Şimdi Ara

1000 TL YE KADAR ALABALECEĞİM EN GÜZEL TELEFONLAR (DOKUNMATİK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadasLar 1.000 tL bütcem war ve alabLeceqim en iyi dokunmatik qwerty kalvyeli fark etmez ama alablecem en iyi telefeonŞarı merrk edyrmm benm kadfamfa

-Htc Diamond2
    -Htc Hero
    -Samsung Wave
    -Nokia n8

War cevapLarınız icn smdiden TeskkrLer

• Bulabilirsen ve ya 100-200TL kadar daha ekleyebilirsen; Samsung Galaxy S I9000
  • Bu cihazlar içinden benim tercihim HDMI portuyla, USB On-The-Go girişiyle, 1/1.83" kamera sensörüyle, Xenon flaşıyla N8 olurdu. Benim için bir cihazda Xenon flaş şart. Fakat N8 1200 çıkabilir bütçenizi biraz daha arttırmanız gerek. Yok 1000'in üzerine çıkamam diyorsanız bu cihazlar içinden hiç düşünmeden Wave'yi alırım en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Bu cihazlar içinden benim tercihim HDMI portuyla, USB On-The-Go girişiyle, 1/1.83" kamera sensörüyle, Xenon flaşıyla N8 olurdu. Benim için bir cihazda Xenon flaş şart. Fakat N8 1200 çıkabilir bütçenizi biraz daha arttırmanız gerek. Yok 1000'in üzerine çıkamam diyorsanız bu cihazlar içinden hiç düşünmeden Wave'yi alırım en mantıklısı.

N8 1200 TL'Den Çıkarsa Mükemmel Olur Ama Çıkacagini Sanmiyorum.En Az 1350-1500 TL Arasi Çıkacak.
  • motorola millestone,samsung wave veya galaxy s derim.eğer 2. Elde düşünürseniz 3gs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Bu cihazlar içinden benim tercihim HDMI portuyla, USB On-The-Go girişiyle, 1/1.83" kamera sensörüyle, Xenon flaşıyla N8 olurdu. Benim için bir cihazda Xenon flaş şart. Fakat N8 1200 çıkabilir bütçenizi biraz daha arttırmanız gerek. Yok 1000'in üzerine çıkamam diyorsanız bu cihazlar içinden hiç düşünmeden Wave'yi alırım en mantıklısı.

N8 1200 TL'Den Çıkarsa Mükemmel Olur Ama Çıkacagini Sanmiyorum.En Az 1350-1500 TL Arasi Çıkacak.

Nokia o fiyatlara alışırsa vay halimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertodinho

ArkadasLar 1.000 tL bütcem war ve alabLeceqim en iyi dokunmatik qwerty kalvyeli fark etmez ama alablecem en iyi telefeonŞarı merrk edyrmm benm kadfamfa

-Htc Diamond2
    -Htc Hero
    -Samsung Wave
    -Nokia n8

Bunları bir Türk yazmış olamaz, bu kadarmı Atana diline hakaret ediyorsunuz, hiçmi Türklük gururu yok, ilkokulda Türkçe öğretiyorlar nasıl bir eğitimki bu gibi adamlara okul geçiriyor yazıklar olsun, hiçmi utanmıyorsunuz bunları yazarken, elin gavuru dedeikleriniz sizden daha vatan sever diline sahip çıkıyor yuh diyorum bu yuh bile az ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Nokia o fiyatlara alışırsa vay halimize

Alıntıları Göster
    Ben Diamond2 yi kullanmadım ama birini kullandım. Bence çok iyiydi. Sanırım Diamond2 de çok iyidir öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermansan

quote:

ArkadasLar 1.000 tL bütcem war ve alabLeceqim en iyi dokunmatik qwerty kalvyeli fark etmez ama alablecem en iyi telefeonŞarı merrk edyrmm benm kadfamfa

-Htc Diamond2
    -Htc Hero
    -Samsung Wave
    -Nokia n8

Bunları bir Türk yazmış olamaz, bu kadarmı Atana diline hakaret ediyorsunuz, hiçmi Türklük gururu yok, ilkokulda Türkçe öğretiyorlar nasıl bir eğitimki bu gibi adamlara okul geçiriyor yazıklar olsun, hiçmi utanmıyorsunuz bunları yazarken, elin gavuru dedeikleriniz sizden daha vatan sever diline sahip çıkıyor yuh diyorum bu yuh bile az ya.

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Apaçi türkçesi diye bir Türkçe çıktı ve bu tip yazı yazan tiplere sinir oluyorum. Bu kadar mı rezil bir dil kullanımı olur bilemiyorum... Türkçeyi bu şekilde kullanınca "cool" olunuyormuş sanırım ve türkçeyi düzgün şekilde kullanmaktan utanan bir gençlik var. Modern olunuyormuş ne günlere kaldık!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: Hermansan

quote:

-Htc Diamond2
    -Htc Hero
    -Samsung Wave
    -Nokia n8

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Apaçi türkçesi diye bir Türkçe çıktı ve bu tip yazı yazan tiplere sinir oluyorum. Bu kadar mı rezil bir dil kullanımı olur bilemiyorum... Türkçeyi bu şekilde kullanınca "cool" olunuyormuş sanırım ve türkçeyi düzgün şekilde kullanmaktan utanan bir gençlik var. Modern olunuyormuş ne günlere kaldık!

Alıntıları Göster
    ArkadasLar ben belçikadan geldim türkiyeye daha 1 seneden beri türkiyedeym siz de biraz anlayıs gösterin

• 1 senedir buradasın ama 1 haftada iyi bir düzelme olmuş yazıda uğraşın için teşekkür ederiz. Biz çok önem veriyoruz da o yüzden. 1000 için wave iyi nokia ya da baktım ama pek ısınamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 1 Ağustos 2010; 18:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

1 senedir buradasın ama 1 haftada iyi bir düzelme olmuş yazıda uğraşın için teşekkür ederiz. Biz çok önem veriyoruz da o yüzden. 1000 için wave iyi nokia ya da baktım ama pek ısınamadım.
    Nokia n8 ide begendim ama nokia sadece tasarımını deqistirip aynı telefonları aynı temayı aynı işletimciyi bize satıyor bizde alıyoruz ben samsung wave i netten arastırdıgımda cok övdüler kullanlar ama galaxy s i9000 de war htc leri eledim ama samsung galaxy ve wave arasında kararsızım biraz beklersem bütçemi 1200-1300 yapabilirim.Sizce İkisini karşılaştırırsak hangisi daha iyidir
  • htc leri niye elediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

htc leri niye elediniz?
    htc bana göre waveden daha iyi...neden elediğinizi şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

+1903

Alıntıları Göster
    samsung wave,sony ericsson xperia x10,nokia n900
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

samsung wave,sony ericsson xperia x10,nokia n900

Alıntıları Göster
    Biliyorum htc daha kaliteki ama diamond2 nin dokunmatiği araştırmalarıma göre wave den ve bir çok telefondan daha kötü bugün htc legend desire nexus gibi telefonları inceledim onlarda güzel eledim derken htc almıcam demedim diamond2 ve hero yu almak istemiyorum gibi bi ifade kullanmak istedim.
    Xperia x10 fiyatı tr ye gelişi nasıl olur onuda beğeniyorum
  • quote:

Biliyorum htc daha kaliteki ama diamond2 nin dokunmatiği araştırmalarıma göre wave den ve bir çok telefondan daha kötü bugün htc legend desire nexus gibi telefonları inceledim onlarda güzel eledim derken htc almıcam demedim diamond2 ve hero yu almak istemiyorum gibi bi ifade kullanmak istedim.
    Xperia x10 fiyatı tr ye gelişi nasıl olur onuda beğeniyorum

Alıntıları Göster
    Nokia x6 alınabilecek en iyi telefon tavsiye ederim tasarımı,özellikleri harika

• quote:

Orijinalden alıntı: zizitolga

evet ben nokia x6 gördüm o telefonu inceledim tek kelime ile berbat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zizitolga

evet ben nokia x6 gördüm o telefonu inceledim tek kelime ile berbat

5800 kullanıyorum, bi arkadaşımda X6 gördüm ve inceledim. İyi ki almamışım dedim çünkü o fiyatı asla hak etmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.