Arkadaşlar mrb tam olarak 5 günüm var laptop alabilmem için bütçem 1000 tl diye yola cıktım fakat biraz daha cıkarak iyisini alma yönünde fikirler aldımm ve 1,300 tl kadar cıkabilirim.Ekran kartının paylaşımlı olmasını istemiyorumm.ve celeron sakın alma dendi. tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkürler
1,300 TL sınırın varsa ASUS tavsiye ederim.ASUS"un hiçbir laptopunda sorun yoktur ama parçası biraz pahalıdır. Yine aynı sekilde TOSHIBA-SONNY VAIO öneririm bunlar senin fiyat aralığındadır.
toshiba ve sony işletim sistemleri amd sanırsam anlamıyorum iyimi kötümü bide ekran kartları yok sizce iyimi ?
Bende eşim için fiyat performans cihazı araştırıyordum dün Dell siparişi verdim özellikleri orta karar kaliteli görünüyor olumsuz yoruma da rastlamadım.
Arkadaşlar mrb tam olarak 5 günüm var laptop alabilmem için bütçem 1000 tl diye yola cıktım fakat biraz daha cıkarak iyisini alma yönünde fikirler aldımm ve 1,300 tl kadar cıkabilirim.Ekran kartının paylaşımlı olmasını istemiyorumm.ve celeron sakın alma dendi. tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkürler
Lenovo G500 tavsiye ederim. Intel Core i3 işlemci ve 2GB harici ekran kartı mevcut