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thelastsoldier

Gm4g guzel telefon hocam. Kullaniyorum memnunum bi sorun varsa cevaplayabilirim. Size gore bir telefon.
    SAMSUNG TECRUBESI KOTU OLMUS evet bı sure sonra kasma ve donma samsunglarda sık olan bırsey..

1000lıraya kesınlıkle onerım cuma gunlerı gece 10dan sonra turuncu ındırımde 999a dusup sabaha tekrar "1200e CIKRTILAN 32LIK g2 DIR,kullanıorum memnunum.

dıger onerımde xperıa m4 aqua oda fp cıhazdır daha guncel modeldır,su toz gecırmez,saglam kasa ıyı batarya avantajları var.

lenovo ıse aveadakı s90 modelı oneırrım,gm falan almayın gıdıp adam akıllı telefon alın basınız agrımasın dokunmatık degıl basmatıktır gm ler.

1000 lira civarı telefon

• Ses sorunu çok mu fazla ? Bir miktar kişi sesim gitmiyor karşıya yazmış ama kimisinde de sorun yok.

Birde kamerası akşamları kötü denmiş ama çekenler uzakları çekmeyi denemiş. Hani bir arkadaşımla foto çekilmeye kalksam çift flaşı falanda var sıkıntı çıkarır mı ?
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    g2 yi düşünmemiştim daha önce bir baktım şimdi ona şimdi de donanım olarak oldukça kaliteli görünüyor ama sanırım bazı kronik sorunları varmış ekran sararması tarzı. Android sürümü nereye kadar alır dersiniz ? Birde telefon akıcı mı hani cidden en önemli nokta o benim için. Birde şarj akşamı çıkarıyor mu çünkü ekran daha büyük ve full hd sanırım. Şimdi g2 ana konusuna bakmaya başladım ama çok sayfa var hepsine bakamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: embriyo_terk

g2 yi düşünmemiştim daha önce bir baktım şimdi ona şimdi de donanım olarak oldukça kaliteli görünüyor ama sanırım bazı kronik sorunları varmış ekran sararması tarzı. Android sürümü nereye kadar alır dersiniz ? Birde telefon akıcı mı hani cidden en önemli nokta o benim için. Birde şarj akşamı çıkarıyor mu çünkü ekran daha büyük ve full hd sanırım. Şimdi g2 ana konusuna bakmaya başladım ama çok sayfa var hepsine bakamayacağım.
    uzun zamandır kullanıorum cevremde 4 kısı kullanıor arkadaslarımdan sararma olmadı,fakat olursa garantı dahılınde aynı gun ucretsız degısılıyor lg servısınde telfonsuz kalmıyorsunuz poarada odemıyorsunuz,yazılım olarak kasma donma yasamadım yarım sanıye bıle abuk sabuk sacmalama yasatmadı bana,androdı 5.1.1 alacak sanırım son olur bır ıhtımal M de alabılır ama bır bılgı yok suan ıcın.donanımı zaten yeterlı snapdrgn 800 den bahsedıyoruz sonucta,24bıt ses kartı var buda muzık sever ıcın avantaj.sarj 3000 lık en ıyı oldugu yerlerden bırıdır 5.2 ekranda 3000 ıyıdır mısal g3 5.5 2k ekranda aynı pılı kullanıor ve bu sebepten batarya yetmıyor ıkı arkadasım bırı esıne verdı bırı sattı g3 lerını ve tekrar g2 aldılar.

• Lenovo p70 inceleyin, konusuna bekleriz. Yazdığınız kriterlere uygun, batarya harika.(4000 mah. Telefon 8,9 mm kalınlık ideal) Oyunlar dahil çok performanslı. Kamerası ortalama. 799 tl.

Ek: 2 sim + ayrı sd kart aynı anda kullanabilirsiniz. 32 gb değil 64 gb sd kart da destekliyor, kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 15 Temmuz 2015; 19:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Lenovo p70 inceleyin, konusuna bekleriz. Yazdığınız kriterlere uygun, batarya harika.(4000 mah. Telefon 8,9 mm kalınlık ideal) Oyunlar dahil çok performanslı. Kamerası ortalama. 799 tl.

Ek: 2 sim + ayrı sd kart aynı anda kullanabilirsiniz. 32 gb değil 64 gb sd kart da destekliyor, kullanıyorum.
    sony m4 aqua
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

sony m4 aqua

Alıntıları Göster
    m4 aqua tam bana gelmez gibi. Şimdi aklımda p70 g2 ve gm 4g var. Konularına bakıyorum sabahtan beri sanırım bir mağazaya gidip elimle test ettikten sonra kararımı verecem gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif123456

m4 aqua tam bana gelmez gibi. Şimdi aklımda p70 g2 ve gm 4g var. Konularına bakıyorum sabahtan beri sanırım bir mağazaya gidip elimle test ettikten sonra kararımı verecem gibi.

Kamerasi tatmin edici on kamerasi isini gayet guzel yapiyor. O ses sorunu yazilimsal. Cozumudu guncelleme yapip fabrika ayarlarina geri dondurmek. Sorun sayilmaz yani. Telpa gelistirmis kendini kolay degisim yapiyormus.
  • Z1 999 tl. En iyi seçim olur.
  • G2 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip bir telefon. Onuda inceleyeceğim. Peki kasma şişme durumları nasıl ? Ya da + - yanları mesela android 5.0 ı almış ve 5.1 i de alacak deniyor peki ya sonrası gelir mi dersiniz ?

En büyük eksisi TFT olması gibi duruyor ama kullanan birinden yorum almak daha iyi olur gibi.

Birde nerede 999 tl ye satılıyor ? Ben vatanda gördüm ama firmaya göre garanti kapsamı değişiyor hangisinden almamı öneriyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi embriyo_terk -- 15 Temmuz 2015; 22:31:03 >
  • embriyo_terk kullanıcısına yanıt
    Z kullanıyorum. Z1 ondan daha performanslı ve daha iyi pile sahip. Şu an kasma donma hiç yok. Z1 ondan çok daha iyi. Malzeme kalitesi zaten Z seridinin gayet iyi. Memnun kalırsın. Tft bende sıkıntı yaratmadı. Yan açılardan bakınca soluk gözüküyor ama bence çok sıkıntı değil. Hepsiburada da 999 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 15 Temmuz 2015; 22:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qweqweqwe123456789

Z kullanıyorum. Z1 ondan daha performanslı ve daha iyi pile sahip. Şu an kasma donma hiç yok. Z1 ondan çok daha iyi. Malzeme kalitesi zaten Z seridinin gayet iyi. Memnun kalırsın. Tft bende sıkıntı yaratmadı. Yan açılardan bakınca soluk gözüküyor ama bence çok sıkıntı değil. Hepsiburada da 999 tl
    yazdığın 3 telefon arasından ben zenfone 2 diyorum. en iyisi kesinlikle o.

ayrıca lenovo p70'i de bir incele derim. 4000 mah pili var. oyun oynayan birisin sanırım, o zaman yüksek bataryalı telefon alman daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welar -- 15 Temmuz 2015; 23:50:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welar

yazdığın 3 telefon arasından ben zenfone 2 diyorum. en iyisi kesinlikle o.

ayrıca lenovo p70'i de bir incele derim. 4000 mah pili var. oyun oynayan birisin sanırım, o zaman yüksek bataryalı telefon alman daha mantıklı olur.

Alıntıları Göster
    Biraz sabret piyasaya güzel cihazlar gelecek

nubia z9 mini modeli 1000 lira altında gelecek bir kaç ay içinde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.