Şimdi Ara

1000 TL lik sistem Toplandı TESTLER YAPILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: osmanenes3 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar 1000 TL ye kendime şu sistemi aldım :
    intel pentium g3220 3ghz işlemci
    r7 260x GDDR5 2 gb 128 bit ekran kartı
    wd 1 tb 7200 rpm harddisk
    4 gb kingston ram
    cooler master cmp 350 500 W kasa
    msi h81-p33 soket 1150 anakartı

sistem bu arkadaşlar toplamda 1050 lira gibi bi fiyata aldım siz indirimle daha ucuzada alabilirsiniz.Bu bütçede sistem toplamak isteyip bu sistemi görenler için yapmamı istediniz testleri söylerseniz yapıp konuya eklerim.

Şu Anda Denenen Oyunlar:
    League Of Legends En yüksek Ayarlarda 210+ Fps
    Point blank En Yüksek Ayarlarda 65+Fps
    Oyun önerileri yaparsanız listeye eklerim.

Denenen Sentetik Testler:
    Ungine heaving benchmark 4.0 Extreme mod(bütün ayarlar en yüksekte)

High mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafızaHartı -- 1 Ağustos 2014; 19:57:26 >

• Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol de fps neden bu kadar düşük 5 senelik ekran kartıyla herşey fullde 1080p de 70+ fps alıyorum ben
  • lolde fps olayını bende çözemedim en düşük ayarlardada 60-61 fps en yüksek ayarlardada 60-61 fps bi değişiklik olmuyo
  • vsync kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

vsync kapat

hemen deniyip geliyorum ama oyun 40 45 dk sürceği için cevap biraz geç gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafızaHartı -- 30 Temmuz 2014; 13:26:58 >
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    vsync kapattım şimdi 270 fps ile 210 fps arasında :D şok içindeyim nasıl bu kadar arttı fps ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 TL'lik Oyun Sistemi | ALINDI
    10 yıl önce açıldı
    2200 TL toplama nasıl olmuş?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dota 2 için kaç fps aldığını da yazabilirmisin (oynamıyosan salla) ben de bigisayar toplayacagım seninki gibi bir şey toplayabilirim.
  • vsync fps yi 60 a sabitliyor,ekran yenileme hızına yani o yüzden 60 da takılı kalıyordu,210 işte aldıgın gerçek fps,ki zaten lol çok az sistem isteyen bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 30 Temmuz 2014; 14:23:17 >
  • Iwus kullanıcısına yanıt
    deneme yapar akşam yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^FeNeRBaHÇe^^

deneme yapar akşam yazarım

watchdogs, metro ll denersen 1000tl civarı oynanabilir oyun bilgisayarı yapılırmı öğrenmiş oluruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^FeNeRBaHÇe^^

selam arkadaşlar 1000 TL ye kendime şu sistemi aldım :
    intel pentium g3220 3ghz işlemci
    r7 260x GDDR5 2 gb 128 bit ekran kartı
    wd 1 tb 7200 rpm harddisk
    4 gb kingston ram
    cooler master cmp 350 500 W kasa
    msi h81-p33 soket 1150 anakartı

sistem bu arkadaşlar toplamda 1050 lira gibi bi fiyata aldım siz indirimle daha ucuzada alabilirsiniz.Bu bütçede sistem toplamak isteyip bu sistemi görenler için yapmamı istediniz testleri söylerseniz yapıp konuya eklerim.

Şu Anda Denenen Oyunlar:
    League Of Legends En yüksek Ayarlarda 60+ Fps
    Point blank En Yüksek Ayarlarda 65+Fps
    Oyun önerileri yaparsanız listeye eklerim.

Bf 4 dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylenen oyunları listeliyorum dota 2 den sonra hepsini tek tek deniycem
  • Bilgisayarı vatandan topladın galiba.. parçaları tek tek ekledim tam 988 tl tuttu Hocam cidden çok iyi toplamışsın işlemci konusunda hala emin olmasam da 1 hafta içinde ben de böyle bir kasa alabilirim.

Saygılar..
  • Hayirli olsun.

• Dostum Lol de çözünürlük en yüksekte denermisin?

Bende toplicam fakat Lol de ve dota da en ufak donmada kasayı pencereden atarım.Diger oyunlar önemsiz.

• Eksileyen Adam kullanıcısına yanıt
    ZATEN çözünürlük ve ayarlar son seviyede 210-270-351 fps lere kadar çıkıyo zaman zaman dotayı yüklemeye çalıştım oyun yüklendi virüs programı virüs var dedi sildi gitti 8 gb download boşa yeniden indirmeyede çalışmadım açıkcası ama Lolde bu fps leri alan zaten dotadada akar gider hiç şüpen olmasın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwus

Bilgisayarı vatandan topladın galiba.. parçaları tek tek ekledim tam 988 tl tuttu Hocam cidden çok iyi toplamışsın işlemci konusunda hala emin olmasam da 1 hafta içinde ben de böyle bir kasa alabilirim.

Saygılar..

aynen vatanda topladım yalnız internetteki fiyata aldanmayın orada her üründe bi 5-10 lira bindiriyorlar Dikkatinizi çekerim alırken sorun olmasın sonra
  • güle güle kullan bro,bu arada sentetik testlerde yaparmısın? 3DMAX bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcin 147 lira.geçen sene tam bu ayda athlon II X4 640 quad core işlemci almıştım yine 147 liraya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.