Şimdi Ara

1000 Megabit internet fiyatları ne zaman açıklanır ve sizce kac lira olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun yeni tarifeleri açıklamışlar.Ancak 1000 megabit eski fiyatiyla hala duruyor.Müşteri hizmetleri de net bir bilgi vermedi.Sizce yeni fiyatlar ne kadar olur?

EDIT: 300-350 TL arası bekliyorum.

• en az 500₺ + 10TB KOTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 26 Aralık 2018; 0:52:36 >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an zaten 500₺.Zannetmiyorum o kadar pahali olmaz ya.Yarin gorunceye cikar insallah.
  • Fly Teknoloji Maduru F kullanıcısına yanıt
    Şu an ilk 3 ay 500 sonra 1000₺ diye biliyorum. İnşallah ucuzlar hatta ara hızlar çıkar 200 mbps 400 mbps 500 mbps gibi
    Hocam zaten o paketlerin gelmesini bende istiyorum ama zaten bugun platin paketleru aciklamislar.O ara paketler gelecek olsaydi bugun gelirdi diye dusunuyorum.Hayirlisi bakalim... Umarim gelir :)
  • vodafone şirketine bende bunu sordum 100 mbs yada 1000 mbs farketmiyor dedi vodafone fiber alt yapımız olursa fiyatlar aynıdır dedi enfazla 80-90tlye 100mbs ise 1000mbs fiyatlarıda aynıdır dediler
  • Bugün açıklanmasını bekliyoruz.Bakalim, göreceğiz..
    Açıklasınlar da görelim hanyayi Konya’yı :)))
  • blackmagicman B kullanıcısına yanıt
    Hocam Superonline kimler bu paketi bekliyor diye sorarsa biz ikimiz yeteriz diyelim :D Bizden başka bekleyen yok galiba forumda.
    Diyelim de, hocam yarı yarıya indirseler tadından yenmez vallahi. :)))
    Göreceğiz hocam.İstiyorsaniz biraz müşteri hizmetlerine bastiralim :) Artık açıklansin bekleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Teknoloji Maduru

Göreceğiz hocam.İstiyorsaniz biraz müşteri hizmetlerine bastiralim :) Artık açıklansin bekleyemiyorum
    hocam merhaba aradım ama daha bilgimiz yok kelimesinden başka bir şey bilmiyorlar.
    Hocam az daha bekleyelim.İlle ki çok yakın zaman içerisinde açıklayacaklar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Teknoloji Maduru

Hocam az daha bekleyelim.İlle ki çok yakın zaman içerisinde açıklayacaklar. :)
    her şekilde çıkacak çünkü 1 ocak ta bitiyor bu 1000 mbps lik mevzu.
    Hocam müşteri hizmetleri ile konuştum.1 Ocağa kadar fiyat değişikliği olacağını söyledi.
    ne saçmalıyorsun troll müsün? 1000mbps için kota yok uydurma...
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    Umalım ki olmasın hocam :) Bugün müşteri temsilcisinin ağzını yokladım.Yanlışlıkla zaten: ''500 Megabitlik paketlerimiz zaten mevcut.'' dedi.Ara paketlerin gelmesi ayrı harika olur.1000'lik zaten yenilenecek, bunu cümle alem biliyor ama..
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    10 gbps lik pakette ve yeni platin paketlerde kota var fiyatlar güncellenirken ekleneceğini düşünüyorum
    Türkiye'de 10 Gbps kullanan kim var, cidden çok merak ediyorum. :) İnşallah gelmez KOTA.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.