Şimdi Ara

1000 TL civari telefon tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette hızlı olsun oyun felan oynamam. manga delisiyim o yüzden manga okuyacağım için ekran çözünürlüğü iyi olsun. Birde flashı desteklesin yeter. Artık olarak müzik de dinleyebilirim.

• 250 lira daha ekleyebilirsen lumia 820 süper bir tercih olur senin için.biliyorum biraz fazla arttırdım ama
  • Aslında Şöyle bugüne kadar pek pahalı telefon almadım aldıklarımıda hep 3 sene felan kullandım 3-4 telefon almışımdır şimdiye kadar. Şuanki telefonum BB Curve 8520 aslında gps var die almıştım ama yokmuş :D bunu 100 liraya alsalar bi 150 daha kolayabilirim sanırım. lumia iyi diyosanız alayım onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgunla

Aslında Şöyle bugüne kadar pek pahalı telefon almadım aldıklarımıda hep 3 sene felan kullandım 3-4 telefon almışımdır şimdiye kadar. Şuanki telefonum BB Curve 8520 aslında gps var die almıştım ama yokmuş :D bunu 100 liraya alsalar bi 150 daha kolayabilirim sanırım. lumia iyi diyosanız alayım onu.

hocam iyi tek sıkıntısı uygulama eksikliği zaten oyun oynamıyacakmışsınız o zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • flash destekliyormu lumia şuan bakıyorum yok yazıyor ama ?
  • quote:

flash destekliyormu lumia şuan bakıyorum yok yazıyor ama ?

Desteklemiyor.
  • evet flash yok ama artık güncel olan bütün telefonlarda flash desteklenmiyor.
  • flash desteklesin istemiştim manga okuyacağım için. başka bir öneriniz varmıdır ? birda hazır bulmuşken sorayım sizi flash desteklemiyen telefonlara bişey yapılabiliyormu flash desteklemesi için ?
  • quote:

flash desteklesin istemiştim manga okuyacağım için. başka bir öneriniz varmıdır ? birda hazır bulmuşken sorayım sizi flash desteklemiyen telefonlara bişey yapılabiliyormu flash desteklemesi için ?

Birşey yapılabildiğini sanmıyorum. Androidlerde desteklemiyor artık. ICS güncelledim flash 11.1 apk'sını kurayım dedim, flash player desteklenmiyor dedi kurmadı.
  • S3 mini nasıl ? hem biraz daha ucuza geliyor gibi. internette sorun çıkartmazsa işimi görürmü ? madem flash hiç birinde yok. siteden okuyacaz mangaları dizide izlemem artık ne yapayım.
  • quote:

S3 mini nasıl ? hem biraz daha ucuza geliyor gibi. internette sorun çıkartmazsa işimi görürmü ? madem flash hiç birinde yok. siteden okuyacaz mangaları dizide izlemem artık ne yapayım.

s3 mini yi kullanıyorum ve memnunum diyebilirim.internet performansı gayet iyi.yanlız html 5 ile dizi izleyebiliyorsun illa flaşa gerek yok
  • Aslında aklımda o vardı buraya yazarken ama işte türk milleti yorumları okuyorum biri iyi biri kötü diyor bütün telefonlarıda inceliyecek halim yok. s3 alacak kadar param da yok açıkcası. s3minide sormak istediğim iki husus var yardımcı olursan sevinirim. bana pek telefon gelmiyor günde bir kez anca çalar. ama internette baya vakit geçiriyorum sarjı ne kadar gider. bide telefon tozdan etkileniyormu. Bilgiler için Şimddien teşekkürler.
  • quote:

Aslında aklımda o vardı buraya yazarken ama işte türk milleti yorumları okuyorum biri iyi biri kötü diyor bütün telefonlarıda inceliyecek halim yok. s3 alacak kadar param da yok açıkcası. s3minide sormak istediğim iki husus var yardımcı olursan sevinirim. bana pek telefon gelmiyor günde bir kez anca çalar. ama internette baya vakit geçiriyorum sarjı ne kadar gider. bide telefon tozdan etkileniyormu. Bilgiler için Şimddien teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/motorola-mot_razr_xt910_wh-motorola-razr-xt910-beyaz/productdetails.aspx?I_ID=63514

Kullanıyorum bir sorun çıkartmadı.

• s3 alacak param yok derken normalini demek istedim :) s3 mini alabilirim şarjı ne kadar gidiyor mininin bide tozdan etkilenirmi ?
  • quote:

s3 alacak param yok derken normalini demek istedim :) s3 mini alabilirim şarjı ne kadar gidiyor mininin bide tozdan etkilenirmi ?

şarjı bir günü rahat çıkarıyor.toz ile ilgili bir bilgim yok ama etkileneceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.