Arkadaşlar elimde şuan 1000 TL para var.Siz olsanız ne yapardınız.Üniversiteye kadar 5000 biriktirebilirim.Şuan dursunmu para.
Dipnot:Lise 2 deyim
Az daha biriktirip güzel bi android telefon alırdım . Xperia Arc veya Desire HD gibi.
Kardeşim 3 yıldır kullandığım N73 üm varım.Herkesin elinde yeni çıkanlardan.Biri anlatabilirmi bunlar ne özelliği var diğerlerinden ayıran biraz biliyorum ama tam değil.Yani değermi?
quote:
Orijinalden alıntı: ByKoMoDo
Kardeşim 3 yıldır kullandığım N73 üm varım.Herkesin elinde yeni çıkanlardan.Biri anlatabilirmi bunlar ne özelliği var diğerlerinden ayıran biraz biliyorum ama tam değil.Yani değermi?
Bu soruyu sorduğunuza göre yeni aldığınız telefonu pek de öyle tam randımanlı kullanacağınızı sanmıyorum. Değmez.
bence teknolojiye yatırma paranı hibe olur , eğer sabrın varsa altın al kenara at 2-3 sene sonra epey bi değerlenir paran .
Telefonu pek kullanmam genelde web tasarımı ve bilgisayar dilleriyle ilgileniyorum.Laptop almayı düşünüyorum ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Allochthonous
bence teknolojiye yatırma paranı hibe olur , eğer sabrın varsa altın al kenara at 2-3 sene sonra epey bi değerlenir paran .
Şuan 1000 TL lik altınım var zaten
quote:
Anlaşılan telefonu sadece iletişim aracı olarak kullananlardansınız veya multimedyayı az kullanan birisiniz .Öyleyse haklısınız diyecek bişey yok bendede N79 var bana hertürlü yeterli geliyor ama işte internet pakedi kullandığımdan beri dokunmatik ve androidlerin değerini anlayabiliyorum.
Kıyafet, ayakkabı ve kişisel bakım lise 2 sin vakti gelmiş (Ben hâlâ yapamadım )
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
quote:
Anlaşılan telefonu sadece iletişim aracı olarak kullananlardansınız veya multimedyayı az kullanan birisiniz .Öyleyse haklısınız diyecek bişey yok bendede N79 var bana hertürlü yeterli geliyor ama işte internet pakedi kullandığımdan beri dokunmatik ve androidlerin değerini anlayabiliyorum.
Evet haklısınız.Öneri verecek yokmu up up
bayilik bim aç
tesbih al. ben öyle yaptım çokta keyifliyim
Şimdi biri moonwalk yap der onu yapıyom zaten profosyonel Başka fikri olan yokmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme