Şimdi Ara

1000 TL'ye sistem önerisi? 2.el mi 0 mı ? (İnternet , Film izlemek için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 yıllık bilgisayar kabloları ısınmaktan kendi kendine kapatıp açıyor. Kısacası beni değiştir diyor. Şuan maddi olarak 4000-5000 tl verip oyun bilgisayarı toplayamayacağım için 1000 tl bütçeli (monitör hariç) 1 sene idare edecek bir bilgisayar arıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi 1000 tl nakit param var. 0 alsam idare edebilecek bir bilgisayar toplayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 27 Ağustos 2017; 1:14:38 >

• 1000 TL'ye sistem önerisi? 2.el mi 0 mı ?  (İnternet , Film izlemek için)

oldu gibi,bilemedim.
  • Youtube da donanım arşivi diye bir kanal 2.el parçalardan 800tl ye bilgisayar topluyor.Tabi parçalar artan dolar kuruyla 1000 tl ye yaklaşmıştır.Ve bu sistemde oyun da oynayabilirsin tabi ama senin amacın seni idare edebilecek bir pc.Bilgisayarın parçalarını yazıp videonun linki atıyorum:
    Parçalar:
    Intel Xeon E545
    İşlemci soğutucu(videonun altında link var)
    Asus P5G41C-M LX anakart
    8GB (4+4) 1333Mhz ram
    MSI GTX 1050 2GB 2.el(sana tavsiyem nvidia geforce gt1030 2.el daha ucuz ama oyun odaklı bir kart değil)
    1TB 7200RPM HDD(önceki bilgisayardan kalan harddiski kullanabilirsin)
    350 watt kasa(model farketmez)
    Link:https://www.youtube.com/watch?v=fHD6fNEZ-eU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emr_Oztrk -- 27 Ağustos 2017; 3:45:26 >
  • İnternet için alacağınız sıfır pc her türlü yetecektir.
    Eski sisteminiz nedir ki şu an internet gibi basit bir işlem için bile yetersiz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.