Bildirim
1000 tl tel tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
800 tl ye mis gibi telefon zenfone 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GMDEL -
Pro Lige işlemci olarak çok düşük kesinlikle tavsiye etmem.Size onerim 100 daha koyup G2 almanız,olmaz dersen Nexus 4,Zenfone 5-6,Xperia SP çok iyi cihazlar
cok oyun oynarda hem bataryasının cok ıyı olması hemde 1000 tl altındakı en hızlı ısemcı ve gpu ya sahıp olmasından dolayı sp onerırım,saglamlık ve oyun performansı acısından tatmın eder fıyatına 800 altına ındı ama daha buyuk ekran dersen asus zenfone 6 bakın derım. -
Arkadaşlar tavsiyeler güzel maksimum 1100 tl'ye kadar çıkabilirim g2 alamam diye düşünüyorum
Asus' nasıl bir şeydir acaba bir çokkişiden bu öneriyi aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: EnGErD
Arkadaşlar tavsiyeler güzel maksimum 1100 tl'ye kadar çıkabilirim g2 alamam diye düşünüyorum
Asus' nasıl bir şeydir acaba bir çokkişiden bu öneriyi aldım
Bizdeuygun.comda G2 1080 TL.Olmaz dersen Nexus 4 derim gayet iyi.Yada Zenfone 5-6
16 gb n5
kasmaz ve ouunları otnatıe oyun oynarsa pşl dayanmaz ful oyunda hiçbir tel dayanmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus Zenfone 6, Sony Xperia SP, Nexus 4
Bu üçünden birini seç derim, bana göre en iyisi Nexus 4
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- infinix note 40 pro yorumlar
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- bugreport nedir
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin
- fm 24 touch android çıkacak mı
- mediatek dimensity 9300+
- kayıp telefon bulma
- nubia z50 ultra fiyat
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- poco f6 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X