Bildirim
1000 tlye kadar stratocaster.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikinci el meksika startlar düşüyor o fiyatlara. -
quote:
Orijinalden alıntı: VendettA
ikinci el meksika startlar düşüyor o fiyatlara.
En fazla 1100 olur. O kadar dusermi ki. Mydukanda 2.5 milyar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ara ara düşüyor takip etmek lazım. misal geçen ay kırmızı tertemiz bi strat gitti 900'den. -
quote:
Orijinalden alıntı: VendettA
ara ara düşüyor takip etmek lazım. misal geçen ay kırmızı tertemiz bi strat gitti 900'den.
Baktim 1500 e kadar var guzel gitarlar. Ama yollarlar mi buraya.gitar duzgun cikar mi bilemem. Bide gidip bi dukkana sorucam ikinci el var mi diye.
Sifir gitar onerir misin ?
Bu iyiymis oneririm.
m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=228655858&io=2&rnd=9886
1000 liraya fender bulamazsın. 1 ay önce meksika fender stratı ikinci el 1500 e verdim.
quote:
Orijinalden alıntı: vobuma
1000 liraya fender bulamazsın. 1 ay önce meksika fender stratı ikinci el 1500 e verdim.
Sahibinden de var hocam.
Olp var musicmanın alt markası, gibsonla epiphone - fender le squier gibi. Strat tipi bir gitarı var araştır derim arkadaş 350 ye aldı ikinci el sıfır gibi. Ve mexica stratlardan daha iyi olduğunu söyledi denemiş.
bin liraya orjinal bulamassın heleki türkiyede -
Fender in alt markası Squier e bak
Buhttps://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=394&gid=2 ya da https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=394&gid=2 düşünebilirsin .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X