Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullandığınız monitör hakkında bilgi alabilir miyim hocam ? Full HD maks 350-360 liraya kadar led bi monitör almayı düşünüyorum da kafama tamamen yatan bir şey bulamadım. 300 liraya Cbox 2120 diye bi monitör buldum, 2 ms tepki süresi, Full HD ikilisi ve bu kadar ucuza olması çok iyi ama markaya güvenemedim bi türlü,üç beş kişi iyi demiş ama kimi sitelerde de 5 ms tepki süresi falan yazıyor kesin bi bilgi yok kafam karıştı.
  • İşlemci Isınma sorunu var mı? Malesef bazı oyunlarda, oyun motorundan dolayı bu işlemci çakılacaktır(gta v,witcher 3)ideal olan g3258 veya i3 alıp en az 500w power supply alıp upgrade için imkan bırakmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu godavari...yani overclock yapabilirsin...uzun sürede de bişey olmuyor...bazen dalıp 8 saati aşkın İnsurgency oynuyorum..sağlam oyundur bir gram lag yok..
    Sen bana geçip 2 çekirdekli g32 bilmem kaç yama ile oyun çalıştırmak zorunda bırakan işlemciden bahsediyorsun...
    A8 apu bile technopat in testinde r7 265 oc ile dar boğaz yapmazken bu mu yapacak..bu dediğin oyunların videolarını çekecem uygun ayarlarda..witcher 3 en kötü 1080p de low da 30 fps alırım...gaza geldim iyice

• N11 den indirimle awox marka gb aldım 1080p şimdilik onla idare ediyorum 240 tl ye denk geldi memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Kardeşim bu godavari...yani overclock yapabilirsin...uzun sürede de bişey olmuyor...bazen dalıp 8 saati aşkın İnsurgency oynuyorum..sağlam oyundur bir gram lag yok..
    Sen bana geçip 2 çekirdekli g32 bilmem kaç yama ile oyun çalıştırmak zorunda bırakan işlemciden bahsediyorsun...
    A8 apu bile technopat in testinde r7 265 oc ile dar boğaz yapmazken bu mu yapacak..bu dediğin oyunların videolarını çekecem uygun ayarlarda..witcher 3 en kötü 1080p de low da 30 fps alırım...gaza geldim iyice

G3258 Titan X e darboğaz yapmaz diyen,2500 TL bütçeye i3 6100 + GTX950 öneren teknopatı fazla ciddiye almamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 30 Ocak 2016; 19:04:16 >

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    tavsiye ederim gayet iyi soğutuyor ancak kasayı açık kullanman lazım yoksa sığmıyor
  • Ozaman arkadaşlar bana geçip ıntel işlemci savunmasın sonuçta 1000 tl bilgisayar topladik performans ortada
    Yalanda atmıyoruz...çabamız ne para boşa gitmesin

• O teknopat videosunda bariz darboğaz var. Kendileri inkar etse de gpu kullanımının o kadar aşağı düşüp tekrar yükselmesi darboğazdır. Aldıkları fps de darboğaz olduğunun ikinci kanıtı. O ekran kartı o kadar düşük fps vermez. 7870k athlon 860k'nın entegre gpulu hali, 860k'yı 4.4 ghze overclocklayıp 280x ve 290 gibi kartlarla kullandım. Cpu gücü istemeyen oyunlarda sorun olmadı, gta 5 gibi cpu isteyen oyunlarda videodaki gibi çakılıp kaldı. Bu işlemcilere yüksek seviye ekran kartı takılmaz sonu para kaybı ve hayal kırıklığı olur.

• Madem denediniz atın buraya skor sonuçlarını biz de anlayalım

• PES 2016 ÇEKTİM BİLGİNİZE...

• ssd al mutlaka, farkını emin ol göreceksin 120gb olsa bile yeterli işletim sistemini ve çok oynadığın oyunları ona kurarsın. birde stok soğutucu sesli ve ramlerle bitişik olduğu için ramleride ısıtıyor, işlemciyle uyumlu ayrı bir soğutucu almanızı da tavsiye ederim.termal macuna gerek yok, sürülü oluyor yada içinden tek kullanımlık çıkar.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tyr-sd962-intel-lga775115055561366amd-am2am3fm-islemci-sogutucu.html?srt=UP#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-120gb-trion-100-serisi-sata-30-ssd-550mb-okuma-450mb-yazma.html?srt=UP
    bütçeyi zorlamaması içinhttp://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-cmp-350-500w-midt-atx-siyah-kasa.html bu kasayı alabilirsin hem usb3.0 portu var hem 40 lira daha ucuz .penceresi yok sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzat tülemen -- 1 Şubat 2016; 2:45:50 >

• nevzat tülemen N kullanıcısına yanıt
    hocam sistemi bir yakınım için topladım o ssd'den filan anlamaz ona 7200rpm disk yeterli gelecektir öneriniz için teşekkürler son sistem böyle oldu
    hocam birde stok fan çok sorun yaratırmı sizce sesden başka performans anlamında
     1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C358AF98 -- 1 Şubat 2016; 12:21:42 >
  • Anakarti 2400mhz ram destekliyen secin asus un 215 tl ye var

• BecomingInsane B kullanıcısına yanıt
    Butcen varsa gg de 100 tlye lisans var win 10. Ben sorunsuz kullaniyorum

• 2500 tl lik sistemi ileriye donuk kurmuslar yani butcen oldumu i5 i7 skylake yada daha sonra cikana upgrade kolay.oteki turlu eski i5 alip guncellemek istediginde yeni nesile anakart ve ramide degistirmek zorunda kalicaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tansusus

2500 tl lik sistemi ileriye donuk kurmuslar yani butcen oldumu i5 i7 skylake yada daha sonra cikana upgrade kolay.oteki turlu eski i5 alip guncellemek istediginde yeni nesile anakart ve ramide degistirmek zorunda kalicaksin.

Bana onları savunmayın 2500 TL bütçeye Skylake i5 6500 + R9 380 veya GTX960'lı sistem kurulabiliyor.

• Hocam mevcut msi anakart 2400mhz ramleri desteklemiyormu önerebileceğiniz anakartlar varmi sisteme uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

Hocam mevcut msi anakart 2400mhz ramleri desteklemiyormu önerebileceğiniz anakartlar varmi sisteme uygun

Mevcut anakart 2133 mhz yazmasına rağmen 2400 mhz ramlari destekliyor.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.