Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygun hocamda n11 ve teknobiyotik den indirim kuponu alarak daha ucuza getirebilirsin gibime geliyor. lakin nasıl indirim kuponu alındığını bilmiyorum. bilen varsa söyleyebilir mi ===?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Hocam videoda ekran kartıyla kullanılmış , ekran kartıyla birlikte mi tavsiye edersin minimum 2 yıl SORUNSUZ oyun performansı için , yoksa şimdilik bu sistem yeterli mi ? ( Çok fazla oyun oynayan birisi değilim , GTA 5 , PES-FİFA , COD SERİSİ VB. stres atmaya yetecek kadar ). teşekkürler

Bende senin gibi çok oyun oynayan biri değilim...
    Performansı ortada
    Tavsiye ederim tabi ki...
    Bende iler de ekran kartı alacağım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

Hocam aklimdaki sistemi,ustune ustluk aklimdaki kasayla kurmus oldugunuzu gorunce inanin cok sasirdim.Uc sorum olacak,kasayla birlikte gelen psu is goruyor mu,bir cok kisi 400-500 wattlardan bahsetmis sikinti cikartabilir dihorlar ? İkinci sorum bu sisteme ek +120 gb bi ssd dusunuyorum onun icin kasada yer mevcut mu acaba 2.5 inch hdd ? Ucuncu ve son sorum ise kasa kucuk oldugundan oturu isinma oluyor mu ?

kasayla gelen psu iş görüyor...
    Ssd 2 adet yer var bi de 3.5 lik hdd yeri var ayrıca dvd yeri var...
    Ben 1 gb hdd bi de ssd kullanıyorum kasa da ...kasanın tek eksisi slim olması
    Bunu bilerek topladım stock fan fazla sesli..ama ısınma problemi yok
    Su an için işimi görüyor aralıksız 8 saat oyun oynadım arkada o kadar uygulama çalıştırdım sıkıntı olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Hocam aklimdaki sistemi,ustune ustluk aklimdaki kasayla kurmus oldugunuzu gorunce inanin cok sasirdim.Uc sorum olacak,kasayla birlikte gelen psu is goruyor mu,bir cok kisi 400-500 wattlardan bahsetmis sikinti cikartabilir dihorlar ? İkinci sorum bu sisteme ek +120 gb bi ssd dusunuyorum onun icin kasada yer mevcut mu acaba 2.5 inch hdd ? Ucuncu ve son sorum ise kasa kucuk oldugundan oturu isinma oluyor mu ?

kasayla gelen psu iş görüyor...
    Ssd 2 adet yer var bi de 3.5 lik hdd yeri var ayrıca dvd yeri var...
    Ben 1 gb hdd bi de ssd kullanıyorum kasa da ...kasanın tek eksisi slim olması
    Bunu bilerek topladım stock fan fazla sesli..ama ısınma problemi yok
    Su an için işimi görüyor aralıksız 8 saat oyun oynadım arkada o kadar uygulama çalıştırdım sıkıntı olmadı

Cevaplariniz icin tesekkur ederim hocam,ben de nispeten ufak tasimasi normale gore kolay olan bi kasa istiyordum o yuzden ozelliklr bu kasayi secmistim zaten.Psu is goruyor ve sicaklik normal degerlerde ise kasa benim icin bulunmaz nimet.İnsallah yakin zamanda toplarim kasayi

• http://www.teknobiyotik.com/technopat-amd-a10-7870k-8gb-ram-120gb-ssd-500w-oyuncu-bilgisayari.html

Burdaki kasayla sizin topladiginiz kasayla farki nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrfyk

http://www.teknobiyotik.com/technopat-amd-a10-7870k-8gb-ram-120gb-ssd-500w-oyuncu-bilgisayari.html

Burdaki kasayla sizin topladiginiz kasayla farki nedir

Hocam hem ssd var hemde hdd 1 tb
  • Hepsiburada vatandan hesaplı...vatan kazıkçı elemanlar bilgisiz
    İnternetten araştırarak almaya çalışın...ben her yere baktım tüm sitelere

• Baya ayrı ayrı araştırdıktan sonra iki mantıklı seçenek buldum.Şuanda hepsini tek bir yerden alabileceğim bir yer yok maalesef,özellikle 2400 mhz 2x4 gb ram sadece webdenal.com da var. Webdenal tek tek parça olarak hepsinden ucuz ve toplam olarak hepsinden ucuza geliyor ama ben taksitli alınca vade farkı koyduğu için vatandan almayı düşüyorum.Şuanda parça parça olarak hb aralarında en pahalısı oluyor ve a10 7870k zaten şuanda stoklarında yok.

