1000 tl bütcem war androidden hangi marka hangi tel sölerseniz sevinrim,
O fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz Xperia Neo. Bir diğeri de Optimus Black.
İlle yeni bir cihaz olsun diyorsan @sugar_klavyeci'nin dediği gibi SE Neo güzel bir telefon. Biraz eskiye gidersen galaxy s olabilir galaxy w de düşünülebilir.
Eklemeyi unuttum Xperia Ray de gayet iyi bir seçenek. Zaten Xpr. Neo ile donanımları aynı.
merhaba benim için qwerty klavye olmazsa olmaz, ben htc desire z kullanıyorum, gerçekten bende neden şu özellik yok demedim henüz, tavsiye ederim, o paraya alacağın en iyi teleon değildir yalnız
Galaxy S
hocam flash player derken anlatamadm heralde facebookta okey oynamam lazım mesela
daha uyumadm birisi şu flash player ozelliqi hangsnde varsa solesn samsung galaxy sl dede flash player var dedıler r
Bu konuda adi gecmis tum cihazlarda flash player destegi var
hocam ben faceden okey oynamak icin bi tel arıyorm bunlar açarmı
ikinci el temiz sensation
hocam kredi kartıylat alcam senseiton aşar bızi neo galaxy s yada ray acmızomu
optimus black al arkadaşım... fiyatına göre en yi smartphone bence optimus black.. hafta sonları teknomarketlerde fiyatıda düşüyor.. tavsiye ederim... face te okey denemedim ama herhalde oynanıyordur :)
Önerilen tüm cihazlarda okey oynayabilirsin. Xpr. Neo ya da Xpr. Ray en iyi tercihler.
ya şu konuya bi el atın tekme kafa atın hadii up güncell
o zmn neo mu ray mi fiyatları nedir uygulama ve hız önemli
bir sürü model önermişler hala el atın diyorsun (neo mu ray mi sorunun cevabı hangi ekran boyutunu kullanmak istediginle alakalı ama bence neo )
Xpr. Neo ve Xpr. Ray'in donanımları arasında hiçbir fark yok. Dolayısıyla hangisi daha ucuzsa onu al. Fiyatları hakkında net bir bilgim yok ama 1000 civarlarında ikisi de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme