Şimdi Ara

1000 mpbs internet yalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar zaten hdd ye bi veri aktarırken bence saniyede en fazla 50 mb veri aktarılır..1000 mbsp hıza ulasılmaz bence 1000 mpbs te normalde saniyede 100mb aktarması lazım ama bu yarı yarıya düşer..Türkçeli kınıyorum

• o bağlanı kişisel için değil networkler için ...

30-40 makineli bi internet kafe için mesela ...

1 kişi alırsa zaten 100mb den fazla kullanamayacağından bildiğin keriz olur
  • O hdd'nin yazma hızına göre degişir 10.000rpm hdd'ler var alıp raid yaparsın olur biter. 1000mbit interneti olan adam onuda düşünür heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

o bağlanı kişisel için değil networkler için ...

30-40 makineli bi internet kafe için mesela ...

1 kişi alırsa zaten 100mb den fazla kullanamayacağından bildiğin keriz olur

ev için cıkardı kardeş türkcell.. süperonline ile birlikte 999 tl fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin--06

Arkadaslar zaten hdd ye bi veri aktarırken bence saniyede en fazla 50 mb veri aktarılır..1000 mbsp hıza ulasılmaz bence 1000 mpbs te normalde saniyede 100mb aktarması lazım ama bu yarı yarıya düşer..Türkçeli kınıyorum

SATA revision 2.0 3,000 Mbit/s, saniyede 300mb
  • 1000 mbit saniyede 100mb aktarım yapması gerekir böle bişeye bende inanmıyorum turkcell sallıyor ... türkiye koşullarında böyle bi altyapıyı kurmaları imkansız ...
  • ayda 999 tl ödeyen kişi bir zahmet ssd almıştır.Fakat sanmam evde kim kullanıcak 1000mbps dı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

1000 mbit saniyede 100mb aktarım yapması gerekir böle bişeye bende inanmıyorum turkcell sallıyor ... türkiye koşullarında böyle bi altyapıyı kurmaları imkansız ...

Fiber kabloyu döşediler ya
  • Ona ayda 999 TL verecek adam bir çaresini de düşünmüştür.
  • quote:

1000 mbit saniyede 100mb aktarım yapması gerekir böle bişeye bende inanmıyorum turkcell sallıyor ... türkiye koşullarında böyle bi altyapıyı kurmaları imkansız ...

Turkcell altyapısı değilki SuperOnline fiber hattına çünkü Turkcell ile SuperOnline birleşti SuperOnline'ın yeni adı "Turkcell SuperOnline".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

1 adet fiber optik 650mb destekler , o kablodan geçen tel sayısı 5 i geçmez 10 kişi 1000mb kullansa aynı sitede , hatlar felç olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

1 adet fiber optik 650mb destekler , o kablodan geçen tel sayısı 5 i geçmez 10 kişi 1000mb kullansa aynı sitede , hatlar felç olur

o zaman süperonline 1 değil 2 tane koyar fiber optik kablo

• quote:

Arkadaslar zaten hdd ye bi veri aktarırken bence saniyede en fazla 50 mb veri aktarılır..1000 mbsp hıza ulasılmaz bence 1000 mpbs te normalde saniyede 100mb aktarması lazım ama bu yarı yarıya düşer..Türkçeli kınıyorum

7200 rpm lik sata bir hdd ortalama 60 70 mb veri aktarımı yapabiliyor
    10000 rpm lik sata bir hdd ortalama 100 120 mb civarı aktarımda yapabiliyor
    ilk revizyon ssd katı halli hdd ortalama 100 150 mb civarı aktarımı yapıyor 250-300 mb a kadar aktarım hızı yapabilen sata ssdler mevcut
    öte yandan
    pcı-ex4 ssd drive ise 800 mb ile 1 gb arası saniyede veri aktarımı yapabiliyor,tabi ben raid yapıcam hızımı 2 ye katlayacagım dersen aynısından 2 tane alman gerekli yada 4 lü 8 li raid düzenlerde yapabilirsin,tabi gelişen teknoloji daha fazla hızlı aktarımıda yapacaktır,ancak insan öncelikle araştırmalı google isimli arama motorundan faydalanabilirsin,ssd hdd incelemelerine kullanıcı incelemelerinede ulaşabilirsin bunları araştırmak zor gelmiş olmamalı

• quote:

veri hdd dışında başka bir şeye aktarılamaz diyosun yani
  • Alın içiniz yansın biraz.. 1GBps internet fiber optik japonyada 1105 yen... (http://kakaku.com/bb/plan_FTTH_kddi_sonet_267001130000000000000012/)
    1105 yen'in Türk Lirası olarak karşılığı ise:
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=1105+japon+yeni+ka%C3%A7+t%C3%BCrk+liras%C4%B1&oq=1105+japon+yeni+ka%C3%A7+t%C3%BCrk+liras%C4%B1&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=3690l12946l0l38l36l0l25l5l1l724l1558l0.1.1.0.1.0.1

• sansür gelince nasıl olsa bi anlamı kalmıcak.
  • napak japon mu olak?

1000 mpbs internet yalan

http://www.youtube.com/watch?v=LXXBp8gT5JE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 9 Mayıs 2011; 22:34:56 >
  • Yoo.. Türk'ün zeki, çalışkan, ahlaklısı olak yeter. Japon'unki olmaya gerek yok..
  • quote:

Arkadaslar zaten hdd ye bi veri aktarırken BENCE saniyede en fazla 50 mb veri aktarılır..1000 mbsp hıza ulasılmaz bence 1000 mpbs te normalde saniyede 100mb aktarması lazım ama bu yarı yarıya düşer..Türkçeli kınıyorum

Sen kimsinki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.