Taksitsiz alacaksanız tek seferde webdenal.
    Tek çekim fiyatı 1138 TL
    9 Taksitli fiyatı 1214 TL

Benim planım direk vatandan elden almak.Sadece RAMlar webdenaldan.
    1006 + 216 TL = 1222 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 20 Ocak 2016; 20:09:48 >

• h1z1 de hangi ayarlarda kaç fps veriyor

monitorum full hd bu arada düşük çözünürlük oynamak istemiyorum çokta sistemden anlamam 2 yıl boyunca bu pc ile full hd ile high medium kasmadan rahat bi şekilde oynarsın oyunları yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 20 Ocak 2016; 20:55:05 >
  • quote:

Baya ayrı ayrı araştırdıktan sonra iki mantıklı seçenek buldum.Şuanda hepsini tek bir yerden alabileceğim bir yer yok maalesef,özellikle 2400 mhz 2x4 gb ram sadece webdenal.com da var. Webdenal tek tek parça olarak hepsinden ucuz ve toplam olarak hepsinden ucuza geliyor ama ben taksitli alınca vade farkı koyduğu için vatandan almayı düşüyorum.Şuanda parça parça olarak hb aralarında en pahalısı oluyor ve a10 7870k zaten şuanda stoklarında yok.

Taksitsiz alacaksanız tek seferde webdenal.
    Tek çekim fiyatı 1138 TL
    9 Taksitli fiyatı 1214 TL

Benim planım direk vatandan elden almak.Sadece RAMlar webdenaldan.
    1006 + 216 TL = 1222 TL

Vatandan alsak ram hariç rami yanımızda götürüp montajı onlar ücretsiz gerçekleştirirmi

• @Mrfyk
    Valla o konuda bi fikrim yok vatan nasil calisiyor bilmiyorum,bence kendiniz yapin montajini asiri zor bir sey de degil zaten

• 1080p 40-50 fps alıyorum arada 60-70e çıktığı oluyor ama ayarları kısman lazım pixel 0.600000 efect 2 texture 1 flora 1 model quality 1 gerisi 0 yapman lazım yoksa 30 fps zor alırsın, render fpsyi fark ettirmiyor.bide soğutucu almanızı tavsiye ederim bende sipariş ettim oyunlarda çok ses çıkarıyor fan, ayrıca kasayıda yeriniz varsa biraz büyük alın ek soğutucunun sığması için
  • Hocam Paylaştığınız 1000 TL oyun bilgisayarı APU sistemi almayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz normal bir bilgisayar olarak kurup daha sonra o.c işlemimi yapıcağız detaylı bilgi verirseniz sevinirim
  • Bir arkadasim icin ciddi dusunmekteyiz. 2000 tl ile komple gpu dahil bir sistem muhtemelen acer 1080p monitor +r7250+godavar yapacagiz

• 860K + R7 265 almak da bir seçenek. Stok soğutucu 1.2v civarında işlemciye su koyduruyor, Godavari'nin saat avantajını daha yüksek voltajda yakalayabilirsiniz, bu voltajdaki 3.8 GHz frekansa nazaran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Dediğini deneyeceğim
    1600 2133 2400 bence aralarında tahminen 10 20 30 performans artışı olur gibi geliyor

1866 Mhz ile 2400 Mhz arasındaki fark %11
  • Konudaki sistem güncel mi arkadaşlar eklenen bişeyler oldu mu acaba.
  • Üstadım ellerine sağlık. Şahane bir inceleme olmuş.
    Bu fiyata bu performansta sistem toplamak, helal olsun. APU işi iyiymiş baya.
    Başlangıç seviyesi için, çok düşük bütçe için gerçekten ilaç gibi...

Bu arada kullandığın kayıt programı ve ekranda CPU,GPU bilgisi veren program nedir?
  • realthing kullanıcısına yanıt
    msi afterburner
    nasıl kullanılır?
    https://gaming.msi.com/features/afterburner
    https://www.youtube.com/watch?v=6b6dpIR4CFU

Ayrıca Ekran Kartı Driver ve Uygulaması ile oyun içerisinde Ctrl+2 ile kayıt alabiliyorsunuz...
  • MinikAnkara kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.