Şimdi Ara

1000 Tl Kadar Yol- Yarış Bisiklet Önerisi Olan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 800 - 1000 Tl civarı yol- yarış bisikleti arıyorum öneride bulunabilirmisiniz . Boy :1.92 Kilo: 83

• SponT4ne S kullanıcısına yanıt
    B'Twin Triban 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı olanmı yoksa beyaz olanmı . Beyaz olanın performansı nasıldır .
    Beyaz olan, yani 899 TL fiyatlı olanı alın. Kırmızı olanın daha yüksek donanımı ve ona göre fiyatı var. Başlangıç için hiç gereği yok.

• Öncelikle teşekkürler ama world card a taksit olmuyo sanırım orda o benim için çok sıkıntı peki bu bisiklet nasıldır , Salcano XRS040 Sora ?
    Halihazırda bir Salcano CYC02 Cyclocross kullanıcısı olarak, XRS modellerini fiyatlarına göre başarılı buluyorum. Ancak Salcano servis kalitesi olarak genel itibariyle çok zayıf. Bisikletimin tüm bakımını kendim yaptığım için bu benim açımdan problem değil, ancak tecrübesiz bir kullanıcı için sorun olabilir. XRS040 Sora modeli giriş seviyesi için rahatlıkla alınabilecek bir bisiklet, ancak bakımını ve ayarlarını kendiniz yapabilecek durumdaysanız. Decathlon'un servis kalitesi ve müşteri memnuniyet politikası çok iyi olduğu için tecrübesiz kullanıcıların B'Twin Triban grubu ile başlamaları daha uygun olabilir.
  • Şöyle bi sıkıntı var Antalya'da yaşıyorum ve burada Decathlon yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kırmızı btwin zaten satıştan kalktı microshift vites sistemli alu maşalı dolayısı ile daha uygun fiyatlı beyaz btwin onun yerini aldı ikiside üzmez btwinin artısı kadrosuna decathlon life time garanti verirken salkonun artısı shimano sistemli olması.
  • Arkadaşlar bende bisiklet almaya karar verdim bütçem 900 1000 tl ikinci el sağlam bişey almak istiyorum model olarak eleye eleye mosso xt 401 ve sedona 751 arasında kaldım içimden bir ses sedona diyor siz ne dersiniz ? genel olarak asfalt yolda işe gidip gelmek için düşünüyorum boy 176 sanırım kadro 17 18 ınch olabilir servis desteği çok önemli değil değerli yorumlarınıza ihtiyacım var
  • Yarın alıcam Xrs 040 sora tercıh ettım decathionda zaten bedenıme uygun kalmamıs ıc bacak olcum 85 .. Sizce alınabılırmı bısıklet guzelmıdır
    Daha önce de belirttiğim gibi Salcano yüksek fiyat / performans oranına sahip bisikletleri ile ön plana çıkıyor. Eksik kaldığı yönü ise satış sonrası servis hizmeti.
    Gelen şikayetlerin büyük çoğunluğu servis kalitesi ile ilgili, zira bisiklette kullanılan hiçbir parça Salcano üretimi değil.
    Sora düzgün ayarlandığında uzun süre sorun çıkarmayan, başlangıç için uygun bir sistem. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi sıfır bisikletlerden. İkinci ellerde daha yüksek donanımlı alternatifler bulabilir veya sıfır almak istiyorsanız XRS040'ı tercih edebilirsiniz.

• Teşekkür ederim çok yadımcı oldunuz . Kliksa adlı sitede 1100 lira bugun 4-5 tane bisikletci dolastım taksitli fiyatına 1600 den asagı demediler :) Taksitle almam gerektiğinden dolayı 2. el bisiklet sıkıntı olabiliyor :)
    Bu fiyat aralığında en iyi model arkadaşların dediği gibi Triban 3 olur.
  • Tiban 3 yok kalmamış artık beden seçenekleri . Ayrıca world card taksıtlı olarak Geçmiyor .
    Bence biraz bekleyin,gelecektir bende decathlon'da bfold 3 ü yaklaşık 2 ay beklemiştim.

Mağazada World Card a taksit oluyor vade farksız 6 ay ama internette yok.Bence takip edin bulunduğunuz ilde Decathlon varsa görüşüp takip edin eğer Decathlon olmayan bir şehirdeyseniz yine takip edin otobüsle gidip alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hayır malesef Antalya gibi bi ilde Decathlon gibi bir magaza yok :) O yüzden beklesemde yapabilicek bir şeyim yok .
  • Kusura bakmayın tekrar sizi meşgul edicem . Acııkcası alıcagım bir şeyin ucuz olmadıgını düşündügüm için böyle araştırıyorum .. Boyum . 1.92 acaba 26 . jant abez kacar mı .. Ve 1200 tl kadar 0 bi Dağ bisikleti önerebilirmisiniz .
    Boyunuzun uzun olmasının kullandığınız jant ölçüsü ile doğrudan ilişkisi yok. Eğer arazide kıvrak sürüş gerektiren bir parkur söz konusu ise 26" tercih edilebilir.

Mtb grubu ile ilgilenmeyi uzun süre önce bıraktığım için bu konuda tavsiye veremem. Lakin geçen sene gözüme çarpan B'Twin Rockrider 8.1 ve 8.3 hoşuma gitmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.