Şimdi Ara

1000 tl maaş + sigorta mı yoksa 2 yıllık üni mi ? ACİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 işsiz gencin 8i diplomalı. artık diplomanında önemi kalmadı arkadaşım. çalışmaya başlamışsın işte, işinde tecrübeli ve vasıflı olduktan sonra kimse diplomaya bakmıyor. seninle aynı vasıfta diplomalı biri olsa amenna ama adam üniden yeni mezun olmuş gelip senin işini elinden alacak teknik ve pratik bilgiye sahip olmayacak. 2 yıl ortalama 70 yıllık hayatımızda kısa gelebilir ama değil. hem okuyup hem çalışmayı seçmelisin, başarıya ulaşmak kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Click!

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

2 yıl oku dgs den geçiş yaparsın hem düşünsene önünde bir sınav var ve senin tam 2 senen var o sınavın varya pestilini çıkarırsın

ygs içinde öyle diyodum ama çıkmadı be :) illet ettim sınavlar

yılmak yok hem dgs ygs kadar zor değil 2 senede düzenli çalış ciddi anlamda iyi bir üniye gidersin tabi daha okumak istemessen iş hayatında başarılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun65

quote:

quote:

evlenmeyeceksen, evin kendii üzerineyse, hali hazırda araban varsa neden olmasın :)

İllaki evlencez :) şuanlık evlenmicem tabi 25 yaşından sonra düşünüyorum. Ama aileylede bir yere kadar evlensem nereye sığcaz :)))

Belli olmaz ama 2500 TL iş verseler düşünürüm :)

2500 tl bana verseler okulun yanından geçmem :))

işte yetmezz onu diyorum :) hele bide evliysen çocukların varsa yetmez :)

• quote:

quote:

quote:

2 yıl oku dgs den geçiş yaparsın hem düşünsene önünde bir sınav var ve senin tam 2 senen var o sınavın varya pestilini çıkarırsın

ygs içinde öyle diyodum ama çıkmadı be :) illet ettim sınavlar

yılmak yok hem dgs ygs kadar zor değil 2 senede düzenli çalış ciddi anlamda iyi bir üniye gidersin tabi daha okumak istemessen iş hayatında başarılar

Teşekkürler düşüncelerin için :)

• Açıköğretim diye başlarsan okumama ihtimalin de çok yüksek yalnız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evlenmeyeceksen, evin kendii üzerineyse, hali hazırda araban varsa neden olmasın :)

İllaki evlencez :) şuanlık evlenmicem tabi 25 yaşından sonra düşünüyorum. Ama aileylede bir yere kadar evlensem nereye sığcaz :)))

Belli olmaz ama 2500 TL iş verseler düşünürüm :)

2500 tl bana verseler okulun yanından geçmem :))

işte yetmezz onu diyorum :) hele bide evliysen çocukların varsa yetmez :)

Eşinde çalışırsa yeter artarda :) 2500 tl maaşı herkes alamıyor hatta alanlar seçilmiş kişilerdir :)))

• bence , iş , işe girdikten sonra açıköğretim, bitince kısa dönem askerlik dönünce tecrübeli eleman olarak iş aramak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

Açıköğretim diye başlarsan okumama ihtimalin de çok yüksek yalnız.

Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

2 yıl oku hiç değilse açıköğretime 3-4 için direk geçiş hakın olur

peki 4 yılllık hatta hazırlıkla 5 yıllık bölüm bitirince açık öğretim 3 ten mi başlıyoruz?
  • 2 yıllık okuyacağına hiç okuma bir değeri yok.
  • quote:

quote:

Neden ?

Maaş almaya başlayınca rehavete kapılırsın. İşten de 3-5 zam alsan okuyacağıma işe asılırım tecrübe kasarım daha iyi olur falan filan olur. Gerçi bilgisayar işlerinde kendi başına çok iyi geliştirdikten sonra okulun çok bi +sı olduğunu düşünmüyorum ama işinde çok çok da iyi olmazsan diploma eksikliği başına dert açabilir bir yerde. Sen gene de 4 yıllık şart değil ama 2 yıllık okumaya bak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Neden ?

Maaş almaya başlayınca rehavete kapılırsın. İşten de 3-5 zam alsan okuyacağıma işe asılırım tecrübe kasarım daha iyi olur falan filan olur. Gerçi bilgisayar işlerinde kendi başına çok iyi geliştirdikten sonra okulun çok bi +sı olduğunu düşünmüyorum ama işinde çok çok da iyi olmazsan diploma eksikliği başına dert açabilir bir yerde. Sen gene de 4 yıllık şart değil ama 2 yıllık okumaya bak bence.

Aynen hocam, düşünceleriniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

2 yıl oku hiç değilse açıköğretime 3-4 için direk geçiş hakın olur

peki 4 yılllık hatta hazırlıkla 5 yıllık bölüm bitirince açık öğretim 3 ten mi başlıyoruz?

4 yıllık lisans bitirdiğin zaman açık öğretime geçiş hakkın olmuyor sanırım. sadece 2 yıllık önlisans biitirenler için sınavsız olarak işletme ve iktisat bölümlerine direk geçiş var, 3üncü sınıftan devam ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ensclate

uzun vadede okuman daha iyi.özel sektöre güven olmaz. ama diploman hep seninle.dgs de var işin ucunda..

Arkadaşa katılıyorum. Ama net olarak şunu yap diyemem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

bence oku. aciktan okumanin cok zor olduğunu söylüyorlar

Evet bende zor olduğunu duydum ofiste çalışan arkadaş bitiremedi en sonunda bıraktı okumayı

Abim mak. müh. okurken açıktanda işletme okudu tek yaptığı sınavdan önce 1-2 saat kitaplarına bakar gider geçerdi ? Hiç öyle gidip işletmeye bakayım dediğini duymadım yada çalışırken görmedim.Tabi gizli gizli çalıştıysa bilemem ama Yani o kadarda zor olmasa gerek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.