Şimdi Ara

1000 tl maaş + sigorta mı yoksa 2 yıllık üni mi ? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi firmada grafiker olarak çalışıyorum. Bu sene ya açıköğretimden okuyacam, ya 2 yıllık üni gitcem yada iş yerinin bana verdiği 1000 tl maaş + sigorta ile çalışacam. Sizce nasıl yapmalıyım ? açıkdan okuyup hemde çalışma imkanım var. Ama 2 yıllık üni daha iyi gibi geliyor geçiş felan yaparım diye düşünüyorum.

Sizlerin fikirleri nedir acaba 1000 tl maaş + sigorta mı yoksa okul okumak mı ?

NOT: lütfen ciddi düşüncelerinizi yazın

• bölüm bilişim galiba bana bin tl maaşı hiç teklif eden olmadı

çalışıp açıktan okumak mantıklı ama zor eğer yaparım diyorsan öyle yap cebin para görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

bölüm bilişim galiba bana bin tl maaşı hiç teklif eden olmadı

çalışıp açıktan okumak mantıklı ama zor eğer yaparım diyorsan öyle yap cebin para görür

Evet hocam bilişim mezunuyum. Fiyat banada çok iyi geldi yaşım daha 19 ve ileride fiyat artar diye düşünüyorum. Ama bi yanımda bi okul oku hiç olmazsa diploman olur diyor. kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Click!

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

bölüm bilişim galiba bana bin tl maaşı hiç teklif eden olmadı

Evet hocam bilişim mezunuyum. Fiyat banada çok iyi geldi yaşım daha 19 ve ileride fiyat artar diye düşünüyorum. Ama bi yanımda bi okul oku hiç olmazsa diploman olur diyor. kararsız kaldım

2 yıllık dersen bilişimin 2 yıllığıyla lise mezununun pek bi farkı yoktur

ama başka bölüm ise bilemem tabi

• bence oku. aciktan okumanin cok zor olduğunu söylüyorlar

• uzun vadede okuman daha iyi.özel sektöre güven olmaz. ama diploman hep seninle.dgs de var işin ucunda..
  • 2 yıl oku hiç değilse açıköğretime 3-4 için direk geçiş hakın olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

bence oku. aciktan okumanin cok zor olduğunu söylüyorlar

Evet bende zor olduğunu duydum ofiste çalışan arkadaş bitiremedi en sonunda bıraktı okumayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

2 yıl oku hiç değilse açıköğretime 3-4 için direk geçiş hakın olur
    Direk geçiş hakkı olduğunu bilmiyodum sağol bilgi için :)
  • İsinde yukselme sansin var mi ? Eger varsa birakma yukselmeye bak 2 yillik uniden sonra ne yapacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Housefly

İsinde yukselme sansin var mi ? Eger varsa birakma yukselmeye bak 2 yillik uniden sonra ne yapacaksin

İşimde yükselme şansım ya şirket dahada büyüyecek zam yapacak yada referans olarka orayı gösterip başka bir şirkete geçecem. Başka türlü ilerleme şansım yok.

İki yıllık okudukdan sonra açıkdan felan 4 yıla tamamlamayı planlıyordum.
  • 2 yıl oku dgs den geçiş yaparsın hem düşünsene önünde bir sınav var ve senin tam 2 senen var o sınavın varya pestilini çıkarırsın
  • Git oku kardeş sap gibi kalırsın bigün ama 2 yıllıksa bosa okuma okuycagın zaman bosa harcıcaksın getırısı olmıcak 1lirada 2 yılda 24llıra. %60 yesen 10lira biriktırırsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Housefly

İsinde yukselme sansin var mi ? Eger varsa birakma yukselmeye bak 2 yillik uniden sonra ne yapacaksin

İşimde yükselme şansım ya şirket dahada büyüyecek zam yapacak yada referans olarka orayı gösterip başka bir şirkete geçecem. Başka türlü ilerleme şansım yok.

İki yıllık okudukdan sonra açıkdan felan 4 yıla tamamlamayı planlıyordum.

Acik cok zor onu soyleyeyim dersaneye falan gitmen lazim, kafanda varsa oku tabi 4 yillik mezun olmak iyi. Bu arada da dil ogren her turlu para kazanirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 24 Haziran 2013; 23:41:09 >
  • evlenmeyeceksen, evin kendii üzerineyse, hali hazırda araban varsa neden olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun65

evlenmeyeceksen, evin kendii üzerineyse, hali hazırda araban varsa neden olmasın :)

İllaki evlencez :) şuanlık evlenmicem tabi 25 yaşından sonra düşünüyorum. Ama aileylede bir yere kadar evlensem nereye sığcaz :)))
  • quote:

quote:

evlenmeyeceksen, evin kendii üzerineyse, hali hazırda araban varsa neden olmasın :)

İllaki evlencez :) şuanlık evlenmicem tabi 25 yaşından sonra düşünüyorum. Ama aileylede bir yere kadar evlensem nereye sığcaz :)))

Belli olmaz ama 2500 TL iş verseler düşünürüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

2 yıl oku dgs den geçiş yaparsın hem düşünsene önünde bir sınav var ve senin tam 2 senen var o sınavın varya pestilini çıkarırsın

ygs içinde öyle diyodum ama çıkmadı be :) illet ettim sınavlar
  • 1000tl mi?
    Ömrün boyunca çalışsan bile (18 yaşında olduğunu var sayıyorum)
    60 yaşına kadar çalışsan.
    60-18= 42
    42x12000=504.000 tl

Bu kadar saçma soru mu olur kardeşim? Git doğru düzgün sınava çalış 4yıllık iyi bir yere git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 24 Haziran 2013; 23:47:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Belli olmaz ama 2500 TL iş verseler düşünürüm :)

2500 tl bana verseler okulun yanından geçmem :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.