slm arkadaşlar ford fiesta flair için genel olarak 100000 km bakımında neler yapılır mesela hangi parçaların artık zamanı gelmiştir normal kullanan biri için herkese teşekkürler saygılar
arkadaşlar araba 2000 model sölemeyi unuttum
Merhabalar aracınızın 100,000 km bakımında triger seti 85ytl v kayış seti 70 ytl Devirdaim 70 ytl 3lt antifiriz 20 ytl Bu 100.000 km genel ağır bakım oluyor.. Ayrıca 10.000 km bakımınıda yaptırırsanız 4.Lt yağ 45ytl 4 Buji 20 ytl hava+yağ+benzin filirtesi 35 ytl tutuyor... Ön balata ve arka balatada kontrolden geçtikten sonra aşınmışsa 2 sinin fiyatı 35 + 40 : 75 ytl dir.. Bunların toplam işçilik maliyeti ile ilgilide bilgi verelim size 150 yada 200 ytl arası tutacaktır bunların hepsi değiştirilirse.. Bunlar hesabınızı yapmanız açısından verilen bilgilerdir.. Saygılarımla iyi günler.. MERKEZ OTO FORD YEDEK PARÇA A.Ş
verdiğin bilgiler için cok teşekkür ediyorum aracı sevise bıraktım bakalım ne cıkcak
Merhabalar areacı servise bıraktınız bu rakam bi hayli fazla cıkacaktır... Ama tercih sizindir tabiki biz her zaman burdayız ve daima bilgi alışverişi yapabiliriz... Saygılarımla...
ford servisi diil özel servis bıraktıgım yer aracı aldım yalnız bişey sormak istiyom umarım bileniniz vardır debriyaj baskı balata değişti dün aldım arabayı bi baktım vites kolu biraz geri gelmiş hemen hissediliyo mesela boşa aldıgımda daha bi geride oluyo 2 ye taktıgımda elim nerdeyse el frenine degiyo bu neden olmuştur böle bi zararı varmıdır öncelikle sizlere sorayım dedim yarın arayıp sorcam servise