ekran kartı çok yetersiz hd4830 512 mb yada hd4670 1 gb modellerine bakınız
diğer parçalar güzel
Dostum sistem hoşuma gitti bunları hangi mağazadan alacaksın ?
1 GB AXLE 9500GT
niçin yetersiz üreticisinin AXLE olmasından mı. Ben pek anlamıyorum da. bide bu 1gb sabit mi yoksa hyper memory ile mi çıkıyo tam anlamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: taktik7
1 GB AXLE 9500GT
niçin yetersiz üreticisinin AXLE olmasından mı. Ben pek anlamıyorum da. bide bu 1gb sabit mi yoksa hyper memory ile mi çıkıyo tam anlamadım.
hocam 9500gt fiziksel özellikleri oyunda canınızı sıkar anlamında
en azından hd4670 9600gt hd4830 almanız en iyi olur
tavsiyem hd4830
quote:
1 GB AXLE 9500GT
isterse 5 gb olsun özellikleri yetersiz hd4830 alabilirsen sana her oyunu oynatır güzel detaylarda
9600 gt ile arasında 80 tl fark var dedi bilgisayarcı bu elindeki indirimdeymiş degermi 80 tl aradaki performans farkı için.
zaten ben bu bilgisayarı piyasanın en iyi özelliklerini toplayayım diye degil her sene 150-200 tl vererek yükseltebilecegim bişey olsun diye istedim yoksa benimde gönlüm den 9600 gt geçiyo ama yinede 9600gt al 80 tlye deger derseniz onuda alabilirim.
quote:
9600 gt ile arasında 80 tl fark var dedi bilgisayarcı bu elindeki indirimdeymiş degermi 80 tl aradaki performans farkı için.
zaten ben bu bilgisayarı piyasanın en iyi özelliklerini toplayayım diye degil her sene 150-200 tl vererek yükseltebilecegim bişey olsun diye istedim yoksa benimde gönlüm den 9600 gt geçiyo ama yinede 9600gt al 80 tlye deger derseniz onuda alabilirim.
değer hocam aynı fiyata hd4830 var o çok daha iyi o daha çok değer
hd4830
quote:
hadi ne kadar ediyorsa verdin aldın 9500ü işine yarayacakmı sanıyorsun hazır almışken daha güzel birşey alda kafan rahat olsun gta 4 ü oynamak isteyeceksin oyunu sana adam gibi oynatmayacak bile ben ne anlarım o karttan
eğer bütçe kısıtlıysa hd4670 1 gb modeline bak derim o da sağlam modeldir
9600 gt alırsam 300W az gelir mi hd4670 için 300W az gelir diye bir şey okudumda.
dostum seçtiin kasanın güç kaynağı çok yetersiz eskiden kullanmıştım açıkcası pekde memnun kalmadım...9600gt veya hd4830 alırsan bu güç kaynağı yetersiz kalacaktır sana tavsiyem aopen alırsan h600 serisinden şaşma güç kaynakları diğerlerine göre daha iyi 5-10 dolar oynuyor ama daha iyi gigabyte ın kasalarına bakabilirsin onun dışında iyi bir sistem olmuş bir çok oyunun hakkından gelir ilerde 2 gb daa atarsın çok baba olr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme