arkadaşlar minimum 1000 W gücün de 400-500 tl arası kaliteli amfi alacagım hangi marka önerirsiniz ? . . . bide amfilerin bazıların da D sınıfı fln yazıyo D sınıfının farkı nedir? teşekkür ederim
o amfi kaç W lık?
quote:
Orijinalden alıntı: susunx
jbl gt 301.1 öneririm..
301.1 Kullanıyorum GT5-12 ile.
Elindeki bass nedir?
301.1 300w rms verir.
arkadaşlar ben jbl 601.1 anfi yi almayı düşünüyorum kullanan varmı...? kaç w lık onlar
quote:
Orijinalden alıntı: ffuurrkkaann
arkadaşlar ben jbl 601.1 anfi yi almayı düşünüyorum kullanan varmı...? kaç w lık onlar
4 ohmda 424 watt rms 2 ohmda 580 watt rms
D sınıfı amfilerin çalışma yapısı farklıdır , çok yüksek distorsiyonlu çalışırlar bu yüzden orta ve yüksek frekansta kullanmaya uygun değildirler, bu özellikleri nedeniyle sub hoparlörlerini sürmede kullanılırlar, d sınıfı amfilerden düşük güç tüketimiyle daha fazla verim alınır
arakadaşlar ben anfi yi kicker comp 15 le kullanacam buna uygun bişey olaca ama dahaileride belki daha iyi bişey alırım o yüzden amfi nin güçlü olmasınnı istiyorum... rms değeri deilde mesela subwoofer 1200 W ise bunu çalıştıracak güçte bişey alcam yani 1200 watt peak olacak herhalde benda tam bilmiyorum zaten bişey öğren mek için açtım konuyu yani amfi ile subwooferin uyumunu bilmiyorum... ????