Şimdi Ara

1000 tl civari aynasiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde emektar 20d makinam var. Sikintilari olsa da sevdigim bi makina. Ancak ergonomisinden dolayi esim cok kullanamiyor. O yuzden yeni bir aynasiz alma niyetimiz var.

Butce cok degil 1000 civari. Bu butceye hangi makinayi onerirsiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Merhaba,

Elimde emektar 20d makinam var. Sikintilari olsa da sevdigim bi makina. Ancak ergonomisinden dolayi esim cok kullanamiyor. O yuzden yeni bir aynasiz alma niyetimiz var.

Butce cok degil 1000 civari. Bu butceye hangi makinayi onerirsiniz acaba

Selamlar,

Sony Nex-3n nakit 700TL vadeli 750TL den çıkış yapabilirim.

http://www.sanalpazar.com/Sony-Nex-3n-16-50-Lens-Aynasiz-Dijital-Fotograf-Makinesi__isp45511498

• Tesekkurler ama ikinci el pek dusunmuyorum

• Samsung istersen nx2000, nx210 yada nx3000 var. Ama şimdiden uyarayım lens tercihi çok yok ve nx3000 konstrat focus ile birlikte vgadan düşük bir kalitede ekran ile geldiğinden dolayı manuel focusda da otofocusda da sorun yaratıyor.
  • Canon Eos-m
  • Eos m benim de hosuma gitti ama hareketli ekran wifi gibi ozellikleri olmamasi biraz dusunduruyir. Ayrica odaklama sikintisi oldugu soyleniyor bu makina icin

• Samsung cephesinde nx300 vardi ama biraz pahali geliyordu nx 210 u hic incelememistim, sizce 210 300 arasinda kayda deger farklar var mi? 210 tavsiye edermisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satilik n11 400/77 30 tl
    9 yıl önce açıldı
    4000-4500 arasi sistem
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olympus e-pl5, olympus e-pm2 tavsiye ederim. E-pl5 hareketli ekrana sahip. E-pm2 ise cok cok ufak. Ve ikisinin de imaj kaliteleri cok iyi. Giris seviyesi dslrlardan daha iyi iso basariminda. Ben bunlara yonelirdim zaten m43 sistem en fazla lens secenegi olan aynasiz sistemdir lens sikintisi olmaz.

• Şerefim Ş kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın anlamadım.
    Tamam sitenin reklamını yapacaksın da biraz mantıklı yap. Aynasız diyor adam gidiyor illa aynaya sahip bir makine linki koyuyorsun. Yeter sıkıldım artık mesajlarında sürekli sitenin reklamını yapmandan. bu şekilde devam edersen şikayet edeceğim.
  • quote:

Samsung cephesinde nx300 vardi ama biraz pahali geliyordu nx 210 u hic incelememistim, sizce 210 300 arasinda kayda deger farklar var mi? 210 tavsiye edermisiniz

nx 210 ile nx 300 arasında tabi ki büyük farklar var. Nx 300'e yetişebilecek olan nx3000 yada nx2000 felandır ki onlarla bile büyük farkları var.(Çift odaklama yöntemi ve odak noktası sayısı farkı bile yeter0). Bir daha düşündüm de a5000 yada bin tl civarındaki olympuslara bakmanda fayda var. Kağıt üstünde nx3000 a5000 den iyi gibi duruyor ama a5000'i öven,öneren kişi sayısı daha fazla
  • Değerli yorumlar için teşekkürler.

Bu durumda son halde a5000, nx3000, olympus e-pm2 seçilebilir alternatifler. e-pl5 biraz fiyat aralığını geçiyor ve e-pm2 ile arasında gördüğüm kadarıyla çok fark yok. O yüzden onu da eledim (mantıklı mı yaptım bilmiyorum)

Açıkcası sensör küçük olması sebebiyle olympusları başta elemiştim ama burada önerilmesi kafamı karıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 30 Temmuz 2015; 22:39:16 >
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    Ürün sıfır ama.

Samsunglarda lens sayısı az ama özdür ve lensleri çok kalitelidir. Zaten kit lensin yanında geniş açılar, geniş diyaframlı normal ve portre lensleri, makro lensi, zoom lensi falan derken ihtiyaç dahilinde her türlü lens var. En önemlisi de fiyatları uygun. Makinenin yanında lens fiyatları da önemli eğer bütçe düşükse. O yüzden sadece makine fiyatına değil lens fiyatlarına da bakmalısın almadan önce çünkü illa ki farklı lensler lazım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 31 Temmuz 2015; 3:01:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değerli yorumlar için teşekkürler.

Bu durumda son halde a5000, nx3000, olympus e-pm2 seçilebilir alternatifler. e-pl5 biraz fiyat aralığını geçiyor ve e-pm2 ile arasında gördüğüm kadarıyla çok fark yok. O yüzden onu da eledim (mantıklı mı yaptım bilmiyorum)

Açıkcası sensör küçük olması sebebiyle olympusları başta elemiştim ama burada önerilmesi kafamı karıştırdı.

Sensor boyutu onemlidir ama sensorun teknolojisi de cok onemlidir. Ve bugun goruyoruz ki olympusun m4/3 sensorlerinde kullandigi teknoloji apsclerin boyut avantajini yok etmis ve onlarin birazcik onune gecmis.

• quote:

Değerli yorumlar için teşekkürler.

Sensor boyutu onemlidir ama sensorun teknolojisi de cok onemlidir. Ve bugun goruyoruz ki olympusun m4/3 sensorlerinde kullandigi teknoloji apsclerin boyut avantajini yok etmis ve onlarin birazcik onune gecmis.

• thediskavrici T kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

Sizin mesajinizdan sonra arastirdim, hakikaten iyi notlar almis bu makina. Ozellikle imaj stabilization olmasi ve 8 fps olayihosuma gitti. Tam bakamadim ama Sanirim lensleri biraz pahali

• quote:

Tesekkurler

Sizin mesajinizdan sonra arastirdim, hakikaten iyi notlar almis bu makina. Ozellikle imaj stabilization olmasi ve 8 fps olayihosuma gitti. Tam bakamadim ama Sanirim lensleri biraz pahali

Lens cesitliligi fazla ama pahalilar biraz ben 2. el aliyorum sorun olmuyor. Sonucta butun aynasiz sistem lensleri dslrlara gore pahalidir.

• quote:

Tesekkurler ama ikinci el pek dusunmuyorum

Selamlar.

Linkteki ürün ikinci el değil. Sıfır. Sony Eurasia Türkiye garantili. Adınıza - firmanıza faturalı..
    M43 ün apsc nin önüne geçtiği falan yok hocam kusura bakmayın.
    Yanlış anlaşılmasın, ben de çok seviyorum m43 leri, özellikle sensör boyutuna göre çıkardıkları işler inanılmaz (netleme hızı ve kararlılığı, net alan derinliği ve bunun makrolarda katkısı yadsınamaz) . Ancak iso, dinamik aralık ,detay, ve en önemlisi alan derinliği konusunda yeni nesil apsc lerden biraz geri olduğu düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

M43 ün apsc nin önüne geçtiği falan yok hocam kusura bakmayın.
    Yanlış anlaşılmasın, ben de çok seviyorum m43 leri, özellikle sensör boyutuna göre çıkardıkları işler inanılmaz (netleme hızı ve kararlılığı, net alan derinliği ve bunun makrolarda katkısı yadsınamaz) . Ancak iso, dinamik aralık ,detay, ve en önemlisi alan derinliği konusunda yeni nesil apsc lerden biraz geri olduğu düşüncesindeyim.

Ben guvenilir inceleme sitelerine bakarak bunu soyleyebiliyorum. Tabiki bazi yeni nesil apscler daha iyi ama 16mplik m43ler giris seviyesi makineler ile yarisiyor ve en cok taninan inceleme sitelerine gore geciyorlar.

Canonları geçiyorlar ama diger markalar önde. Düşük ışıkta ise oldukça gerideler. Olympuslarda menüdeki iso değeri gercek değerin iki katı oluyor. Orada bir kandırmacaları var. Vay be isi 6400 performansı ne jadar iyi demeniz için iso 3200'ü menüde 6400 okarak gösteriyorlar. Her değerde böyle bu durum. Diğer markalarda ise bu olay çok daha düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.