Şimdi Ara

1000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3.5 yılı aşkın süredir iphone 4 kullanıyorum ve artık telefonun miadı doldu, defalarca yere düşme tamir görme gibi süreçlerden sonra yavaşlamalar can sıkmaya başladı.

Kısacası, yeni bir telefon almaya karar verdim :)

İlk olarak General Mobile Discovery II+ yi inceledim, tasarımı hoş ve telefon hızlı gözüküyor incelemelerde. Teknik konuları analiz etmede yeterli donanıma sahip olmadığımdan siz değerli forum kullanıcılarının bilgilerinden faydalanmak isterim.

Aklımda olan herhangi bir telefon veya marka yok, daha önce düştüğüm hatalara düşüp çok fazla para vermek istemiyorum açıkcası. 800-1000TL arası bir bütçe ayırdım.

Genel olarak haber, sosyal medya ve online iletişim için kullanacağım bir kaç programın sağlıklı çalışması işimi görür. (Tango, Viber, Whatsapp v.b)

Birde orta seviyede kameraya sahip olması benim için yeterli olur.

Tasviyelerinizi merakla bekliyorum,

Şimdiden teşekkürler

• G2
  • Zenfone 5,6 veya t50 isinizi görür
  • Merhaba G2'yi şimdi incelemdim, kaliteli bir telefona benziyor sanırım fiyatı 1100 TL civarında, ayırdığım bütçenin üzerine çıkabilirim ama verdiğim paraya değmesi önemli, 2 yıl boyunca ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir telefon olmasını isterim, 1. yılı dolduktan sonrada verimli olarak kullanabileceğimi düşünüyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mircan12

Merhaba G2'yi şimdi incelemdim, kaliteli bir telefona benziyor sanırım fiyatı 1100 TL civarında, ayırdığım bütçenin üzerine çıkabilirim ama verdiğim paraya değmesi önemli, 2 yıl boyunca ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir telefon olmasını isterim, 1. yılı dolduktan sonrada verimli olarak kullanabileceğimi düşünüyor musunuz ?

Eğer 1100e çikabilyorsaniz kesinlikle g2 32gb alın derim.2 yıl götürür.sadece g2nin kamerası ve sağlamlığı kötü bunlarida göz önünde bulundurun derim
  • G2 öneririm bende en az 2 yıl daha gider
  • üstad teşekkürler, bütçemin üzerine çıkabilirim ama bu işte sınır yok sanırım, G2 fiyatını kabullenmişken şuan g3 araştırmaları yapıyorum :) G3 ile G2 arasında bariz farklar varsa. G3'te düşünebilirim.

Farkındayım başlık biraz alakasız oldu, bu nasıl bi deryadır insan içine girdiğinde kaybediyor kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mircan12 -- 3 Ocak 2015; 10:12:01 >
  • quote:

üstad teşekkürler, bütçemin üzerine çıkabilirim ama bu işte sınır yok sanırım, G2 fiyatını kabullenmişken şuan g3 araştırmaları yapıyorum :) G3 ile G2 arasında bariz farklar varsa. G3'te düşünebilirim.

Farkındayım başlık biraz alakasız oldu, bu nasıl bi deryadır insan içine girdiğinde kaybediyor kendini

Ben g3 32gb kullaniyorum.2 ay önce aldım 1529 tlye.Eğer bütceniz el veriyorsa düşünmeden alın 1300lere kadar düştü paralel ithalatta g3 32gb.
  • Nexus 5 rahat 2 sene götürür
  • Hocam bence g3 almaniza gerek yok,g2 her işinizi görür şarj konusundada g3 den iyi, vergiler gelmeden alin.
  • @Lightr

Nexus 5'i de araştırma listeme koydum, desteğiniz için teşekkür ederim.

Bu arada yurtdışında yaşadığım için, Tr'deki vergi artışlarının bana bir etkisi olmayacak :)

Telefonların bana ne kadara mal olacaklarını hesapladım;

LG G2 fiyatı 850 TL

LG G3 fiyatı 1.225 TL

Sony Xperia Z2 1000 TL

Sony Xperia Z3 1.370 TL

Iphone 6 fiyatı 1.500 TL

LG ve Sony modellerini yaşadığım ülkeden t-mobile'in sitesinde kontrol ederek hesapladım, aynı zamanda tax refund'ları düşülmüş olarak yazdım. (normalde oturum iznim olduğu için tax refund yapamıyorum ama sürekli misafirim gelip gittiği için onlarım pasaportu üzerinden vergiyi geri alacağımı düşünerek hesapladım.)

Iphone için ise US fiyatını baz alarak yazdım, gelecek ay kuzenim ABD'den geleceği için ordanda telefon getirtme şansım var. Farklı fikir olabilir diye birkaç marka daha eklemeye çalışacağım.

• quote:

@Lightr

Nexus 5'i de araştırma listeme koydum, desteğiniz için teşekkür ederim.

Bu arada yurtdışında yaşadığım için, Tr'deki vergi artışlarının bana bir etkisi olmayacak :)

Telefonların bana ne kadara mal olacaklarını hesapladım;

LG G2 fiyatı 850 TL

LG G3 fiyatı 1.225 TL

Sony Xperia Z2 1000 TL

Sony Xperia Z3 1.370 TL

Iphone 6 fiyatı 1.500 TL

LG ve Sony modellerini yaşadığım ülkeden t-mobile'in sitesinde kontrol ederek hesapladım, aynı zamanda tax refund'ları düşülmüş olarak yazdım. (normalde oturum iznim olduğu için tax refund yapamıyorum ama sürekli misafirim gelip gittiği için onlarım pasaportu üzerinden vergiyi geri alacağımı düşünerek hesapladım.)

Iphone için ise US fiyatını baz alarak yazdım, gelecek ay kuzenim ABD'den geleceği için ordanda telefon getirtme şansım var. Farklı fikir olabilir diye birkaç marka daha eklemeye çalışacağım.
    galaxy A3 1000 tl civarına alınabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

galaxy A3 1000 tl civarına alınabiliyor

Alıntıları Göster
    g3 alacaksanız mutaka 32 alın 16 kullanan arkadaşlarımın cihazları kasım kasım teknoloji mağazalarındakilere teşhir ürünü diye bir şey demiyorum.batarya sıkıntı değil ise kesnlikle nexus 5 ki bataryası abartıldığı kadar kötü değil google destekli cihazları kullanmak her zaman iyidir bir de geliştirici cihazı olduğuğ için internette sayısız derecede rom bulabilirsiniz google güncelleme desteğini kesse bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Carleone

quote:

Merhaba G2'yi şimdi incelemdim, kaliteli bir telefona benziyor sanırım fiyatı 1100 TL civarında, ayırdığım bütçenin üzerine çıkabilirim ama verdiğim paraya değmesi önemli, 2 yıl boyunca ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir telefon olmasını isterim, 1. yılı dolduktan sonrada verimli olarak kullanabileceğimi düşünüyor musunuz ?

Eğer 1100e çikabilyorsaniz kesinlikle g2 32gb alın derim.2 yıl götürür.sadece g2nin kamerası ve sağlamlığı kötü bunlarida göz önünde bulundurun derim

g2'nin kamerası kötü mü? Allah çarpar vallaha

• G2 bakn,bazi acilardan g3ten bile cazip alabiliyor iseniz 32lik G2 pisman etmez.
  • Arkadaslar hepinize tesekkur ederim, sanirim tercihimi LG G2'den yana kullanacagim. Fiyat- Kalite olarak beni tatmin edebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim, sanirim tercihimi LG G2'den yana kullanacagim. Fiyat- Kalite olarak beni tatmin edebilir diye düşünüyorum.
    Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan dolayı, bugün 1.030 TL'ye G3 aldım.(yurtdışında yaşıyorum) G2 ile arasında 250 TL gibi bir fark vardı, güncel olan modeli tercih ettim.
  • quote:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan dolayı, bugün 1.030 TL'ye G3 aldım.(yurtdışında yaşıyorum) G2 ile arasında 250 TL gibi bir fark vardı, güncel olan modeli tercih ettim.

Hayırlı olsun hocam, umarım pişman olmazsınız
  • Innovative kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, demode ve yavaş kalan Iphone 4'ten sonra ilk izlenimlerim çok iyi :)
  • quote:

Teşekkür ederim hocam, demode ve yavaş kalan Iphone 4'ten sonra ilk izlenimlerim çok iyi :)
    Zenfone 5 olabilir biraz beklersen Meizu MX4 bin liradan girecek piyasaya öyle bir bilgi var şuanlık elimde.

Almışsın bile g3 iyidir pişman olmazsın inş. Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 8 Ocak 2015; 15:55:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.