arkadaşlar minimum 1000 W gücün de 400-500 tl arası kaliteli amfi alacagım hangi marka önerirsiniz ? . . . bide amfilerin bazıların da D sınıfı fln yazıyo D sınıfının farkı nedir? teşekkür ederim
o amfi kaç W lık?
quote:
Orijinalden alıntı: susunx
jbl gt 301.1 öneririm..
301.1 Kullanıyorum GT5-12 ile.
Elindeki bass nedir?
301.1 300w rms verir.
arkadaşlar ben jbl 601.1 anfi yi almayı düşünüyorum kullanan varmı...? kaç w lık onlar
quote:
Orijinalden alıntı: ffuurrkkaann
arkadaşlar ben jbl 601.1 anfi yi almayı düşünüyorum kullanan varmı...? kaç w lık onlar
4 ohmda 424 watt rms 2 ohmda 580 watt rms
D sınıfı amfilerin çalışma yapısı farklıdır , çok yüksek distorsiyonlu çalışırlar bu yüzden orta ve yüksek frekansta kullanmaya uygun değildirler, bu özellikleri nedeniyle sub hoparlörlerini sürmede kullanılırlar, d sınıfı amfilerden düşük güç tüketimiyle daha fazla verim alınır
arakadaşlar ben anfi yi kicker comp 15 le kullanacam buna uygun bişey olaca ama dahaileride belki daha iyi bişey alırım o yüzden amfi nin güçlü olmasınnı istiyorum... rms değeri deilde mesela subwoofer 1200 W ise bunu çalıştıracak güçte bişey alcam yani 1200 watt peak olacak herhalde benda tam bilmiyorum zaten bişey öğren mek için açtım konuyu yani amfi ile subwooferin uyumunu bilmiyorum... ????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme