Bildirim
1000 TL'lik limite hangi tablet sizce ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim. Benim sana önerim.
http://www.nasabilgisayar.com/Apple-Ipad-2-MC769TUA-16GB-Tablet-Siyah,PR-3992300.html -
quote:
Orijinalden alıntı: Enes4499
Kardeşim. Benim sana önerim.
http://www.nasabilgisayar.com/Apple-Ipad-2-MC769TUA-16GB-Tablet-Siyah,PR-3992300.html
teşekkür ediyorum hocam pek apple taraftarı değilim ama öneriniz için inceleyip araştırıyorum. -
samsung tab 3 8'' t310 nasıl buluyorsunuz hocam bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ünsal55 -- 27 Eylül 2013; 10:54:35 > -
Windows 8li bir tablet yada iPad haricinde tabletlere pek bakma derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çizim yapacaksan kesinlikle 10" ekran düşünmelisin.. çizim yapmayacaksan 8" ekranlar gayet yeterlidir -
quote:
Orijinalden alıntı: antique
çizim yapacaksan kesinlikle 10" ekran düşünmelisin.. çizim yapmayacaksan 8" ekranlar gayet yeterlidir
peki hocam bir model öneriniz varmıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ünsal55
ben bu modeli kullanıyorum.. tablette 1.5ghz işlemci 1.5gb ram 16gb bellek var aslanlar gibi çalışıyor..
birçok tabletin 1gb ram ile satıldığı bir dönemde 1.5gb ram nefis.. zaten android de bol ram isteyen bir işletim sistemi, ne kadar ram olursa o kadar verimli çalışır sen de daha çok keyif alırsın..
bir de dahili bellek 16gb olursa tadından yenmez çünkü android dahili bellekte tek başına 4-5gb yer kaplıyor, diyelim ki 8gb bellekli tablet aldın yarısı gitti bile.. mecburen yetmeyecek harici bellek arayışına gireceksin
t310 modelini tavsiye ederim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ünsal55
ben bu modeli kullanıyorum.. tablette 1.5ghz işlemci 1.5gb ram 16gb bellek var aslanlar gibi çalışıyor..
birçok tabletin 1gb ram ile satıldığı bir dönemde 1.5gb ram nefis.. zaten android de bol ram isteyen bir işletim sistemi, ne kadar ram olursa o kadar verimli çalışır sen de daha çok keyif alırsın..
bir de dahili bellek 16gb olursa tadından yenmez çünkü android dahili bellekte tek başına 4-5gb yer kaplıyor, diyelim ki 8gb bellekli tablet aldın yarısı gitti bile.. mecburen yetmeyecek harici bellek arayışına gireceksin
t310 modelini tavsiye ederim
hocam bunun 10,1 lerinde bile 1 gb ram var değil mi? bencede çok ideal duruyor. Boyutta abartı değil rakamda güzel ama acaba solidworks autocad gibi programlarda kasma yaparmı onu merak ediyorum.
-
tab 3 serisinde 10" ekran tablete özellikle 1GB ram koymuşlar aksi halde note serisi 10" ekran tabletleri satışı düşecek biliyorlar
daha önce de söyledim sen çizim yapacaksan 10" ekran note serisi tablet almanı tavsiye ederim..
şu an darty'de 950 lira -> TIKLA
1.4ghz işlemci
2gb ram
16gb bellek
3G yok tabi sadece WIFI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 28 Eylül 2013; 11:19:14 > -
quote:
tab 3 serisinde 10" ekran tablete özellikle 1GB ram koymuşlar aksi halde note serisi 10" ekran tabletleri satışı düşecek biliyorlar
daha önce de söyledim sen çizim yapacaksan 10" ekran note serisi tablet almanı tavsiye ederim..
şu an darty'de 950 lira -> TIKLA
1.4ghz işlemci
2gb ram
16gb bellek
3G yok tabi sadece WIFI
dediğinizi anladım hocam ama 8'' özellikleri herşeyi daha iyi gibi geldi bana arada bukadar büyük fiyat farkı olmasınada şaşırdım ayrıca 2'' lik fark için 300 tl gibi bir rakam oynuyor.
-
Note serisinin8inç olanını tavsiye ederim. teknik özellikleri sizi tatmin edecektir s-pen ise tamamen çizim işleri için ideal. -
quote:
Orijinalden alıntı: niyetsizadam
Note serisinin8inç olanını tavsiye ederim. teknik özellikleri sizi tatmin edecektir s-pen ise tamamen çizim işleri için ideal.
galiba dediğiniz gibi yapacağım hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X