Şimdi Ara

1000 TL altı 32 inch Led Tv Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar, fiyatlar kısmen makul seviyedeyken odama 32 inch bir tv almak istiyorum, hem tv ihtiyacımı karşılamak hem de oyun filan oynarken monitor olarak kullanmak istiyorum. Tv deki yeni teknolojilerden biraz uzak kaldığım için sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu fiyat civarıda 3D tvler de mevcut. Almışken 3d mi almalı yoksa başka özellikleri mi ön planda tutarak tercih yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

• http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-32lm660s-32lm660s-full-hd-81-cm-3d-led-smart-tv,mci-400-hz,wi-fi,,2d-3d-cevirme/productdetails.aspx?I_ID=60243

Bu model fiyatını hakkediyor mu, en azından bu konuda yardımcı olun :) ya da başka bir tavsiyeniz var mı?
  • ölmüş bu forum...
  • hocam 1000 tl altı demişsin 1400 tl lik tv linki atmışsın.

sana bugün aldığım samsung 32eh6030 u öneririm 3d ve 2 gözlüklü 200 hz tarama hızı var vatanda 950 lira haftasonu %25 indirimle 789 liraya iniyor geçen hafta %30 indirim vardı 736 tl olmuştu.

alacaksan en uygunu bu bence oyunlarda işini görür görüntüsünü ben çok beğendim 3d yi deneyemedim daha ama çok iyi olduğunu söylüyorlar hafif rahat 3d gözlükleride var.

edit:vatan televizyonu %25 indirimle 950 tl ye satıyor fiyatını yükseltmiş kusra bakma hocam geçen hafta 736 tl di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal222 -- 29 Kasım 2012; 19:55:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 İnch TV Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.