Şimdi Ara

1000 tL param var telefon tavsiyesi flash player kesn olck!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 tl bütcem war androidden hangi marka hangi tel sölerseniz sevinrim,

• O fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz Xperia Neo. Bir diğeri de Optimus Black.
  • İlle yeni bir cihaz olsun diyorsan @sugar_klavyeci'nin dediği gibi SE Neo güzel bir telefon. Biraz eskiye gidersen galaxy s olabilir galaxy w de düşünülebilir.
  • Eklemeyi unuttum Xperia Ray de gayet iyi bir seçenek. Zaten Xpr. Neo ile donanımları aynı.
  • merhaba benim için qwerty klavye olmazsa olmaz, ben htc desire z kullanıyorum, gerçekten bende neden şu özellik yok demedim henüz, tavsiye ederim, o paraya alacağın en iyi teleon değildir yalnız
  • Galaxy S
  • hocam flash player derken anlatamadm heralde facebookta okey oynamam lazım mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha uyumadm birisi şu flash player ozelliqi hangsnde varsa solesn samsung galaxy sl dede flash player var dedıler
    r
  • Bu konuda adi gecmis tum cihazlarda flash player destegi var
  • hocam ben faceden okey oynamak icin bi tel arıyorm bunlar açarmı
  • ikinci el temiz sensation
  • hocam kredi kartıylat alcam senseiton aşar bızi neo galaxy s yada ray acmızomu
  • optimus black al arkadaşım... fiyatına göre en yi smartphone bence optimus black..
    hafta sonları teknomarketlerde fiyatıda düşüyor.. tavsiye ederim...
    face te okey denemedim ama herhalde oynanıyordur :)
  • Önerilen tüm cihazlarda okey oynayabilirsin. Xpr. Neo ya da Xpr. Ray en iyi tercihler.
  • ya şu konuya bi el atın tekme kafa atın hadii up güncell
  • o zmn neo mu ray mi fiyatları nedir uygulama ve hız önemli
  • bir sürü model önermişler hala el atın diyorsun (neo mu ray mi sorunun cevabı hangi ekran boyutunu kullanmak istediginle alakalı ama bence neo )
  • Xpr. Neo ve Xpr. Ray'in donanımları arasında hiçbir fark yok. Dolayısıyla hangisi daha ucuzsa onu al. Fiyatları hakkında net bir bilgim yok ama 1000 civarlarında ikisi de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.