Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SCARF4CE

Intel Core i3 6100 İşlemci
    msi H110M Pro VD 1151 Soket Anakart
    Gskill RipjavsV 8 GB 2400 Mhz CL14 Ram
    Sapphire R9 380 Nitro 2 GB 256 Bit Ekran kartı
    WD Blue 1 TB 7200 RPM Harddisk
    Deep Cool Tesseract SW-BU Kasa
    Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Psu
    Toplam 2067,07 TL
    sinerji.gen.tr

hocam bu sistem bütçesi az olanlar icin cok iyi
  • 1300 liralık sistemi hangi sitede topladınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendirickllama -- 25 Ocak 2016; 22:12:05 >
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Sinerji.gen.tr

2.100 küsür tl tutuyor ayrı ayrı toplanırsa ucuz sitelerden 2.000tl ye denk geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A8 r7 265 ile nasıl crossfire oluyor o zaman..technopat yaptı bunu
  • 2000 tl ye güzel alternatif..
    Ancak 2000 tl yok bizde şuan ekran kartı alırız ileride yapacak bisey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendirickllama

1300 liralık sistemi hangi sitede topladınız hocam

webdenal.com
  • arkadaslar bu sistemi toplayacağım ekran kartı daha yüksek olsa cok farkedermi 300 500 tl fark etse bana pek dokunmaz ekleme yaparak tavsiye verirmisiniz 2000 i bulmasında gerisini idare eder bütcem
  • Arkadaşlar bu parçaları alsak evde toplayabilir miyiz ? Bununla ilgili videoları var mı rahat yapabileceğimiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sananebak kullanıcısına yanıt
    Eger az bucuk yatkinligin varsa yapabilirsin,ben evde kendim topladim.Recep baltasin videosu var,apu sistem toplama diye yazarsan videoyu bulabilirsin orda her sey adim adim goateriliyor.

• anakart en fazla 2133mhz destekliyor galiba, ram 2400 olsa da 2133mhz'de çalışmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

anakart en fazla 2133mhz destekliyor galiba, ram 2400 olsa da 2133mhz'de çalışmayacak mı?

Xmp destekli ram alıp anakarttan onu açtığımızda ramlar 2400 mhzde çalışıyor. Bana da garip gelmişti ama biosta 2400 mhzde çalışıyor gözüküyor ramlar.
  • A8 apular apularyapmıyor hu da yapmaz dar boğaz..
    Intel 2 çekirdekli işlemci overclock ile dar boğaz yapmıyor gtx 960 a...bu mu yapacak...

Bu arada araştırdım...

AMD FORUMDA..
    Ddr3 bellekli olduğumuz için ddr5 ramli ekran kartlarına crossfire yapıyoruz ama verim alamıyormuşuz
    Crossfire dan verim alabilmek için ayni bellek hızlarına sahip olmak gerekiyormus
    R7 gpu Ddr3 kullanan tüm ekran kartıyla crossfire yapabiliyoruz...ddr5 ram kullanan ekran kartlarında crossfire da 7870k mesela r9 380 nin gölgesinde kaldığı için ram hızı olarak yapılan crossfire işleminin çok etkili olmadığı sadece gücü verimli kullandığı direct x 12 ile bu desteğin daha çok elle tutulur bir ölçüde sağlandığı yazılmış...
    Sıkıntı yok skylake toplamaya gerek yok....gene bizim sistem avantajlı

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

A8 apular apularyapmıyor hu da yapmaz dar boğaz..
    Intel 2 çekirdekli işlemci overclock ile dar boğaz yapmıyor gtx 960 a...bu mu yapacak...

Bu arada araştırdım...

AMD FORUMDA..
    Ddr3 bellekli olduğumuz için ddr5 ramli ekran kartlarına crossfire yapıyoruz ama verim alamıyormuşuz
    Crossfire dan verim alabilmek için ayni bellek hızlarına sahip olmak gerekiyormus
    R7 gpu Ddr3 kullanan tüm ekran kartıyla crossfire yapabiliyoruz...ddr5 ram kullanan ekran kartlarında crossfire da 7870k mesela r9 380 nin gölgesinde kaldığı için ram hızı olarak yapılan crossfire işleminin çok etkili olmadığı sadece gücü verimli kullandığı direct x 12 ile bu desteğin daha çok elle tutulur bir ölçüde sağlandığı yazılmış...
    Sıkıntı yok skylake toplamaya gerek yok....gene bizim sistem avantajlı

Yalnız Skylake'in de şöyle bir avantajı var DDR4 + ileride upgrade imkanı çok yetersiz geldi mi alırsın i5-i7 devam edersin ama FM2+'a yeni sadece 2 işlemci gelecek. APU sistem toplayacaklar Mart ayını beklemeli DDR4 destekli AM4 anakartlarla beraber Excavator mimarili APU'lar gelecek + ileride çıkacak Zen işlemcilere geçilebilecek.

• deep cool grammax200t aldım soğutucu ben kasa açık kullandığım için sıkıntı olmadı ama stok soğutucu dışında soğutucu alacaklar büyük kas almak zorundalar. ben şu an gayet memnunum 0 ses ve ısınmıyor çok iyi oldu.
  • Elimde bulunan kasa ve psuyu baglayip kurdum bu sistemi, power tusuna bastigimda hicbir tepki olmuyor fan bile calismiyor. Psu kaynakli bi ariza midir yoksa power tusu mu islemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakarttaki güç ve yeniden başlama pinleri bağladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

Eger az bucuk yatkinligin varsa yapabilirsin,ben evde kendim topladim.Recep baltasin videosu var,apu sistem toplama diye yazarsan videoyu bulabilirsin orda her sey adim adim goateriliyor.

İşlemci felan değiştirmişliğim oldu da sistemi sıfırdan toplama işlemi yapmadım. Söylediğin videoya bakarım. Eyvallah bilgilendirme için

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    bağlı pinler, anlayamadım sorunu bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

bağlı pinler, anlayamadım sorunu bir türlü

Sen en iyisi o anakartı al bir bilgisayarcıya götür. Anlaşılan gözler görmüyor. Okuma yazma da yok, kitapçığına bakacak kadar.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    tavrınız hiç hoş değil, ilk defa kasa montajı yapmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.