Şimdi Ara

1000kitap sitesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada 10 üzerinden kaç alan kitaplar okunmaya değerdir ?

Benim gözlemim en azından 8 alması lazım

8'in altında olanların hepsini beğenemedim

• Bu şekilde bir değerlendirmeye bakarak kitaba karar vermek istiyorsanız goodreads sitesini tavsiye ederim.
    Filmler için imdb ne ise kitaplar için de goodreads odur bence...
    1000kitap ise benzer konseptte kurulmuş yerli bir sitedir ve ben çok güvenmiyorum puanlara/yorumlara. Kullanıcı kitlesi de "genelde" farklı arayışlarda olan kişiler.
  • Bu şekilde bir değerlendirmeye bakarak kitaba karar vermek istiyorsanız goodreads sitesini tavsiye ederim.
    1000kitap ise benzer konseptte kurulmuş yerli bir sitedir ve ben çok güvenmiyorum puanlara/yorumlara. Kullanıcı kitlesi de "genelde" farklı arayışlarda olan kişiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Bu şekilde bir değerlendirmeye bakarak kitaba karar vermek istiyorsanız goodreads sitesini tavsiye ederim.
    Buradaki okurlar daha kaliteli olabilir ama 100 uzerindnn ya da 10 üzerinden değerlendirme olsa daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim okuyup çok beğendiğim kitaba en kötü kitap diyen var.film gibi düşün.insanların ,roman gibi kitaplara, vereceği tepkiler önceden kestirilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

benim okuyup çok beğendiğim kitaba en kötü kitap diyen var.film gibi düşün.insanların ,roman gibi kitaplara, vereceği tepkiler önceden kestirilemiyor.
    Hangi kitap o
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    kuyucaklı yusuf kitabıydı sanırım.
  • 1 yıldan fazladır 1k yi kullanıyorum yorum puan her şey yapıyorum.
    Ama son günlerde peyda olan Wattpad romancilari burada iyi çadır kurdu. Reklamları yorumları diğer kitaplara göre daha da arttı.
    Hatta bi Wattpad kitabına ağır eleştiri yaptım bayağı bi eleştiri. İlgili kitabin yazani teşekkür etti akabinde fake hesap açıp gelen fanboyları bana laf etmeye başladı. Altta kalmadim döşedim. Fanboyların geçmişine baktığımızda Wattpad de gerçekten hüsranla karşılaştım.
    Nitekim bu tarz gereksiz kitaplarin da oldugu bi platform iste.

• Uzun zamandır sıklıkla takip ettiğim sitelerden biri. Günümüzde hangi platformda farklı insanlar yok ki arkadaşlar? Bence çok kaliteli bir site. Birçok kitabimi oraya bakıpta alıyor ve sonrasında yapılan incelemeri okuyorum kitabı okuduktan sonra. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

Uzun zamandır sıklıkla takip ettiğim sitelerden biri. Günümüzde hangi platformda farklı insanlar yok ki arkadaşlar? Bence çok kaliteli bir site. Birçok kitabimi oraya bakıpta alıyor ve sonrasında yapılan incelemeri okuyorum kitabı okuduktan sonra. Tavsiye ederim
    Genelde kaç puan ve üstü almış kitapları beğeniyorsunuz siz de ?
    5 i ortalama kabul edecek olursak 5 ve üstü puan alan kitaplara bakıyorum ben. Net bir şekilde 8 den az kitaplar iyi değil demişsin ama bu fazla genelleme olmuş. Bana göre 6 gelen kitap sana 10 gelebilir. Şans verebilirsin bence. Cok okunup okunmadığına da bakıyorum ben. Bu da önemli bence. Kaliteli eserler çok okunan eserlerdir genelde. Tabii çok istisna durum da var. (şişirme kitaplar hariç)

• en çok okunanlar listesine bakıp ordaki kitapalrı şimdilik okumaya çalışıyorum bende.tavsiye ederim iş yapar
  • Bizim türklerin puanlamasına güvenmeyin, ayar yok. Beğendiyse 10 birazcık beğenmediyse 1 basıveriyorlar.
  • Klasik kitaplara 1 verip kendini marjinal diye tanıtan çok örümcek kafalı var orada.

Kullanıcı profili ilk yıllarında kitap odaklıydı fakat şimdi instagram facebook gibi pisilik platformlardan farkı kalmadı.

Ben de kullanıyordum fakat bazı araştırdığım kitap incelemelerinde bir kıt beyinli (daha fazlası da var 1 değil) kitap incelemesine spoiler koyuyor. Bir de editleyip kaldıran yönetime, şikayet edene sallıyor.

Bu yüzden 1000kitap hesabını kapatıp goodreads'e üye oldum.

Diyeceğim; 1000kitap'tan uzak durun hocam goodreads'e yönelin.
  • İngilizce kitap okumayanlar goodreads kullanmasın lütfen. O nedir öyle birde türkçe kitap ekliyorlar ve türkçe yorumlar paylaşıyorlar o ne öyle platform göçmeni gibi.Türkçe kullancak olan idare etsin elde olanlarla.
  • kitap alırken puanmış şuymuş bakmayın bence. al oku kardeşim, her kitap farklı bir evren
    şöyle de bir söz görmüştüm bir zamanlar
    “hayatında kötü kitap okumayan insan, iyi kitapların kıymetini anlayamaz”

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

kitap alırken puanmış şuymuş bakmayın bence. al oku kardeşim, her kitap farklı bir evren
    şöyle de bir söz görmüştüm bir zamanlar
    “hayatında kötü kitap okumayan insan, iyi kitapların kıymetini anlayamaz”
    Okunması gereken trilyonlarca kitap varken ben neden zamanımı boşa harcayayim dandik kitaplarla

Not: güzel kitaplarin kıymeti her zaman anlasilir

hangi kitabın okunması gerekip hangisinin okunmasının gerekmediğini çoğunluğun eğilimine göre belirleyemezsin

• quote:

hangi kitabın okunması gerekip hangisinin okunmasının gerekmediğini çoğunluğun eğilimine göre belirleyemezsin
    Sana mı sorcam istediğim gibi belirlerim
  • quote:

Bu kişi blok listenizde olduğundan mesajı göremiyorsunuz.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır. . (Başka kimler bloklu?)

Al bu da bloğun bir daha bana yazma çünkü kaale alınmayacksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.