Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Palyaço Binky

Hocam Paylaştığınız 1000 TL oyun bilgisayarı APU sistemi almayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz normal bir bilgisayar olarak kurup daha sonra o.c işlemimi yapıcağız detaylı bilgi verirseniz sevinirim

normal bi şekilde toplayıp overclock yapmadan sadce anakart profılını değiştirerek 2400 mhz ram çalıştıracaksınız.durum bu..

çok yüksek seviye oyuncu değilseniz işinizi fazlasıyla görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfighter

Konudaki sistem güncel mi arkadaşlar eklenen bişeyler oldu mu acaba.

sisteme eklenen bişey yok sadece 8x2 2400 mhz ram tavsiye ediyoruz....tek fark bu sistem şuan ki en güncel apu sistemidir..
  • Bugun vatana gittim,stoklari kontrol ettirip ordaki arkadaslarla konustum biraz,sistemi toplamayi dusunenler haftasonunu beklesinler,karne indirimi falan gibi bir seyler gelebilir belki dediler haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bakalım ama ben vatanı tavsiye etmiyorum

•  1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU)
    Sistemi topladim arkadaslar vatandan,yarina kadar beklemedim indirim gelmeyecekmis,sadece ramlar kingston hyperx beast yerine, gskill ripjaws 2400 mhz oldu.En kotu durumum ise akk ye takiliyim 2-3 mbit ile surucu kurmaya calisiyorum o kotu oldu.

• http://urun.n11.com/islemci/amd-a10-7870k-4core-41ghz-ati-radeon7-box-fm2-P86272275 bu linktekini almayı düşünüyorum fiyatı daha iyi, aynı işlemci değil mi?
  • Hayırlı olsun
    Lanet olsun AKK ne diyeyim bende 3 gündür oyun indiriyorum
    Ram hızı artırdın mı..denedin mi pc yi..

• MortingenSitranze M kullanıcısına yanıt
    Evet aynı işlemci

• Monitör ve klavye ne acaba cok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: fujikoki1

Arkadaşlar bende bu sistemi toplamayı düşünüyorum. topladıktan sonra Microsoft DreamSpark 8.1 kurmayı düşünüyorum. kurmamın bir sakıncası varmı ?

sistemin driverleri yüklendikten sonra hangi programları yüklemem gerekiyor. şimdiden tşk.

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU)
    Evet sıkıntı olmaz,ben de 8.1 kurdum 10 keyini nerden bulucam şimdilik fikrim yok böyle iyi gibi.

Ramları 2400 mhz yaptım hız bakımından sıkıntı yok hocam, memnunum bide oyunları kurabilsek 2 mbit internet kanser ediyor.
    @OyunaGelenAdam

Klavye logitech k200, ekranı da dayımdan 10 günlüğüne aldım Asusun 2008 model lcd bi ekranı. Normalde İstanbulda üni öğrencisiyim,tatil dolayısıyla Bursaya geldim bu sırada topladım sistemi.Orda yeni ekran alıcam şimdilik sadece takılıyorum evde.
    @naak98

• Eyvallah hocam. Peki sistemi kurduktan sonra sıkıntılı bir durum oldu mu ? Olduysa nasıl çözdün ? Bide işletim sistemini kurduktan sonra hangi programları kurdun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU)
    Sistemi topladim arkadaslar vatandan,yarina kadar beklemedim indirim gelmeyecekmis,sadece ramlar kingston hyperx beast yerine, gskill ripjaws 2400 mhz oldu.En kotu durumum ise akk ye takiliyim 2-3 mbit ile surucu kurmaya calisiyorum o kotu oldu.

Akk ye az sovmedim
    How i meet your mother in hd tüm sezon tüm bolumlerini 1 gun 7 saat sure boyunca (torrent te acik kalan) ortalama 250 kb/s ile, 27.6 gb indirmisim

• Kaç TL hallettin bu işi
    Onu yazmamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Kaç TL hallettin bu işi
    Onu yazmamışsın

1220 küsür lira tuttu. Normalde tek çekim alabilseydim webdenal en ucuzu ama maalesef 9 taksitle alınca 75 lira fazla ödemek zorunda kaldım.

Yok hocam hiçbir sıkıntı olmadı.Yani tamam windows 10 geldi üstüne ama şuanda win 8.1 de gayet stabil ve güncel bi sistem herhangi bir problemi yok yani,ben key aramamak ve lisanslı bir sürüm kullanmak istediğim için dreamsparktan kurdum,dreamsparka win 10 gelince onu kurarım diye düşünüyorum. Sistemi kurduktan sonra da amd nin sitesine girip önce catalyst control center kurdum zaten bizim apu için orda direk link var.Daha sonra msi sitesinden anakartın driverlerını yükledim(realtek falan filan).Şimdilik bu kadar,akk düzeldikten sonra artık lazım olanları başlarım indirmeye,açıkcası daha tam kullanmaya başlayamadığım için neler eksik göremiyorum kullandıkça görücez artık.
    @fujikoki1

Ekleme: Degisik bi problemle karsi karsiyayim,zor da olsa lol yuklemeyi basardim pcye fakat fps sinirlamasi aliyorum,fullhd tvye bagladigimda fps 24 ve surekli sabit, lcd monitore bagladigimda 60 ve surekli sabit.Nedeni nedir acaba yardim edebilecek var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 24 Ocak 2016; 3:06:43 >

• Lol ün ayarlarinda fps limitleme secenegi var onunla ilgili olabilir

• Yok hocam ordaki ayarlarda fps limutsiz seceneginde hep.

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Dostum iyi misin sen 2.000Tl bütçen var APU mu alınır
    Al bu sistemi kat kat performans alırsın

Intel Skylake Core i3 6100 3.70 GHz 3 MB LGA 1151p
    MSI H110M PRO-VD DDR4 VGA DVI GLAN SATA 3 USB 3.1
    GSKILL Ripjaws4 Kırmızı DDR4-2400Mhz CL15 8GB (1x8GB) Single (15-15-15-35) 1.2V
    MSI R9 380 GAMING 2GB 256Bit DDR5 DP HDMI 2xDVI
    WD 1 TB Blue 7200 64MB Sata3 WD10EZEX5
    Deep Cool Tesseract SW-BU Midi Kasa Siyah PSU YOK
    Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadașlar elimde Sapphire R7 250 DDR3 2GB ekran kartı var. Acaba bu kasaya sığar mı ?

• A10 870k mı yoksa X4 860k+r7 250x ikilisi mi ?
  • fgurel111 F kullanıcısına yanıt
    X4 860K + R7 250X
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.