Öncelikle merhaba arkadaşlar.Benim sistem özelliklerim şöyle.
İşlemci:AMD Athlon II X3 450 PROCESSOR 3.20 GHz Ram:4.00 GB SİSTEM:64 BİT Ekran Kartı :Amd Radeon hd 6800
Ben oyun pcsi toplamaya çalışıyorum en azından titanfall gibi yeni çıkan oyunları kaldırsın.Bütçem 1000 tl.Sizce neleri değiştirip ne almalıyım ?
En az 1200tl lazım kardeşim gerisi ya ikinci el yada apu malesef
xWitchKingx
kullanıcısına yanıt
Neler almam lazım neleri değiştirmem lazım biraz bilgi verebilirmisiniz acaba.Sistem donanım hakkında pek fazla bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: LessDream
Neler almam lazım neleri değiştirmem lazım biraz bilgi verebilirmisiniz acaba.Sistem donanım hakkında pek fazla bilgim yok.
flood yapmak istemiyorum ama şuan vericeğiniz bilgiler çok öenmli lütfen yardımcı olun.
quote:
flood yapmak istemiyorum ama şuan vericeğiniz bilgiler çok öenmli lütfen yardımcı olun.
Alıntıları Göster
PSU Ve Anakartınız Nedir ?
Aida 64 Veya Cpu Z den ss alırsanız bir de psu nun 12v kanalından ne kadar verdğini söylerseniz yardımcıl olabilirim
Kapkara Kartal
kullanıcısına yanıt
Dediğiniz bumu acaba ?
LessDream
kullanıcısına yanıt
Kasayı açıp PSU değerlerine bakınız.hatta yazılar okunacak şekilde foto atınız
Bir de cpu z de motherboard sekmesi var. Oradan anakartınızı bilmemiz lazım...
Ekran kartı fena değil anakart destekliyorsa fx 6300 alıp devam edebilirsiniz...
quote:
Dediğiniz bumu acaba ?
Evet mainboard ve ram den de ss alırsan gayet iyi olur bir de psunun etiketinin sayılar okunucak şekilde resmini çekersen çok daha iyi yardımcı olabilirim
Biraz geç oldu işim vardı buyrun eksik varsa söyleyin onuda eklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LessDream -- 30 Mart 2014; 22:58:54 >
quote:
Biraz geç oldu işim vardı buyrun eksik varsa söyleyin onuda eklerim.
Anakart Fx Serisi Destekliyor Bu İyi Oldu 200 Tl Den Kurtuldun AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI 309 TL CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM 98 TL SARPHIRE R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI 547 TL
quote:
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Benim sistem özelliklerim şöyle.
İşlemci:AMD Athlon II X3 450 PROCESSOR 3.20 GHz Ram:4.00 GB SİSTEM:64 BİT Ekran Kartı :Amd Radeon hd 6800
Ben oyun pcsi toplamaya çalışıyorum en azından titanfall gibi yeni çıkan oyunları kaldırsın.Bütçem 1000 tl.Sizce neleri değiştirip ne almalıyım ?
Bence sadece islemciyi degistir.Fx 6300 al,ekran kartin gayet iyi
LessDream
kullanıcısına yanıt
İşlemciyi fx 6300 yap ekran kartı hala çok iyi o kalsın...
Bir iki seneye ekran kartını değiştirirsin şimdi gerek yok geçtiğine çok deymez. Yani full hd de oynamıyorsam ultra takıntın yoksa hiç gerek yok
Bu arada yeni işlemciyi takmadan bios update yapman lazım onu da belirteyim :)
quote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
İşlemciyi fx 6300 yap ekran kartı hala çok iyi o kalsın...
Bir iki seneye ekran kartını değiştirirsin şimdi gerek yok geçtiğine çok deymez. Yani full hd de oynamıyorsam ultra takıntın yoksa hiç gerek yok
Bu arada yeni işlemciyi takmadan bios update yapman lazım onu da belirteyim :)
Bu parçaları ekle sisteme, kasanın içini de güzelce bir temizle.. elindeki ekran kartı da HD 6850 ise, biraz O.C. yaparak çok iyi performans alırsın oyunlarda..
Angelmax
kullanıcısına yanıt
Cok tesekkurler buyuk ihtimal bu sistemi alıcam :D
quote:
Cok tesekkurler buyuk ihtimal bu sistemi alıcam :D
Al kardeşim, hepsi çok sağlam ve uzun süre kullanacağın parçalardır.. ürünlerde üretim hatası çıkmazsa aldığında, hepsine kefilim.. Bir tek istersen soğutucuyu az farkla şu da yapabilirsin, daha iyidir diye tahmin ediyorum: