Şimdi Ara

1000 tl altı ekran kartı tavsiyesi ve gt 1030 aero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

600-850 TL civarı ekran kartı bakıyorum, önceki ekran kartım AMD readon r7 265 idi, MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB oyunları 60 fps açtığını söyleyenler var monitörüm 1080p olacağından pek uçuk kaçık sisteme gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Sizin bu kart hakkında görüşleriniz nelerdir? Bu fiyat bantlardında farklı ekran kartı Tavsiyeniz varsa fikirlere açığım,

Sistemim bu şekilde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ;

AMD fx 6350 3.9 ghz işlemci
    750 w güç kaynağı
    8 gb ram
    msi 970a-g43 anakart

Edit = Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 mini tek fanli olan modeli
    1100 TL civarı, sizce değer mi bunu da cevaplarsanız sevinirim, iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantfc -- 7 Nisan 2020; 17:35:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek seçenek
    www.sinerji.gen.tr
    Sapphire Radeon RX570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx570-pulse-itx-4gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu410780

• quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

tek seçenekhttps://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx570-pulse-itx-4gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu410780
    Bende daha iyi bir şeçenek göremiyorum. İsterseniz ikinci el rx 580 yönelinebilir.
  • 570 ten aşağısını alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci elde GTX1060 6GB, RX580 8GB düşünülebilir.
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    Evet bu kart aklıma yattı, bu site güvenli mıdır yoksa 1099 TL'ye bilindik hepsiburada mı,

Birde merak ettiğim bir şey var %99 ekran kartımın sıkıntı olduğuma eminim o yüzden ekran kartı alıyorum ama diyelim ki ekran kartımdan değilmiş iade hakkı oluyor mu bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantfc

Evet bu kart aklıma yattı, bu site güvenli mıdır yoksa 1099 TL'ye bilindik hepsiburada mı,

Birde merak ettiğim bir şey var %99 ekran kartımın sıkıntı olduğuma eminim o yüzden ekran kartı alıyorum ama diyelim ki ekran kartımdan değilmiş iade hakkı oluyor mu bilginiz var mı?
    ne sorun vardı hocam ekran kartında?

• Chip arızası hocam, fırınlama yöntemiyle idare ettim biraz ancak sizlere ömür

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantfc

Chip arızası hocam, fırınlama yöntemiyle idare ettim biraz ancak sizlere ömür
    sorun kesin ekran kartında o zaman anakarta bi arıza çıkması çok nadir olur şuan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.